Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Időjárás témakörben:
Palmary Weather: ha nem zavar a reklám, az ingyenes változatnál nincs jobb, mert a foreca-tól szedi az adatokat, ami - szerintem - hazai viszonylatban a legjobb szolgáltató.
Palmary Weather Pro / Premium: egy raklap hígf_s, komolyan mondom! Minden szutykot beleraktak, cserébe nem a Foreca-tól szerzi be az infót. Megvettem én marha, a refound-hoz pedig már későn kapcsoltam. Hazai viszonylatban használhatatlan! Kidobott 700 forint volt.
Fancy Widget, ingyenes: nincs Foreca, felejtős.
Fancy Widget Premium: ebben már beállítható az MSN Weather, mint szolgáltató, ami a Foreca-tól szedi az adatokat. Ez sem tökéletes, mert 2-3 óránkénti előrejelzés nincs benne, de magasan a legpontosabb 1-2 napra előre viszonyítva, emellett az aktuális értékek is viszonylag rendben vannak. Megvettem, 500 forintot megért. Én ezt javasolnám mindenkinek.
Aktív témák
- Mobil flották
- Autós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest