- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
olbaidhun #5470 üzenetére
Erre való a jobb oldalt található "Kedvenceim fejléc alatt az "Elmentem ezt az oldalt!" - funkció...
(#5484) suti_88:
Nincs különbség.(#5479) kezman: Látom, nehéz leszokni a warezről a közösben...
Még jó, hogy a linkelt oldalon legalább development részleg is van, így nem színtiszta warez.
-
olbaidhun
őstag
válasz
olbaidhun #2292 üzenetére
.. [annó].. alig találtam meg a lapot, pedig mennyi óra van benne
ha valaki lát benne fantáziát, vagy a fórum egyértelműen nem utasítja vissza, akkor a napokban hozzáfogok.. segítségre mindenképpen lesz szükségem, mert jelenleg halvány fogalmam sincs még az android-ról.. a bajtársak jelentkezését várom és természetesen az építő jellegű ötletet/kritikákat is.. mint mindig.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
olbaidhun #2252 üzenetére
taskkillert is csak úgy érdemes, ha ki van kapcsolva az autokill, és csak akkor lősz ki pár progit, ha nagy memóriaigényű progit akarsz elindítani és különben nem tudna. (pl iGo) meg ha az órát/ébresztőt lövöd ki, akkor nem fog ébreszteni. (de inkább csak fogyasztja az akut, mert az android magától úgyis kilövi ami nem kell)
ps emulátor meg: "psx4droid, the Sony Playstation (PSX/PS1) emulator for high-end Androids"
hero meg ha jól tudom nem igazán high-end, inkább droid incredible.
Aktív témák
- Óra topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Fire TV stick/box
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest