Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
llaszlo #23297 üzenetére
Hmmm... végülis három-négy postodból jött össze az az infó halmaz, amit egy rendes kérdésbe elsőre illik beleírni... de mindegy...
Ha keresgéltél - márpedig minden bizonnyal ugye... akkor nem akadtál bele pl. egy Selective Silence appba? Mert rögtön ott van a többi mellett... én nem kerestem tovább - nem ennyire bonyolult a telefonálási szokásom, hogy whitelist---némamód---és még abból is egy kicsi whitelist... te hát ez már a te problémád... a lényeg, hogy egyetlen pillantással sikerült újabb appot találni a nehéz feladatra, szerintem lesz több is. Én nem tudok helyetted kipróbálni efféle programokat, ugye tudod?
OFF: az mit jelent az adatlapodon, hogy: * A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük! ?
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő