Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
brownus
veterán
üdv,
itt: https://market.android.com/account?settings -> My Devices -> az incredible előtt egy legendem volt, ezt hogy lehet kitörölni a listából? zavaró, hogy mindkettő ott figyel.
-
zsloti
senior tag
Üdv
Az akinator tud magyarul?Más
Melyik lopás elleni app-ot ajánljátok?
(ha elvesztem,ellopják a telót meg tudja mondani merre hol van)
Köszi
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
CoolBoy323
nagyúr
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek: van olyan progi, amit a homescreen-re kirakva majd megnyomva, megnyitja a notification bar-t. Cél: ne kelljen lehúzni, hanem csak klikk. Próbáltam a Notification slider-t, de az nekem nem működött (Xperia neo).
Előre is köszi
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
rtzmp
aktív tag
válasz CoolBoy323 #12458 üzenetére
Köszi és esetleg és ami nem ADW launcher, csak egy sima progi?
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
orizsolt73
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a Skype 2.0 videohívás funkcióval, kár hogy csak 4 készüléktipuson működik.
TOZ
addikt
Frissultnaz Opera Mini. Elkurt egy betutipussal jottek elo. Masfeles sortav, vekony betuk. Sux. Kerem vissza az elozott. Downgradet lehet valahogy?
-
TOZ
addikt
válasz hodostamas #12464 üzenetére
Restore lett. Az altalad ird kezenfekvo megoldas eszembe se jutott ugy felkurt... Aszem meg kell venni a Titaniumot a vegin.
-
meili
tag
Badás Wave 2-n láttam olyan alkalmazást, hogy este az égbolt felé fordítva a kamerával lehet nézni a csillagokat, és kirajzolja a csillagképeket a képernyőn a csillagokhoz igazítva. Azt mondták, hogy az az alkalmazás az Androidon lévő Google Sky Map megfelelője. Most le is töltöttem a Sky Mapet, de úgy látom, hogy ez a kamerát nem használja. Nincs Androidra is olyan program, amivel a kamerán keresztül lehet nézni, és hozzáigazítja?
-
sssz
őstag
és hány millió megapixeles az a kamera?
szerintem ott se a kamera által közvetített képet láttad.
a google skyban ha bekapcsolod a gps-t akkor ugyanazt fogod látni mintha szabad szemmel néznéd.[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
gaborh
aktív tag
pedig én találkoztam valahol ilyen app cuccal. csak azt nem tudom hogy hol.
Gábor
-
-
sssz
őstag
senki nem néz hülyének.
csak egyszerűen nem tudhat ilyet egy mobil kamerája. vak sötétséget látnál vagy valóban max a holdat.valószínű hogy az adott app egyszerűen bekapcsolja a teló kameráját és szimulálja hogy azt amit mutat a kamerán keresztül látod. azt, meg hogy pontosan mit kell mutatnia a gps pozicióból tudja.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
engine88
aktív tag
Unaloműzésre 174Ft
-
sevadevil7
csendes tag
Tudtok ajánlani olyan programot amivel profilokat tudok létrehozni a telefonon.
Pl: nappali,éjszakai, ...Bizonyos számok, csoportok, tudjanak hívni ha pl némára van állítva a telefon.
Régi nokiákon volt ilyen funkció. -
rtzmp
aktív tag
válasz sevadevil7 #12482 üzenetére
nekem az Easy Profile jött be.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Két alkalmazást keresek.
Az egyik a létező legjobb videólejátszó ami a DVD fájlokkal is (VOB) megbírkózik. Az egyik player a képet játsza le jól a vob-nál, a másik a hangot, de olyat még nem találtam ami mindkettőt. Vital Player, Rock Player, Real Player, gyári tesztelve.
Esetleg jöhetne olyan lejátszó is ami legjobban kihasználja a vas (Snapdragon QSD8250, Adreno 200 GPU) adottságait, mert 720p-vel már problémák vannak. A leggyengébbet (az is avi én nem mkv) még csak-csak kiizzadja magából, de az is ritka. Inkább csúnyán akadnak a HD filmek.A másik amit keresek egy hangoskönyvolvasó ami tud magyarul. Esélytelen?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
(jan)
őstag
Megtudná valaki mondani Ennek a billentyűzetnek a nevét ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
The Bachelor
tag
A DropBox hogy működik? Mert én azt hittem, hogy folyamatosan szinkronizál a gép és a teló, de ma amikor kellett volna egy fájl, amit reggel másoltam bele a szgép dropbox mappájába, nem tudtam megnyitni, mert kiirta a teló, hogy network error... csak a file nevét láttam...
There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.
-
róland
veterán
válasz The Bachelor #12488 üzenetére
Nem volt működő hálózati kapcsolatod, amihez semmi köze a Dropbox-nak.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
szki
őstag
Hi!
Sportolóknak jelzem, hogy Sports Tracker Androidra is elérhető mától!!
Még javasolt az Endomondo, és a Sportypal Pro (futás, bicajozás, stb.) -
The Bachelor
tag
válasz róland #12489 üzenetére
A megnyitás pillanatában tényleg nem volt, DE 8kor felraktam a szükséges fájlokat a mappába, majd 10ig a telefonomon a wifi be volt kapcsolva, volt netkapcsolat is, sőt a telefonon belül a dropboxnál rányomtam, hogy refresh.
Azt hittem, hogy ilyenkor letölti a telefonra a fájlokat, nem pedig csak akkor kezdi el tölteni, amikor meg is nyitnám...There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.
-
szki
őstag
Én már nagyon vártam Androidra, mert állítólag nagyon jó. Bár az Endomondot megszoktam (sőt a Pro-t meg is vettem), de váltok ha ez jobb. Persze lehetnek bugok, mert ez az első verziója Androidra. Nekem az jön be, hogy a térkép is látszik egyszerre a képernyőn. Viszont tudtommal a szintet nem adja össze a web-es felületen se.
-
dokee78
félisten
Korábban linkeltetek egy progit amit widgetként kitéve egyszerűen lehet váltani hangos-rezgő-néma módok között.
Keresővel nem találtam.
Próbáltam a Vignette appot és azt hittem ez a legjobb.
De a Camera360 Ultimate sokkal jobban bejön és szép effectek vannak benne.[ Szerkesztve ]
-
atix77
csendes tag
sziasztok. facbook alkalmazásból, hogy tudom visszarakni az 1.5.4-et ???
jelenleg 1.6.0 van fent de egy nagy sza........
tehát van ötlet, hogy tudom felrakni?más korábban kérdeztem, de nem jött válasz hátha most citromail fiokom, hogy tudom beállítani levelezőmbe? egyszerüen nem engedi
köszi
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire érdemes felrakni külön sms/e-mail appot a gyári helyett?
Én még a gyáriakat használom, végülis feladatukat ellátják, és igazából arra, hogy az e-mailjeimet csekkoljam, meg az sms-eket arra jó, (néha szoktam csak kapni sms-t, én is ritkán küldök) de pl a gyári sms app az valóban puritán, + nekem szokott csinálni a gyári sms app olyat, hogy egy idő után nem jelzi hanggal az sms-t, ezért gondoltam, hogy érdemes -e felrakni valami jobbat...
Bármilyen infót előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest