Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
sssz
őstag
ha csak a telefonba vetted fel és nem a gmail fiókodhoz társítottad akkor nem fogja leszinkronizálni a pc-s gmail fiókoddal.
az hogy utólag hogyan tudnál ezen módosítani sajnos nem tudom[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Nincs 24 órája, hogy visszaváltottam Androidra, és az a kérdésem, hogy szerintetek melyik a legjobb launcher? Most Launcher Pro van, de szívesen kipróbálnék mást is...
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
addikt
válasz orizsolt73 #13952 üzenetére
Valóban viszi a AVI-t is, most próbálgatom. Egyből két nagy hátrány a MoboPlayer szemben, hogy majdnem 23 MB a mérete, a MoboPlayer 1.1.139 csak 8 MB helyet foglal ill. ennek az alkalmazásnak van magyar verziója is.
Na majd kiderül, hogy melyik marad meg a továbbikaban.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
sssz
őstag
mostmár úgy tudom a google maps is tud offline navigálni. pontosabban azt tudja hogy otthon, vagy wifiközelben le tud menteni az sd-re egy általad megadott térképrészletet (vagy többet is) és akkor azon tud offline is útvonalat tervezni. elvileg. én még nem próbáltam
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
ezt szeretni fogod én se szerettem, de ez nagyon bejött nézd meg, legfeljebb átállítod. egy mp.
nem akartam szájbarágós lenni csak nem tudtam milyen nyelvű a telód, ezért írtam le angolul és magyarul is a beálíltás nevét.
-
Mr X
veterán
Még egy szavazat az ADW EX-re. Bitnag gyors, személyre szabható launcher.
Nekem csak az tűnt fel Sygic-el, hogy csak egy beállítás erejéig indítottam el, aztán fél nap múlva akkustatot nézegetve látom, hogy a fogyasztás 14%-át okozta. Közben 1 percig voltam a programban.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
nekem desire-m van, a szoftver angol, de a morelocale2-t feltéve azon appok, amiben van magyar nyelvi támogatás, magyarul beszélnek ezért az aw ex is magyar meg még pár app, viszont a teló maga angol.
-
aggleány
addikt
Próbáld ki a GO Launchert is, az is nagyon szuper. Szintén van belőle EX végű változat is. Ha erős a telód, akkor érdemes megnézni a Regina Launchert, ez tök jó térbeli kockát tekerget a kijelzőn. Vannak olyanok, amiknek egyszerűbb a felülete, cserébe viszont nagyon gyorsak.
-
sssz
őstag
a GO EX is nagyon jó, csak ne lenne az app drawerben az az alsó meg felső sáv. rengeteg helyet vesz el az a home gomb meg a felső fülek.
-
Z0C!
őstag
ajánlom a MagicHour nevezetű fképező appot. rohadt sok "beállítás" van hozzá..
eszméletlen jó képeket csinál...
Megosztható a készült kép sok helyen (FlickR, Facebook, Twitter...)----- www.zoci.gumroad.com -----
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
parancsolj ikonok, dokkok kérésre:
jó a Lp-hez és az ADW EX-hez is. én is ezt használom
amugy az enyém így néz ki mostanság: link
nem túl csicsás, egyszerű. szeretem az egyszerű dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
ez hol van neked?
esetleg arra gondolsz, amikor egy adott névjegynél a jobb felső sarokban van egy kis kapocs jel és arra bökve jön ki több lehetőség? Mert az csak azt jelenti hogy az adott névjegyet összekapcsolod egy másikkal. nekem ott feljön egyszer a telefonban lévő összes névjegy vagy választhatok a másik opcionál a facebookos kontaktjaim közül, hogy esetleg azok közül valamelyikhez akarom csatolni az adott névjegyet.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
supercharley
tag
Sziasztok!
Akartam nézni az m1-en a vízilabda közvetítést, gondoltam feltelepítek valami live tv programot, és megnézem. Hát megdöbbentem, mert nem gondoltam hogy ilyen kevés van ezekből. Próbáltam az SPB TV -t a Motorola Defy-men, meg egy Motorola Xoom tableten, de a kép nem megy, csak a hang,de az is akadozva. Van valakinek jól bevált on-line tv néző programja, amin magyar adók is vannak?
-
sssz
őstag
nem, ez gyári froyo ADW EX launcherrel
de azóta változtattam kevese a dolgokon mert miui ikonokat raktam be mindenhova
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Adott névjegyre rámegyek, és van alul egy "csatolt névjegyek" cím, ami alatt két ikon, egy zöld telefont ábrázol, a másik pedig egy google-t. Rá lehet kattintani: és itt felsorol tfh 2 névjegyet, egyik Telefon, másik Google felirattal. Alul van egy Másik névjegy csatolása gomb.
Itt esetleg csak két névjegyet lehet egyesíteni, semmi mást?
Viszont akkor azt nem értem, hogy ennél a névjegynél mit jelent a "google", hiszen oda nincs felvéve és a contacts-ok között se találom PC-n. -
drstupid
tag
Sziasztok! elég extrém kérdéssel fordulok hozzátok! Olyan programot keresek ami mindkét kamerán rögzít egyszerre (első hátsó). Létezik ilyen, vagy egyáltalán lehetséges? Elég fontos lenne köszönöm
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
sssz
őstag
megnéztem a neten a kézikönyvét meg még pár dolgot, de sajnos nem lettem okosabb. szerintem tedd fel a kérdésedet a galaxy ace forumán. biztos hamarabb tudnak segíteni mint itt mi.
-
addikt
Lassu, akadozik már a menü is. Kifagy lejátszás közben, stb. Nem vettem az X8-on semmi hasznot belőle. Le is törültem a kódek pakkjával együtt.
A SE X8-as az 1.1.139 verzió ( 8 MB ), fele akkora fájl nagysággal jobban fut. Több mint valószínű, hogy hardveresen kevés hozzá az X8-as, proci optimalizálás ide vagy oda.Délelőtt kipróbáltam a BSPlayert, ami egyre jobban tetszik, igaz, hogy 23 MB foglal a rendszer memóriából, de eddig nem sikerült kifagyasztanom, pedig nagyon ellenérzettel kezdtem tesztelgetni. Ráadásul többet is tud, mint a MoboPlayer pl. a filmekből egy pillanat alatt kimenti a képet, úgy mint a PC testvére.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Nova96
őstag
Üdv újra vagyok , andless-nél jobb flac lejátszó nincs powerampot nem akarok használni.
-
DemonDani
addikt
Ezek a launcherek mennyire nyírják az akksit am?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
addikt
válasz Nova96 #13998 üzenetére
Jó, jó flac lejátszó, de szerinted ezt a minőséget egy gagyi fülhallgatón is ki tudod használni?
Arról nem beszélve, hogy nem minden számot tudok megszerezni flac formátumba, ha meg magam konvertálom a 192 kbps MP3-at, annak semmi értelem.
Max. ha egy lúzer vagyok és csak különcködöm a flac-el.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest