- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Aktív témák
-
Időjárás témakörben:
Palmary Weather: ha nem zavar a reklám, az ingyenes változatnál nincs jobb, mert a foreca-tól szedi az adatokat, ami - szerintem - hazai viszonylatban a legjobb szolgáltató.
Palmary Weather Pro / Premium: egy raklap hígf_s, komolyan mondom! Minden szutykot beleraktak, cserébe nem a Foreca-tól szerzi be az infót. Megvettem én marha, a refound-hoz pedig már későn kapcsoltam. Hazai viszonylatban használhatatlan! Kidobott 700 forint volt.
Fancy Widget, ingyenes: nincs Foreca, felejtős.
Fancy Widget Premium: ebben már beállítható az MSN Weather, mint szolgáltató, ami a Foreca-tól szedi az adatokat. Ez sem tökéletes, mert 2-3 óránkénti előrejelzés nincs benne, de magasan a legpontosabb 1-2 napra előre viszonyítva, emellett az aktuális értékek is viszonylag rendben vannak. Megvettem, 500 forintot megért. Én ezt javasolnám mindenkinek.
Aktív témák
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest