- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
PBA
aktív tag
válasz
aggleány #16587 üzenetére
Én csak arról tudok nyilatkozni, hogy ÉN milyen értelemben használom a geek csaj kifejezést.
Én a kockát inkább negatív felhangúnak tartom a "geek"-kel szemben. Kockának sokszor azt hívják, aki tényleg bele van zuhanva az informatika világába, és se lát se hall. A geek csaj meg nálam az, aki mondjuk a nagy átlaghoz képest nyitottabb, érdeklődőbb az informatika irányában, otthonosabban is mozog benne, de ez nem jelenti azt hogy csak az informatika létezik számára (szemben a kockákkal).
Ezen meghatározások ismeretében a "geek csaj" meghatározássalalaposan "benyaltam" neked, izé akarom mondani, pozitívan minősítettelek. Tehát ne aggódj.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Metal topik
- Gaming notebook topik
- Opel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest