- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Ha az egyszerűség ekkora előny a plusz tudással szemben végülis érthető, hogy terjed a program.
Én valószínűleg ott tévedtem el, amikor azt hittem azért vesz magának valaki okostelefont, mert ki tudja-, de legalább szeretné használni a számtalan lehetőségét.
De most már látom, a túl sok fórumozás negatívan befolyásolja a józan ítélőképességet.
Azt egyébként elismerem, hogy a Skype valóban nem volt a legjobb példa, mert mint írtad zabálja az akksit, és nem mellesleg az adatforgalmat is, Mobilneten pl. nagyon gyilkos.
A videótelefonálás még mindig csak néhány készüléken támogatott, a VOIP percdíjai pofátlanul magasak és igen, a kontaktok státuszát sem szereti túl gyakran frissíteni. Ráadásul ki sem lehet kapcsolni. Egyébként ha már itt tartunk a Fring is ilyen, mármint ez utóbbi beállítását tekintve.
Úgyhogy én sem használom egyiket sem. Igazából nem hiszem, hogy az olyan típusú programoknak, amik csak saját magukkal tudnak kommunikálni nagy jövője lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Mini GT, INNO64 vegyes 1:64-esek
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest