- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
matthew23
csendes tag
3 kérdésem lenne.
1) Go Sms Pro-t használom. Jön az üzenet, megnézem, felül el is tűnik a felső sávban az értesítés, viszont a képernyőzáron mindaddig kijelzi h 1 üzenetem érkezett, még az alap sms kezelővel is meg nem nyitom. ötlet?
2) Hogy tudom megoldani,h több programot egyszerre futtatni androidon és közte egyszerűen ugrálni? (Ne keljen egyikből kilépni, másikba be) Pl youtube app-on megy a zene, közben facebook (ha kilépek belőle nem jeleniti meg amit addig chat-en irtam), meg közben böngészni. És ezek között egyszerűen ugrálni (szgépen alt+tab)??
3)és egy oan app-ra is szükségem lenne, h autómatice csatlakozzon bármely (természetesen nem jelszavazott) wifi hálózatra, és erről vmien hangjelzést adjonelőre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Socket AM4
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fotók, videók mobillal
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 12gen i7 félkonfig, jóáron.
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Eladó Gamer Config Intel Core i5-11600KF, Z590, EVGA RTX2070, 32 GB DDR4, 1 TB SSD, Lian Li ház
- Gamer/munka PC eladó
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest