Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz dokee78 #12496 üzenetére
A Widgetsoid 2.x-szel többek között ilyen widgetet is kirakhatsz.
Én a különböző módok közötti választáshoz mondjuk a Ring Toggle nevű kis progit használom, mert ebben lehet váltani a nekem nagyon fontos rezgő+hangos ill. csak hangos relációban.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
petipetya
nagyúr
válasz dokee78 #12496 üzenetére
Ezek lehettek?
Silent Toggle Widget
SilentMode OnOff"nincs rá lezsóidő"
-
Darahian
tag
Skacok!
Vodafone <-> Angol O2 SIM cseret kovetoen a vodas telefon nem akar feltalalni a netre.
Raadasul az O2 automatikusan elkuldte az uj beallitasokat, csak el kellett fogadnom, szoval ezzel elvileg minden O.K.
Mar uninstallaltam az Apn on/off -ot (termeszetesen "on" -on hagytam, mielott leszedtem), de sajn nyugaton a helyzet valtozatlan. Nem tudom mit allitottam el.Otlet, valaki?
"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
addikt
Sajnos nem jobb, én próbáltam mindkettőt. Legalábbis, ha nem fizetsz a Sports Tracker-ért, még feltölteni sem tudod, úgy meg nem sok értelme van. Viszont le tudja játszani, merre mentél és mennyivel, az Endomondo ilyet nem tud.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
canniball
nagyúr
Ti tudjátok frissíteni a MixZing-et? Velem már sokadszorra játssza el hogy jelzi a frissítést, nyomom neki az updatet, a letöltés elmegy 100%-ig, majd közli hogy Update unsuccesful...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
TRob1
veterán
válasz Dark Archon #12505 üzenetére
Egyről beszélünk (van ugyanezen a néven másik app is)? Mert ebből nem találtam fizetős verzát: Sports Tracker --> Tegnap ki is próbáltad? Én majd ma.
¤ R'n'R ¤
-
dokee78
félisten
Erről beszél,én próbáltam és elég jó.
-
PuMa_
tag
Sziasztok!
Nézzétek el nekem, hogy nem olvasok el ennyi hozzászólást, a kereső pedig nem talált eme témában írt hozzászólásokat, így kérdeznem kell. Feltelepítettem több launcher-t is a telefonomra, immáron megtaláltam a számomra legkedvezőbbet, a kérdés az lenne, hogyan tudom törölni azt, ami nem kell? Például ADW launcher-t. Nem találok benne uninstall opciót. Rákerestem google-ben is, de egy angol nyelvű tutorial szerint rootolt telefon kell a törléséhez, amit kétlek. Reset, illetve restart opciókat látok, ám uninstall-t nem. Előre is köszönöm a segítséget
Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
DonMedve
addikt
Menü->Alkalmazások kezelése->Összes->Ott kikeresed a listából,rátapicskolsz,nyomsz egy leállítást ha futna,sztán uninstall.Kész is.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
PuMa_
tag
Oh és tényleg... Miért is az alkalmazásban kerestem. Elnézést, még friss hús vagyok Android témában, kerek két hetes tapasztalat. Köszönöm szépen
Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
-
canniball
nagyúr
Létezik-e olyan app., amivel el lehet érni hogy az app drawer kategorizáltan jelenítse meg az alkalmazásokat? Leginkább az tetszene ha az AD-t elindítva alul lennének kis fülek és azokra bökve mutatná az adott kategóriába tartozó app.-kat.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Dzsuri89
őstag
Hello Mindenki!
Olyan programra lenne szükségem, aminek a segítségével a telefonom lévő alkalmazásokról BACKUP-ot készít és egyben a program mentéseit is kimenti. Kipróbáltam már pár backup-os progit, de azok csak magát az alkalmazást mentik egy .apk-s telepítő fájlba. Jó is lenne a dolog, csak a mentések hiányoznak az adott alkalmazásokból. Elvileg a Titanium Backup tud ilyen dolgot, csak az én telefonom nem rootolt így nem működik.
Tudtok nekem olyan progit mondani, amivel végrehajthatom a fent leírtakat és root nélkül is működjön?
Köszi előre is!
-
addikt
válasz Dzsuri89 #12518 üzenetére
Szvsz root nélkül ilyet nem találsz, mivel az alkalmazások mentéséhez erősen turkálni kell a rendszerfile-ok között, ha mentéskor nem feltétlenül, de visszaállításkor mindenképp írási jog kell.
Egyébként nem egy nagy kunszt rootolni a telefont.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Tudnátok ajánlani egy olyan teendőket kezelő progit, amivel létrehozhatok havonta ismétlődő teendőket és mindig csak az adott havit mutatja?
A cél az,hogy létrehoznék minden számlabefizetéshez egy -egy teendőt és amit kifizettem, azt kipipálom és eltűnik(vagy az se baj ha áthúzva ott marad). Majd köv hó elsején megint feldobja őket.
A google-ban teendőt nem tudok így részletesen létrehozni, vagy nem találtam meg, csak az eseményre vonatkozót. Gtask-ot és Taskos-t kipróbáltam már, nem megfelelők. Minden hónapban nem akarom létrehozni újra a teendőket, mert az már megint egy plusz teendő, amit elfelejtek.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz Dark Archon #12519 üzenetére
Tudom, hogy nem nagy kunszt. Anno rootoltam a Galaxy ACE telómat amitől szerintem kicsit lassabb lett meg sűrűbben le is fagyott sajnos. :S
Mióta eredeti állapotba raktam vissza egy unroot meg resettel azóta sokkal jobban működik. -
nagyúr
válasz V.Stryker #12522 üzenetére
Én ezt tartom a legjobbnak teendők, feladatok, emlékeztetők felírásához: Checkmark ToDo List Pro
"*Repeating Tasks with extensive repeat settings"
Más:
A mai frissítéssel szerintem az egyik legjobb keyboard app lett a Go Keyboard, nagyjából nem sokkal azután kezdtem használni, hogy lett hozzá magyar szótár, eddig is jó volt de a mai frissítés után álom ezzel írni. Talán csak a Smart Keyboard Pro körözi le ha lekörözi, de az fizetős a Go Keyboard pedig ingyenes.
A többi Go terméket is ajánlom mert mindegyik ingyenes és nagyon jó, engem még annak idején a Go Launcher-el "vettek meg" de aztán alapvető app lett a Go SMS is. El kezdték kiadni a fizetős témákat de kb. 300Ft 1db és ingyeneseket is adnak még ki, úgy látszik nem akarják fizetőssé tenni az appokat, inkább csak a témákból fedeznék a költségeiket.
Ja... Go Weather másik nagy kedvenc. Azt is érdemes megnézni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
szki
őstag
válasz Narxis #12525 üzenetére
GO család nálam is bejövős (Laucher Ex, SMS Pro, Contacts). De billentyűzetre a AnySoft Keyboard-ot használom, és bevált. Bár nem tudom miben tudna többet nyújtani a Go Keyboard?
#12529) RazorGTR1: ha találsz szólj! QtADB-ből szoktam ha gép mellett vagyok, de az is az éppen látható részről készít képet.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Van olyan screenshot program, ami a teljes tartalmat (tehát a maradék, görgethető tartalmat is) mutatja? Vagy ez lehetetlen?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nagyúr
Ez már lehet, hogy hitvallás. Nem mondom, hogy az Anysoft rossz, azt használtam legelőször, aztán annyira megtetszett a Go Launcher, hogy megnéztem a többi terméküket is és így ragadtam meg a Go Keybord-nál. Csak a mai frissítés annyira meglepett pozitív értelemben...
Date:2011-7-1
Version:0.2.4
❤. Add GO Keyboard Black Theme (Please search "GO Keyboard" at google market).
1. Add Ukraine keyboard layout and dictionary.
2. Add auto-complete option
3. Add the bubble height adjustment and switch options (GO keyboard -> Display setting -> Show popup).
4. Add the edit mode keyboard (click the "edit button" on the left of top menu). To enter the settings menu, long press the lower left corner of the [123?] key.
5. Add the candidate region with magnifying glass effect(long press the candidate region).
6. Add several sets of smiley key.
7. Add long press the smiley key pop up select [Enter] key.
8. Add the Record English words to the user dictionary switch option(Go keyboard-> Input Setting -> Record the word to the user dictionary)Valószínűleg a kiemelt rész miatt lett, hogy sokkal gyorsabban írok rajta? Nem tudom, mindenesetre nagyon jó lett, a fekete téma pedig nagyon kellemes a szemnek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
szki
őstag
válasz Narxis #12533 üzenetére
Na akkor meg fogom nézni. Bár az Anysoft is tudja az auto-kiegészítést, ha telepítve van a Hungarian for AnySoft Keyboard, és épp magyar a billentyűzet kiosztás is.
De felcsigáztál, így kipróbálom a Go Keybordot is, mert előfordul, hogy órákat netezek/fórumozok mobilról, ha épp olyan helyen vagyok, és unatkozok -
nagyúr
Huh, tök jó, hogy most mindenki kipróbálja. Örülök, ha nem tetszik nem tetszik, legalább látom mások véleményét is(külföldiek nem jók mert ők nem nézik meg a magyar szótárt :p ).
Itt a honlapjuk: Link
Elég béna, de persze az app a lényeg.
-
naksys
senior tag
Tudtok ajánlani olyan híváskezelő app-ot ami a hívásoknál nem csak a számot, hanem a hívás(fogadott-nem fogadott) idejét is kiírja?
-
TRob1
veterán
válasz naksys #12540 üzenetére
A lentebb/fentebb említett GO Contacts esetleg?? (Ott a képen látszik, hogy jeleníti meg)
¤ R'n'R ¤
-
naksys
senior tag
Köszi a válaszokat, igazából a GO contacts-ot próbáltam, de annyira lassú a telómon(Hero), hogy beleőrülök mikor meg akarok keresni egy nevet.
Kipróbálom a többit! -
dadu7
tag
Ugyan ez nem a software témakörhöz kapcsolódik, de ezt a képet most láttam, ilyen amuyg létezhet vagy csak poén? Iszonyat jó lenne ha mondjuk komolyabb gameloftos v egyéb játékokkal játszana az ember..
a kép:
[link][ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest