Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Jacak
senior tag
Én csípem a Link2SD-t,mert minden át lehet vele helyezni a memkari külön partíciójára(ext2),az apk,a lib,és a dalvik-cache-fájlokat is,akár a widgetes appokat is,minden szépen műxik oda áttelepítve,s mindent megtalálsz a /root/system/sd-mappában,én erre Root Explorert használok.
#19877 Istvan:
-Akkor meg minek Android? :p Ha telepítesz egy launchert,s alapértelmezetté teszed,a gyári el se fog indulni,tehát nem eszi a RAM-ot sem.Nekem Vodafone 845 van,főzött ROM-mal.Ennél a telónál kisebb RAM-mal rendelkező droid nincs.De a helyzet mégse annyira siralmas,mert folyamatosan takarít az Android Assistant,a Swapper 300 megára van belőve,s a SeePU szerint a RAM mindig a zöld sávban van,a prociterheléssel együtt.
Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi