- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék, hátha ti már találkoztatok olyan programmal, amire szükségem lenne.
Már majd egy éve használom ezt a kis telefont és szeretem is az android rendszerrel együtt, de sajnos van azért pár dolog, ami az őrületbe kerget néha.
Szóval amire szükségem lenn, az egy normális, gyors, egyszerű híváslista alkalmazás. Jöhet tárcsázó is, meg telefonkönyv is persze. Mert sajnos amivel eddig találkoztam, az egyik sem volt képes megközelíteni sem a régi egyszerű nem okos telefonomnál megszokott listázást. (Egyébként egy G600 volt.) Az elvárásom mindössze annyi lenne, hogy egyrészt kezelje az összes hívásomat (tehát ne csak 1 hónap, vagy x hívásig visszamenőleg), lehetőleg név szerint rendezve, ezen belül pedig időrendben. Azaz a név látszódjon, csoportosítva, idő szerint (mikor történt a hívás) lehetőleg látszódjon az időpont is a név mellett, valamint a hívások száma. A néven belül pedig meg lehessen tekinteni az összes adott számra ment hívást.
Ha ezt egy átlagos gagyi telefon tudja, akkor a droidra miért ilyen nehéz ezt megoldani vajon? Vagy csak én keresgéltem rossz helyen? (Phonebook 2, acontact, acontacts, dialer one, Call log manager pro, Youlu address book meg még pár másik kipróbálva, de egyik sem volt az igazi. Ha össze lehetne gyúrni, a Call log manager pro-t meg a dialer one-t...)Update: a Go Contacts sem vált be sajna...
Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Amazon
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- OpenWRT topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- League of Legends
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest