- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
llaszlo #23297 üzenetére
Hmmm... végülis három-négy postodból jött össze az az infó halmaz, amit egy rendes kérdésbe elsőre illik beleírni... de mindegy...
Ha keresgéltél - márpedig minden bizonnyal ugye... akkor nem akadtál bele pl. egy Selective Silence appba? Mert rögtön ott van a többi mellett... én nem kerestem tovább - nem ennyire bonyolult a telefonálási szokásom, hogy whitelist---némamód---és még abból is egy kicsi whitelist... te hát ez már a te problémád... a lényeg, hogy egyetlen pillantással sikerült újabb appot találni a nehéz feladatra, szerintem lesz több is. Én nem tudok helyetted kipróbálni efféle programokat, ugye tudod?
OFF: az mit jelent az adatlapodon, hogy: * A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük! ?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest