- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PuMa_
tag
Köszönöm szépen, rákérdezek ott is!
-
PuMa_
tag
Szép jó napot!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, előre is köszönöm. Vannak a marketen különböző alkalmazások, melyek segítségével le lehet cserélni az alap "lock-screen"-t. Eddig minden rendbe is van, működik, csak épp mikor feloldanám a képernyőt, akkor előbb bejön az alap lock-screen, majd még egyszer meg kell nyomni ,hogy bejöjjön az utólag telepített. Van rá megoldás, hogy az alap ne jöjjön be?
Futó alkalmazások között kerestem, hátha csak le kell állítani, de nem találtam. Egy task killer programmal ki lehetne kapcsolni az alapot? És ezt mindig külön meg kell majd tenni?Köszönöm előre is
-
PuMa_
tag
Oh és tényleg... Miért is az alkalmazásban kerestem. Elnézést, még friss hús vagyok Android témában, kerek két hetes tapasztalat. Köszönöm szépen
-
PuMa_
tag
Sziasztok!
Nézzétek el nekem, hogy nem olvasok el ennyi hozzászólást, a kereső pedig nem talált eme témában írt hozzászólásokat, így kérdeznem kell. Feltelepítettem több launcher-t is a telefonomra, immáron megtaláltam a számomra legkedvezőbbet, a kérdés az lenne, hogyan tudom törölni azt, ami nem kell? Például ADW launcher-t. Nem találok benne uninstall opciót. Rákerestem google-ben is, de egy angol nyelvű tutorial szerint rootolt telefon kell a törléséhez, amit kétlek. Reset, illetve restart opciókat látok, ám uninstall-t nem. Előre is köszönöm a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest