- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Nézzetek be és szóljatok hozzá, megéri!
-
olbaidhun
őstag
Üdv kollégák!
Várom építő jellegű kritikátokat és segítségeteket a következő munkámhoz, melyet a képre kattintva elérhettek. Sajnálom, hogy jelenleg ennyire kevés információt szedtem össze, de még sokat fog változni a jelenlegi beta-hoz képpest a lap, különösen, ha lemegy a nyári dömping a melóban és több időt tölthetek a "felfedezéssel"
-
olbaidhun
őstag
válasz
olbaidhun #2292 üzenetére
.. [annó].. alig találtam meg a lapot, pedig mennyi óra van benne
ha valaki lát benne fantáziát, vagy a fórum egyértelműen nem utasítja vissza, akkor a napokban hozzáfogok.. segítségre mindenképpen lesz szükségem, mert jelenleg halvány fogalmam sincs még az android-ról.. a bajtársak jelentkezését várom és természetesen az építő jellegű ötletet/kritikákat is.. mint mindig.
-
olbaidhun
őstag
Hogyan tudom megállapítani, hogy rootolva van a telefon? Rengeteg itt a kérdés ne kezdjek el készíteni egy faq-t? Olyasmire gondolok, mint az LG arenamnak volt..
-
olbaidhun
őstag
Helló!
Egy fekete HTC hero boldog tulajdonosa lettem és kérdéseim a következőek lennének: van valamilyen "kötelező" program a taskkilleren kívül amit ajánlanátok?
másik: hallóttatok már a ps emulatorról androidra? valakinek működik? tapasztalatok? [link]
üdv és köszönet
Csaba
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest