- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
chab7
addikt
Szépen felsoroltad azokat az eseteket amik pont megkívánják az irányzott cuccokat, de szerintem én/mi itt a hétköznapi felhasználás kompakt kényelmes oldaláról közelítjük meg a dolgot. Ha esküvői fotós lennék akkor valószínűleg profi fényképezőgéppel dolgoznék, ha hegyimentő lennék akkor meg egész biztos lenne csúcskategóriás navigációm, operatőrként kamerám. De itt arról van szó, hogy ha a mindennapokban velem van egy ilyen telefon akkor bárhol ha meglátok valamit gyorsan le tudom fotózni /videózni. kirándulásnál, vagy csak úgy egy idegen helyen ha valamit meg akarok keresni (de szerintem nyugodtan használható hosszab utakra is) van benne gps és elnavigál. Emellett zenét hallgatni és filmet nézni is lehet vele unalmas várakozásokban, buszozáskor, pl napi munkába ingázásban. Velem lehet egy számológép, iránytű, szögmérő stb sok kis hasznos dolog anélkül hogy egy nagy batyut kellene cipelnem. Folytassam? Tudjuk hogy nem a speciális esetekre készültek, senki nem is ezt mondta. De a hétköznapi ember hétköznapjaiban kompakt és hasznos. Ennyire baj, hogy sok mindenre jó - mint mondtam, főleg olyankor mikor nem számítasz rá hogy kell, de akár úgy is hogy megfelel a célnak és azért használom/juk?
Ha igen, nem kell használnod, de remélem mi akiknek megfelel használhatjuk és élvezhetjük a lehetőségeit.
Megfigyeltem, hogy vannak emberek akik a dolgokban nem a számukra használható oldalt nézik vagy akarják felfedezni/ hasznosítani maguk - vagy esetleg más - számára, hanem azt nézik, az adott dolog miért nem jó. Ez is egy hozzáállás, de így mindig elégedetlenek lesznek
Aktív témák
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest