- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Lenne egy sereg kérdésem....
1, Llama programnál hogyan kell beállítani, hogy bármilyen profilban van, ha a telefon billentyűzárjával beállítom, hogy néma legyen (pl. tárgyaláson vagyok), akkor ne álljon vissza az adott profilba? Tudom, hogy a Llama menüjében be lehet állítani, hogy mennyi időre ne írja felül, de nem szeretnék folyton menübe mászkálni ha nem muszáj.
2, GO Contactnál valahogyan el lehet érni, hogy a telefonos kontaktokat szinkronizálja a facebook fiókkal? Főként az érdekelne, hogy a profilképet hozzá lehet-e csapni a telefonszámhoz automatikusan.
3, Továbbra sem tudja senki, hogy miként lehet beállítani, hogy ne jelezzen minden értesítési sávon megjelent változáskor, csak ha sms, mail, vagy naptárértesítés jön? Nagyon idegesítő, hogy feszt csipog, ha pedig lenémítom, akkor semmit sem jelez. (GO sms-nél elméletileg felül lehetne írni, de úgy visszarakja az alapbeállításra is a hangot, szóval ott vagyok, ahonnan indultam.Asszem momentán ennyi.
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Nitro AN515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyarított vbill gar
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest