- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Beaumont #159562 üzenetére
Szuper, nagyon köszönöm
Viszont van egy újabb probléma ide kapcsolódóan: miután lementettem, hogyan tudom az összes képet kitörölni, hogy felszabaduljon a tárhely? Eddig csak olyan tippeket találtam kattints az első képre, meg shifttel az utolsóra, de ez max pár száz képpel működik (vagy még annyival sem).
Szóval tudtok olyan módszert, hogy egyszerre az összes képet törölni Google Fotókból?
Köszi -
-
válasz
Beaumont #155020 üzenetére
Iiiigen, olvastam hasonló cikkeket. Bízom benne, hogy sikerül megoldaniuk, hogy végre ne az legyen az első kérdése a vásárlóknak, hogy a közelségérzékelő jól működik-e.
Szerencsére engem eddig (kopp-kopp-kopp) előkerült ez a "proximity-para", csak ebben a Mi 10T-ben van vele gond.
-
-
kovisoft
őstag
válasz
Beaumont #143503 üzenetére
Ez érdekes, mert ezen az oldalon ezt írják: "This license is valid for a year after purchase and provides 12 map updates."
De annál jobb, ha lifefime licence.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Akciókamerák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VoLTE/VoWiFi
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest