Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
A videó teljesen korrekt, és a téma valóban szerteágazó, rengeteg kimenetel lehetséges lopásnál, én azonban a sikeres megtalálás legnagyobb buktatójaként még mindig a WiFi és mobilnet kapcsolat szükségességét érzem. Nyílt Wifi azért elég kevés helyen van úgy területileg a városban, meg ugye alapból csak olyanra megy fel a telefon automatikusan, amin már volt egyszer. Mobilnetről meg írtam feljebb, hogy a tolvajok szerintem nem sűrűn fizetnek elő rá a saját kártyájukon.
Ami a többi kifejezett lopásgátló programot illeti, jól mondod, a gyakorlati használhatóságuk jelentéktelen. Én is írtam pl. a héten a Lookout-ról, ők írták le hivatalos válaszban pontosan hogy (nem) működik a programjuk.
A rendőrségi feljelentéssel teljesen egyetértek. Csak nem egészen látom át, hogy lehet a ~100 méter pontosságú cellainformációs lekérdezések alapján megtalálni bárkit/bármit is egy városban.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest