Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
Aktív témák
-
sbazsi
veterán
érdeklődnék, hogy kinek hogy bírja az akksi? olvasta, hogy 1 napot többnyire kibír, főleg 1 hét után, de az enyém már 2 hetes, és még most is előfordul, hogy estére lemerül.
nem beszélek rajta olyan sokat, (hol találom a hívások időtartamát??? )hívászszűrésre ki mit használ? találtam egy progit, de az olyat nem tudott, hogy adjam meg azok listáját, akik hívhatnak, csak azokét, akik nem hívhatnak.
nagyfelbontású csoportképre van vmi megoldás? ocsmány a kép, amikor hívnak.
galériában lévő képeket lehet valahogy csoportonként rendezni?
továbbá ki lehet kapcsolni azt, hogy a hangerő gomb minden esetben reagáljon? Sokszor előfordult már, hogy véletlen lehalkítottam.
ha a power control widgeten letiltom a szinkronizálást, akkor van-e olyan program, ami használja/használná a netet, ha igen, akkor mi?
mégvalami: a gyári csoportokat hogy lehet megszüntetni? valamiért most kettő van minden csoportból, és hát az így nem éppen jó.
Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest