- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
matthew23
csendes tag
3 kérdésem lenne.
1) Go Sms Pro-t használom. Jön az üzenet, megnézem, felül el is tűnik a felső sávban az értesítés, viszont a képernyőzáron mindaddig kijelzi h 1 üzenetem érkezett, még az alap sms kezelővel is meg nem nyitom. ötlet?
2) Hogy tudom megoldani,h több programot egyszerre futtatni androidon és közte egyszerűen ugrálni? (Ne keljen egyikből kilépni, másikba be) Pl youtube app-on megy a zene, közben facebook (ha kilépek belőle nem jeleniti meg amit addig chat-en irtam), meg közben böngészni. És ezek között egyszerűen ugrálni (szgépen alt+tab)??
3)és egy oan app-ra is szükségem lenne, h autómatice csatlakozzon bármely (természetesen nem jelszavazott) wifi hálózatra, és erről vmien hangjelzést adjonelőre is köszi
Aktív témák
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bestbuy játékok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest