- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
gyuszmó #26800 üzenetére
Nem vagyok túl jó véleménnyel a billentyűzetekről úgy általában, ha gyakran melléütsz, és nagyon zavar, akkor azon szerintem csak az segítene, ha fektetett módban gépelnél, úgy viszonylag korrekt.
Én most AnySoftKeyboard-ot használok, az annyit tud esetleg, hogy megnöveli a betűk magasságát a billentyűzeten, de inkább a szélességgel van baj, amit viszont nem lehet állítani, mert akkor már egymásra lógnának a betűk, vagy nem férnének ki a képernyőre.Ami viszont miatt szeretem, hogy kirakja alapból a magyar ékezetes betűket, nem kell hozzá a hosszan-nyomóssal baszkódni, meg tudja a többszörös érintést, így az összes fontos írásjelet beviheted valamelyik betű 2-3-4.-szeri lenyomására, anélkül, hogy váltanál, meg persze én még azt is szeretem, hogy a számokat szintén felrakja a felső sorba, így amiatt sem kell váltani. Végülis minden egy helyen van, elég gyorsan tudok már vele írni.
Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flották
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest