Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
6.0.0
(#87341) aprokaroka87: Semmit nem enged, mindenre ezt írja.
(#87342) Jakuu: Cache törlése alapból megvolt. Nekem is ez jutott először eszembe.
-
atike
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Aham.

-
atike
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem a data hanem a rendszer partíció számít.
-
kukinyo
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
(#87337) zeorsdfd: 212mb szabad helyem van.
-
repvez
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A régebbi rommal igen, de azóta ujabb gyári rom jött, az MX et eddig el sem tudtam inditani a kodek hiba miatt,de ez most megoldodott egy ujabb verzióval, a vlcvel a hang jó volt viszont a kép akadt.
A uj 1.8.1es MX el egyenlöre ugy néz ki hogy megjavult a kép és a hang is szól, de belepörgetés után legalább 5-6mp ig nincs hang csak utánna jön meg a kép azonnal követi a belepörgetést.
-
Vertigo18
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
megpróbáltam, ugyanaz!
-
Vertigo18
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Android 4.4.2 van rajta, és amit fel tudtam telepíteni (Angry Birds), annál is ezt csinálta.
Gyári visszaállítás megvolt már.
-
RootRulez
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
KitKat-en használtam expoded-et, de 5-ös androidra akkor még nem volt kompatibilis. Már az?
-
MichaelSD
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
OK, rosszul fogalmaztam. Van cégnév azzal nincs is gond. Nekem az kellene ha hív valaki akkor a céget is lássam a bejövő hívó caller IDéjén.
-
L_ajos
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
nem. én sima digitális könyvre gondoltam, amit megveszek akár playen
- vagy pdfből stb. -
DraVIDA
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi azért!

-
atike
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
....általánosságban gondoltam...

-
DraVIDA
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Abban sajnos abszolút nem vagyok otthon. Van jó tutorial oldal hozzá amit ajánlani tudsz?
-
atike
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nocsak. Erről mesélhetnél picit, még nem láttam itt említve korábban.
Hogyan működik, mit hogyan kell vele, mire képes...?
-
DraVIDA
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem root-olt, teljesen gyári minden.
-
dugynok
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Na banyek, tényleg...
Köszi
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére

-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Quick boot programmal. Kint vannak az ikonok az "asztalon"
Soft reboot, reboot, power off. -
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ezt kerestem köszi!

Van root+xposed is. Anélkül nem használok droidot ha nincs custom rom rá. -
Jazz
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az inclue/exclude kapcsoló (kizárás) mit jelent az appoknál, mire jó?
-
Jazz
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hmm...valamit nem jól csinálok? Progit elindítom \Startups\kívánt appok elől kiszedem a pipát, nyomok egy kill memory-t. Eleinte jó, 160Mb free. Kicsit nyomkodom a telót, és újra ott vannak azok az appok a memóriában, holott a startups-ból ki van szedve (és nem lettek elindítva).
Ezek szerint akkor ezzel nem lehet megoldani? Marad a greenfy és a hibernálás?
Vagy ez a startups csak arra szolgál, hogy amikor újraindul a teló, miket indítson el bootloás után? -
Jazz
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Azt hol lehet bállítani? Olyat találtam hogy prioritás beállítása, low high appon belül. De az gondolom nem elég, nem azaz. Meg start up boot, az meg gondolom csak arra vonatkozik, hogy újraindítás után miket indítson auto.
(#87067) kisspall:
Mivel az androidnak ugya "hűdeszuper" a mem kezelése, ezért sok appon nincs is kilépési lehetőség.
A kérdés az, hogy ha egy ilyen hibernált progit elindítasz, majd nem akarod használni, olyankor mi van? Egyesével mindig kilövöd a memóriából? Vagy ha már nem aktív az app, akkor auto ki is lépteti magát, és nem fog háttérben futni, amint más kerül a képernyőre?(#87065) air:
Tény, de nagyon sok mindenre elég lehet, ha nem egy "program" optimalizál hanem egy ember. (persze egy cég szempontjából nagyon egyszerű a képlet, "ha nem jó kevés kicsi, dobd ki, vegyél nagyobbat erősebbet jobbat, fogyassz, vegyél vegyél szórd a pénzt ide a zsebembe...." hát ezt ,,|,,
)
Spec Rom van rajta (Hdmi kimenetes a teló). Emellett 100+ app, és már csak egy hajszál választ el a tökéletes működéstől, minden más meg lett oldva Elixir-el.
Ami sokat foglalt, főleg az internal storage-ból (mivel ha tele a memória ide pakol), az a google szöveg felolvasó, google play szolgáltatások, stb...eltávolítva. (play store ettől függetlenül hibátlanul működik, g-mailt meg elérem böngészőből). Fb és társai meg nem kell, böngészőből azt is ellehet érni.Apropó, böngésző:
Opera nem jött ben. UC-t próbáltam, de: 1.: nem lehet kezdőlaop beállítni benne
2.: valamiért bugos ha a PH-ra akarok írni új hsz-t. Minden karakter amit beírok sok másodperces késleltetéssel jelenik meg, és ez csak egyre nő ahogy haladok előre a szövegben.Milyen alternatívák vannak még? Fontos lenne még az inverz szín működés (fekte-fehér) ha megoldható.
Köszi -
Freeman007
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tasker-hez root is kell nem? Mert az nem játszik - lévén zsír új a teló.
Ismerősnek minnél egyszerűbb megoldásra van szüksége.
Találtam közben egyet ami jónak tűnik Flash Notification
Amire teszteltem: bejövő hívás közben villog, beállított alkalmazás értesítésére villog. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Egyről beszélünk. Webes és SMB megosztással tudsz streamelni. A Hotspot nem csak külső internet elérést jelent. A Hotspotot adó eszköz egy access pointot hoz létre. Ugyanúgy, mint egy router. A többi eszköznek oszt ki IP -ket. Ha a másik teló IP -je mondjuk 192.168.43.2, akkor a hotspotot adó IP -je 192.168.43.1. Ha azon a telón futtatsz egy webszervert, mondjuk a 8080 -as porton, akkor a másik teló böngészőjébe, ha bepötyögöd a 192.168.43.1:8080 -at, akkor máris a másik telónak azt a mappáját látod, amit a szerverben gyökér könyvtárnak megadtál. Minden egyéb külső eszköz, vagy internet elérés nélkül. Ez egy belső háló.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Webszerverrel tudsz csinálni médiastreamet. Hotspot -tal megosztod a neted, futtatod a webszervert, a másik telóval pedig csatlakozol a netet adó teló belső IP -jéhez. Sokszor csináltam. Servers Ultimate -et használok a webszerverhez (de, lehet SMB megosztás is).
-
Deck
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A facebook appé meg az idő szerinti rendezés.. Vicc amit csinálnak.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére

-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Régebben csak telepítettem a playről és rögtön tudtam használni, magyarul. Lehet, hogy ez az utolsó frissítésük miatt van.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az adobe kezdeti lépésein? Közben megcsináltam és tényleg működik. A jutalmad egy virtuális válveregetés.

-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Délután kipróbálom. Lehet, hogy nem tud csak angolul és ez a baj?
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kikapcsoltam az automatikus frissítést. Letöltöttem egy régebbi apk-t és most működik. A playen 15.3-as van, én 15.2-est tettem fel, s működik. Gyorsan, pontosan. Lehet, hogy a mostani, legutolsó adobe frissítés keverte meg.
Még egyszer köszönöm a segítséget. -
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valami ilyesmit hámoztam ki a googllal, hogy mi az a halott link. A kikapcsolást pontosan hol találom?
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ezek szerint nem telefon gond. Próbáltam régebbi verziót, de nagyon lassan nyitotta meg a pdf fájlt. Nem lehetett menteni a módosított dokumentumot, minden jelzés nélkül frissítette magát a legújabb verzióra.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mit lehetne tenni?
-
stanley00
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi!
-
Speeedfire
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ebben nem vagyok biztos, lehet hogy az újabbakban már így van, de a régiekben nem rémlik. Mondjuk a lezáráskor a kapcsolatok lezárása jobb lenne.
-
Speeedfire
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Volt egy gyors töltés része és a végén egy lassú. Illetve, ha teljesen fel volt töltve, akkor nem töltötte tovább. Itt van a teljes leírás.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
és kaciokos:
Ez nem teljesen így van. Az elérési út önmagában nem jelent semmit, mivel bármilyen meghajtó, bárhova lehet csatolva. Màsrészt, ha az alkalmazásfejlesztők hibásak, akkor a gyártók meg egyenesen .....
Az én noname chinafonom gyárilag 4.4 -gyel jött ki. A mikro SD és az USB meghajtók csatolási pontja független a tárhelyemulációtól és a csatolás media_rw jogosultsággal történik. Tehát korlátozás nélkül lehet írni bármilyen külső meghajtóra root nélkül is. Szóval, meg lehetne oldani így is, nem kellenek hozzá az alkalmazásfejlesztők. Csak nem akkora bíznisz, mint a nagyobb belső tárhely, vagy a felhőszolgáltatások. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Számomra ettől nem lett érthetőbb. 4.4 előtt a felhasználó tudta korlátozás nélkül használni a mikroSD -t? Igen. 4.4 -től meg nem. Lehet, hogy ez az egyes alkalmazások fejlesztőinek a hanyagsága, de végeredményben a user szívja meg. Viszont, ugyanezek az alkalmazások 4.4 előtt jól működtek. Tehát, a korlátozást nem az alkalmazások fejlesztői vezették be. Na, aki deaktiválhatóság nélkül bevezette, azzal kéne népdalost játszani:
"Kerék alá tesznek, onnan is kivesznek. Stb." -
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az a baj, hogy nem apróbb módosításokkal. A programok fejlesztői meg nem igazán foglalkoznak vele, alig van olyan alkalmazás, amelyik engedélyt kérne az SD írásához.
Mondjuk a FolderMount fejlesztője egyszerűen megoldotta a kérdést. Ha nincs hozzáférés az SD-hez, akkor megcsinálja az SDFix-et, legyen szó bármilyen rendszerről. Ott mondjuk root nélkül amúgy se működne a program, szóval az alap hozzá.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem használok Opera -t, ezért nem ismerem a lehetőségeit.
Jééé, félisten lettem! Na, innentől aztán már minden más lesz! Például...ööö...majd kitalálom.

-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez pl. az Avast -ban benne van, de root nélkül nem tud GPS -t aktiválni. Ha viszont már aktív, akkor működik. Zeon.hu -nak E-Robottal van egy hasonló megoldása, csak az neten kommunikál.
-
dokee78
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor titkos kilőve.
Sygic Family Locatort fogom megnézni tudja-e amit akarok.
-
dokee78
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Térképen mutatná.
Tasker és társait nem szeretem.
Nekem bonyolult mind. -
dokee78
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Le is töröltem. +atike
Más:
Melyik appal lehet megoldani a legegyszerűbben?
-Családtagok helyének megállapítása.
Mindegyik telón van mobilnet.Érdekelne két módszer is.
-olyan amelyik tudatos,azaz ők is tudják,hogy az alkalmazás által látom merre vannak éppen.
-titkosabb módszer,azaz tudtuk nélkül informálódom.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi !
-
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Okés, köszi, megnézem őket. Solid explorerből nincs free változat?
-
Komi28
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kipróbáltam a gyári nem tudja

-
FNZ
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
köszi, egyiken megtaláltam, de nem tudom letölteni.
egyébként free a program, mégsem találom sehol az apk fájlt a neten -
FNZ
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ilyen perverz vagyok, hogy akkor is le szeretném tölteni.
-
FNZ
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ok, köszi. telefonom nem root-olt.
ha nekem 4.2 android van, de egy olyan progit kellene letöltenem ami 4.3-tól fut, azt a telóm nem engedi, DE akkor hogyan lehetne letölteni ilyet? -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Vagy egy ES File Explorer.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Azért itt van egy régebbi is.
-
Tarill
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
az mit jelent? amúgy nem teló, tablet
-
Tarill
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
és ezt pontosan hogyan is kell csinálni?

-
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Na ez az! Ha a 9MB-ból 40kb-ot tömörít,az nekem kevés. Viszont az igaz lehet hogy opera alatt ne menjen opera max...
-
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Na jah, az óra. De honnan tudod hogy én reggel óta használtam-e az operát? Dolgozok, akkor volt csak időm ezzel foglalkozni. Ugyanazon időszakról van szó. És érdekes módon az alkalmazáskezelőben, az opera adatot nézve is 9MB a gyorsítótár.
(#86332) ollie ha opera max rendszerszinten tömörít,és mégis 9MB a forgalom szerinte, akkor az opera pár százas adat nem mérvadó. Szóval nem vágom
-
Melorin
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Sima opera fagy ki. A minivel az a baj, hogy csak extrém adatcsökkentő módban van sortörés. Úgy meg nagyon megváltoztatja az oldalak elrendezését, megjelenését. Meg nem tartja középen a sorokat ha scrollozok, mint kifejtettem lejjebb.
-
Melorin
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az a gond, hogy az opera egy ideje lefagy bizonyos időközönként bizonyos ideig, tehát hiába tudja az általam felsorolt dolgokat, így kuka lesz
De akkor mit használjak helyette? Nem igaz, hogy ennyi szar csicsás böngészőt készítenek de egyiket sem felhasználóbarátra...
Komolyan még fizetnék is egy tökéletesért. -
siofok
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ok.eddig az adaway-t használtam,csak gondoltam kipróbálom ezt is

-
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hát, inkább a böngésző. Mert elvileg az opera max segít ha úgy van, csak azt figyeltem meg, hogy vannak appok amik forgalmát csak minimálisan tudja tömöríteni.
(#86279) Danny365 igen tudom. -
Foose
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Most csak a böngésző a lényeg. És csak azt néztem, hogy a chrome, és a nemrég felrakott (végül lepucolt) opera mennyit használ. Csak egy másik böngészőt keresek a chrome mellé, ami tud tömöríteni, de úgymond a hétköznapokban teljes értékű.
-
unravel
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
upsz....Apple Music.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha jól emlékszem a 3G watchdog tud ilyet, csak sajnos nagyon pontatlanul mér.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az csak MTK -n van és feszültséget ír, nem áramerősséget. Elixír2 -ben van áramerősség kijelzés, de az is a telótól kap infót. Vagy jó, vagy nem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jpeg és Jpg vegyesen előfordul. A hardvernek meg muszáj lesz kedvelnie, nehogy már egy LG G4-en az ilyesmi kifogjon (igaz ez a RAM-ra is).
Ha a jegyzetet megnyitom szerkesztésre, akkor semmi baja, gyönyörűen görgethető, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Csak a nem szerkesztési módban megnyitott jegyzetek szaggatnak. Nem ez az első eszközöm, amin ezt produkálja. Konkrétan minden Androidos eszközömön ezt csinálja már régóta, sokáig kerestem megoldást, de semmi, azért jöttem ide, hátha valaki tud egy jó tippet. Olvastam olyanokat is, hogy az Auto Resize funkció okozza, de nálam ezt kikapcsolva sem történik pozitív változás.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem csak az Android, asztalin is tapasztalom, ha böngészőben nyitom meg a jegyzeteket.
Ez a mostani design bevezetése óta ilyen és pontosan azóta ígérik a fejlesztők, hogy kezdenek vele valamit.
Csak az érdekel, hogy van-e valami megoldás rá más módon (mittudom én, ürítsek cache-t pontban éjfélkor és üssem a sámán dobot pontosan hetvenötször, ilyesmi).
-
karamblo
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kösz. Esetleg nincs valami lista az eltávolítható rendszeralkalmazásokról? A neten nem találok részleteset.
-
kuksa90
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
vásároltprogramok@.. a családnak, és egyéni fiókok a többinek a rutinos megoldás...

-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A nála és a nálam egy l.
Másodszor írod rosszul.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha felraksz egy olyan programot, ami azt használja, akkor miért ne működne?
Persze az adott programnak folyamatosan futnia kell. De ha kevés a RAM, akkor előfordulhat, hogy a rendszer kivágja. Viszont ez már nem a program hibája.(#85897) GeriCool
Google fiókhoz van kapcsolva, tehát megmarad. -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem kell ágyúval verébre.
A két oldallal korábban ajánlott Gravity Screen beállítása kb. 1 percet vesz igénybe, és nem kell hozzá űrhajós vizsga.
Vagy a Proximity Actions is faék egyszerűségű. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Néha látom csak pirosan villogni, de alapesetben nem.
Melyik modullal tudom bekapcsoltatni, hogy mindig vegye az adást?(#85864) junkpod
Természetesen az integetés csak egy felerősítése annak, hogy hiába simogatom 1cm-ről, lüktetem az ujjam, elhúzom, integetek semmi.(#85870) air
Azért raktam ide, hogy ez a menüpont az-e amit keresünk, vagy esetleg tök máshol kell bekapcsolni ezt a funkciót a GravityBox-ban.
-
junkpod
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az már simogatás, nem integetes.
Magyarul letakarod vagy sem. Ha ő csak integet akkor nem fog célt érni. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez jónak mutatja.
-
kuksa90
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
+1, pláne ha a promóciókat is ki lehetne jelölni egyben.

-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor már adhatod is, mert a Gmail webes felületén be lehet állítani különböző szűrőket.

-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
11/4. Szintén Telenor, szintén beltér, szintén 4G.

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
nálam most 38/5.5, beltéren 4G-n.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Most szépen szól. Hiába Androidos mégis kicsit másabb mint a Samsung S3 volt.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Eddig Samsung telefonom volt, azon nekem se volt gondom. Most a Huawei-nél adódott, AC3 nem támogatott.
-
datomi
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi!

Meglesem ezeket. -
HaloMC
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszönöm a választ!
HD wallpaper nevű appot nem használok. CM Locker nevű alkalmazást viszont igen, nekem még ez gyanús.
Köszi a tippeket, majd kipróbálom.
A prohardver reklámjait sose blokkolom, mindig direkt kikapcsolom a uBlockot is, mikor ide jövök.
-
ZBO
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az a baj nem tudom mi az ami eredetileg rajta volt, mit lehetne áttenni, mi az ami az oprendszerhez tartozik, nincs egy commander csak Astro file manager...ettől orbáncot kapok. A köv telefonom Win10-es lesz. Talán azzal könnyebb lesz.
-
kaciokos
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
HD Widget nálam folyamatosan frissített, de pont a napokban vettem észre, hogy feloldás után kell pár tizedmásodperc, mire a helyes időt mutatja. Most örüljek, vagy ne?

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
a weather and clock widgetje max 0.1mp alatt frissül főoldalon és lockon is.
nem is bánom, hogy nem eszi feleslegesen az akksit, mert elég sok widgetem van.
szerk: hogy tetted a gyári órát a zooperbe? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
igen.
de szerintem az összes óra widget ilyen több-kevesebb késéssel.
nálam az egyetlen, ami késés nélkül frissül, az a gyári óra a lock screen-en. -
nyuszi123456
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez működhet. Köszi!
-
kaciokos
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Bocs, de szerintem lehetetlent állítasz. Ha megbököd az érintőt egy erre való hegyes tollal tökéletesen pontosan, azt minden app, beleértve a billentyűzet appokat is pontosan ugyanott fogja érzékelni, mert az OS mondja meg neki, hova böktél, az app már csak koordinátákat kap.
(#85338) jonnyjoker01 - Értem én az automatikus javítás lényegét, én is használom, de ha jól értem, aprokaroka azt állítja, hogy egy jó billentyűzeten, ha azt akarod írni, hogy "hatékony", de valójában minden betűnek kicsit félreütsz, és azt írod, hogy "jsyrlpmu", akkor a "közel ütést" is javítja, én ezt úgy tudom elképzelni, hogy amikor leütöd a j-s-y betűket, a kijelzőn sorra h-a-t jelenik meg, de szerintem ilyen nincs.
-
paolinho
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az ES File Explorer-rel nézem, de - tudom fura - se a system/app-ba, se a data/app-ba, és sajnos se a (#85345) Black&White fórumtárs által ajánlott /cust/preinstalled/public/app mappában nincs ez az app. Én nem tuom, hová lehetnek az app-ok elásva a Honor 7-ben, de itt nincsenek, az tuti. Viszont a fentebb ajánlott App Backup & Restore alkalmazás tényleg segített a bajban.
-
paolinho
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tekintve, hogy az én egyik alkalmazásomat kérte kopizni, Honor 7-je van. És még egyszer köszi!

-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez legfeljebb lokális probléma lehet. Kb. másfél órája toltam fel a Gdrive -omba egy 80MB -os fájlt 4G -n és végig 2mb/s volt a tempó (kártyásoknak ennyi a max. feltöltési sávszélesség). Lefelé is stabilan hozza a 7,5 -ös plafont (Bp., Óbuda).
-
repvez
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
+36osként jelenik meg csak ide nem ugy irtam le, és az SMS jegyzékbe több mint 270 üzenet van már ettől a számtól eddig nem volt vele probléma , nincs blokkolva semmilyen modon sem egy telefon szám sem nem használok semmilyen black listát vagy egyéb szüröket a telefonon, nem hivnak gyakran max 4-5 ember és a magánszámokat nem veszem fel ,ezért nem törödök ilyenekkel és alapbol ez az app sem , legalább is eddig igy volt.
-
repvez
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
30/940-0700 erről szokták küldeni, gondolom az előhivő az változhat, hogy épp milyen előfizetésed van
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nálam betölt rendesen (OneS)
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen. De a rajta lévő mp4 filmeket nem kezeli. Jó lenne valamilyen megoldás.
USB-n elvileg csak tárhelyet kezel. Hdmi-t nem tud a telefon, a laptophoz nincs képernyőkábel, a dvd lejátszónk nem játszik le mp4-eket. Blueraybe nem ruházok be. Klassz lenne, ha a telóról meg lehetne oldani a filmnézést USB-n. Máskülönben képernyőkábel. Másik dvd lejátszó után sem rohangálnék most, bár tudom, van olyan, ami mindent az égvilágon lejátszik. -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Legegyszerűbb: https://contacts.google.com
Én ezért nem tennék fel külön appot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

- vagy pdfből stb.

2.: valamiért bugos ha a PH-ra akarok írni új hsz-t. Minden karakter amit beírok sok másodperces késleltetéssel jelenik meg, és ez csak egyre nő ahogy haladok előre a szövegben.

crok
mobilizmo