- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #17012 üzenetére
Ha az egyszerűség ekkora előny a plusz tudással szemben végülis érthető, hogy terjed a program.
Én valószínűleg ott tévedtem el, amikor azt hittem azért vesz magának valaki okostelefont, mert ki tudja-, de legalább szeretné használni a számtalan lehetőségét.
De most már látom, a túl sok fórumozás negatívan befolyásolja a józan ítélőképességet.Azt egyébként elismerem, hogy a Skype valóban nem volt a legjobb példa, mert mint írtad zabálja az akksit, és nem mellesleg az adatforgalmat is, Mobilneten pl. nagyon gyilkos.
A videótelefonálás még mindig csak néhány készüléken támogatott, a VOIP percdíjai pofátlanul magasak és igen, a kontaktok státuszát sem szereti túl gyakran frissíteni. Ráadásul ki sem lehet kapcsolni. Egyébként ha már itt tartunk a Fring is ilyen, mármint ez utóbbi beállítását tekintve.
Úgyhogy én sem használom egyiket sem. Igazából nem hiszem, hogy az olyan típusú programoknak, amik csak saját magukkal tudnak kommunikálni nagy jövője lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest