- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
kennyke #87799 üzenetére
BlackBerry Hub
Bár o365-re még nem próbáltam. -
kennyke
aktív tag
sziasztok,
tud valaki ajánlani olyan levelező programot, aminek office365 levelezést kellene kezelnie, de úgy, hogy a sok-sok létrehozott mappában lévő leveleket egy közös mappába lássam ömlesztve?
már több levelező progit kipróbáltam (aqua mail, k9, outlook) de egyikbe sem találtam ilyen opciót.
előre is köszönöm!
üdv
-
goom
senior tag
válasz
#79335424 #87790 üzenetére
Köszönöm; belátom, igazad van, Somatom. Nos, a helyzet az, hogy előfizetésem nincs, csak a 15 GB-os ingyenes alap-csomag, plusz egy (hamarosan lejáró) HTC-s promóciós 25 GB. Megnéztem ezen az oldalon, és azt látom, hogy - az összesen 40 GB-nyi - tárhelyemből 27 GB-ot foglal a GoogleDrive. Igen ám, de ott a napokban alaposan kitakarítottam, és egyetlen fotón kívül semmi más nincs jelenleg. Mégis ezt látom, azóta is. A GMail és a GoogleFotók összesen is csak 0,8 GB...
Hol, hogyan tudom teljesen, véglegesen kiüríteni a GoogleDrive tartalmát? -
-
törölt tag
Eddig egyáltalán nem off. Használom a Drive -ot, tudok egy-két trükköt, de ettől sokkal több van benne. Sztem először tedd fel a topikban a kérdésedet, mert lehet, hogy másoknak is hasznosak lennének a válaszok, amikről privát kitárgyalás esetén lemaradnak. Plusz, Te is jobban jársz, ha több fortásból kaphatsz infót.
Bozek:
Az Androidos Lightroom kezel rétegeket? -
taip
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémában kérném a segítséget, hogy adott egy Chiwi Hi8-as tablet gyári androiddal (csak magyarítva lett) és megpróbáltam rajta futtatni a Real Racing 3-at. Letöltöm Play-ből, elindítom, akkor nekiáll közel 500 MB plusz adatot letölteni, ez oké. Eljut 99,3%-ig, onnan nem nagyon akar tovább menni, de aztán mégis eltűnik a letöltést jelző ablak.
Lényeg, hogy (az előbbiek miatt, vagy attól függetlenül) nem tudom futtatni a progit. Elindítom, bejön az EA és a Firemonkey logó, éppen elkezdene zenélni, amikor kilép és közli, hogy az alkalmazás sajnos leállt.
Azt gondoltam, hogy az Intel procival nem kompatibilis, ugyanakkor egy fórumtárs régebben írta, hogy ő tudja futtatni egy ugyanilyen tableten és a neten kutakodva azt látom, hogy más gyártmányú, de Intel procis tableten is fut.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit lehet vele csinálni, hogy lehet rávenni, hogy működjön?Köszi.
-
Oldman2
nagyúr
Hosszú idő óta a Nova Launcher (Prime)-ot használtam (egy régebbi akcióban megvettem még 55 forintért), de egy fura ötlettől vezérelve pár napja megnéztem az Apex-et.
A régebbi posztokban olvastam, hogy a Pro verzió mindkettőből hasonló tudású...
Amit pár nap után látok, hogy az Apex ikon gesztusai jóval szélesebb körűek, viszont hiányzik belőle az a Nova funkció (Rejtett alkalmazások megjelenítése), mely segítségével az Alkalmazástárban (App drawer), 1-1 ikont akár több mappába is be tudok pakolni.
Hogy ennek mi értelme, szükség esetén kifejtem.
Az, hogy a Nova ezt tudja, számomra jelzés értékű, hogy másnak is eszébe jutott már ez.
A kérdés: Apex alatt megoldható-e, hogy az Alkalmazástárban 1 adott app, szükség esetén akár több Mappába is bekerüljön?
-
goom
senior tag
Sziasztok, bocs, eléggé OFF, de biztosan van itt valaki, aki tud segíteni GoogleDrive-kérdésben.
Ha igen, kérlek, írj rám pü-ben! Köszönöm! -
kovisoft
őstag
válasz
darvinya #87775 üzenetére
Esetleg nézz rá az androidon nemrég ingyenessé vált Adobe Photoshop Lightroomra.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #87781 üzenetére
A Robot külön nem figyel rendszerindulást. Maga a rendszer értesíti a Robotot egy BOOT_COMPLETED üzenettel.
-
w.miki
veterán
Ha már automatizálás...
az e-robot (vagy más) tud olyat, hogy az Android indulása után, miután az teljesen felállt, rá 1 perccel elindítja a TuneIn-t, ha az is teljesen elindult, még 1 percre rá, elindítja a Daydream-et, és utána kilép?
Hogyan tudnám ezt a legkönnyebben megoldani?Más: Régi telón a Market-et talán sikerül ezzel visszahoznom: old market 1.2.0
-
BullZeye
veterán
Olyan program kéne, ami:
1) Ha beállított WIFI hálózat elérhető, akkor kapcsolódjon rá
2) Ha nincs elérhető WIFI hálózat, azonnal csináljon Hotspotot.Egész konkrétan munkahelyemen, és itthon van stabil wifi, viszont GPS és tablet amit használok nincs benne SIM kártya, viszont szeretném, ha folyamatosan online lenne mindkettő, viszont manuálisan ki-be kapcsolni hotspotot elég macerás, és gyakran elfelejtem. Ezért kéne olyan, hogy ahogy megszűnik telefononmon a WIFI1 vagy a WIFI2 SSIDjű hálózati kapcsolat, akkor rögtön kapcsolja be hotspotot, aztán ha hazaérek, kapcsolódjon wifire.
-
darvinya
titán
válasz
holozis_HUN #87776 üzenetére
Ránéztem és vannak hiányosságai és ráadásul még elég terjedelmes.
-
darvinya
titán
Sziasztok
Tudtok ajánlani képszerkesztő app-ot ami működik és van rendes szerkesztő része és nem csak keretez és vág.
Photo Editor utolsó 3 frissítése tré, még a készülék is kifagyasztja.
-
ignisz
senior tag
válasz
Véreshurka #87770 üzenetére
Megjegyzem ezt a lehetőséget is. Köszönöm.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
ignisz #87769 üzenetére
Rootolatlan telóra is van egy megoldás, én azzal 2 napig bírtam. Ha jól emlékszem működött, azonban proxy szerveren kellett minden adatot átküldeni és ezért nagyon lassú volt. Ha kiakarod próbálni akkor le kell töltened valahonnan az adblock + app-ját és ha jól emlékszem lesznek benne instrukciók, hogy mit kell tenned. Sajnos már régen volt és nem emlékszem rá, ha elakadnál a neten biztos találsz leírást. Azonban tényleg annyira nyögvenyelős és lassú lesz minden, hogy nekem 2 napot bírt. Sokszor be sem töltöttek pl böngésző oldalak. De szerintem egy próbát talán megér.
-
ignisz
senior tag
válasz
Véreshurka #87768 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Meggondolom a rootolást, egy hónapos Huawei P8Lite van. Még egyszer köszönöm.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
ignisz #87767 üzenetére
A 3.1 kell neked. Valóban nagyon jó progi, viszont azért lehet mellette is találkozni reklámmal, még úgyis, hogy mindig frissítve van - tegnap egy Időkép előtti egész képernyősbe botlottam. Személy szerint az AdAway mellett még a MinMinGuard-ot használom ami egy Xposed modul, így már teljesen jó + ha blokkol is az adaway a MinMin eltunteti az ures felugro ablakokat.
Régen Adfree-t használtam, bár ha jól nézem már nem az eredeti készítő készíti. Használja esetleg valaki? Tapasztalatok?
-
beg
veterán
-
ignisz
senior tag
Sziasztok. Megbízható reklám blokkoló létezik? Segítsetek légyszíves.
-
Narxis
nagyúr
válasz
anonymus89 #87762 üzenetére
Ajaj ez valami csúnya vírus lehet.
-
TIstvan4
tag
Szép napot mindenkinek!
"Diy hologram"Appot feltelepítettem,és a kis plexi müanyagon valóban térhatásuak lesznek a kivetített videók.
jó kis játék -
anonymus89
addikt
válasz
bexinho23 #87736 üzenetére
Próba cseresznye.... köszi!
Sajnos nem nyert hangszórót, a lényeg az van 8 alkalmazás amit csak letiltani tudok eltávolítani nem.
Ha gyári visszaállítást indítok a menüből nem csinál semmit mert minden marad ugyanúgy. Cm security semmit nem csinál, zone alarm semmit nem csinál, avg semmit nem csinál. -
Véreshurka
senior tag
válasz
aprokaroka87 #87757 üzenetére
Nálam a tabomon 4 Gb a belső tár, 500 Mb szabad hely és nem enged sem tölteni a play-ről, sem frissíteni egyik alkalmazásomat sem. Egyszer olvastam, hogy bizonyos mennyiségű szabadhelynek lennie kell a belső tárolón, hogy a rendszer jól működjön. Persze ez jó nagy szopás, törölni kell pár dolgot, illetve nálam most a Link2SD Pro jött be a képbe, meg egy tiszta újrahúzás, okosan meggondolva, hogy milyen appokat tartok rajta.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #87757 üzenetére
Talán úgy lehet a 10%-os "szabály", hogy telepítés után kell maradnia legalább 10% szabad helynek.
235-73<10%
320-73>10% -
aprokaroka87
nagyúr
az létezhetne hogy a google átírta azt a szabályt hogy playes letöltés esetén a data partición a teljes tárterületének 10%-a szükséges ahhoz hogy letöltse az appot?
ismim telefonján 2gb a data partició teljes területe...amikor 235mb volt szabad nem engedte letölteni a 73mb-os játékot...viszont 320mb esetén meg igen
+köszönöm a segitséget én is a playstore/market ügyben hátha segithet nekem is
-
kuksa90
őstag
válasz
Véreshurka #87753 üzenetére
Lehet, hogy ezt is valaki áláírta...
(Frissítve: 2013. április 15.) -
Véreshurka
senior tag
válasz
w.miki #87754 üzenetére
Csak mint ötletet dobtam be, még nem próbálkoztam vele. Illetve van ilyen programom, de azt xda fórumról szedtem le. Viszont ha jól értem a leírást akkor: 1. nyerd ki a progi apk fájlját, 2. tölsd le a linkelt app-ot, 3. a letöltött app-al irasd alá újból az 1. pontban lementett apk fájlt, 4. töröld az eredeti programot (lehet itt fog elvérezni ez a dolog), 5. telepítsd az újra aláírt appot.
Esetleg próbálj innen segítséget kérni: [link]. Itt a srácok újra aláírt programokat osztanak meg (lehet kérni is) amiket utánna nem akar frissíteni a rendszer, én innen találtam olyan quickpic apk-t ami azóta sem akar frissülni, még a play sem látja.
-
w.miki
veterán
válasz
Véreshurka #87753 üzenetére
hát ezt nem igazán értem
ezzel hogyan tudom megcsinálni, hogy a Market maradjon, és ne legyen Play áruház + szolgáltatások? -
w.miki
veterán
válasz
aprokaroka87 #87748 üzenetére
valami jobb megoldás nincs?
vagy máshol érdeklődjek? -
Oldman2
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #87748 üzenetére
Miért ne akarná?
A /system alatt lévő Gyári/Rendszer alkalmazások ugyanúgy frissülnek mint a felhasználói programok ( miközben ezek frissítései szintén a /data mappába kerülnek).
-
holozis_HUN
addikt
válasz
aprokaroka87 #87745 üzenetére
-
w.miki
veterán
válasz
aprokaroka87 #87741 üzenetére
igen, gyári 2.3.4-es GB
De rootolni talán még tudnám, csak utána hogyan tovább?
Hogy tudnám a Market-et maradásra bírni?
Vagy legalább egy kisebb Play áruház, és szolgáltatásokat feltenni? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN #87744 üzenetére
pedig elméletileg ott kellene lennie
a zárképernyő modositásoknál...persze most kiprobáltam...nállam nem működik...pl -
holozis_HUN
addikt
válasz
aprokaroka87 #87743 üzenetére
Nincs, legutolsó a dupla koppos altatás.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN #87742 üzenetére
zárképernyő modositások részben lista legalján nincs ott?
-
holozis_HUN
addikt
Amúgy, valahogy ellehet tünteni a zárképernyőről ( LockScreen) a Telefonálás app gyors indítását? Gyári telefon alkalmazás, csak annak a fránya gyors indítás gombot nem tudom eltüntetni. Remélem értitek mire gondolok
Asszem emergency call a neve. Na az az ikon nem kell nekem a zárképernyőre
root és Xposed van, Gravitybox-ban van ilyen elvileg, de feltúrtam az egészet és nem találom. Szedtem le ehhez egy két xposed cuccot, de még mindig ott van... Segítsetek légyszi
-
w.miki
veterán
Arra van-e valakinek ötlete, hogy egy öreg telefonon (Galaxy mini) hogyan akadályozható meg, hogy a Market -> Play Áruházra, és szolgáltatásokra frissítse magát (és ezzel felzabálja az összes tárhelyet)?
Vagy hol érdemes ez ügyben kérdezgetni? -
arnyekxxx
veterán
régebbi droidos telefonnál meg lehet valahogy oldani, hogy csak 1 alkalmazás fusson? Kisgyereknek lenne jó a régebbi telefon nyomkodni, csak jó lenne ha nem tudna kilépni a játékból és mindent elállítgatni
-
bexinho23
őstag
válasz
anonymus89 #87703 üzenetére
Alkalmazások menüpontban az az alábbi appok "adatok törlése" gombra kattints. Ismerősnek ugyanez volt a problémája, és ez a megoldás segített neki:
-facebook, messenger app (adatok törlése)
-böngészőknél ugyanígy... (amelyiket használja, de a tuti, ha mindegyiknél megcsinálod - gyári, telepített...) -
maestro87
őstag
Sziasztok!
Ingyenes PDF olvasó app-ot keresek. Leginkább 5-600 oldalas adatlapok olvasására kellene így elsődleges szempont lenne, hogy megjelenítse bal oldalt a tartalom jegyzéket is ha úgy akarom, és rendelkezzen beépített felhőtárhely csatolási lehetőséggel. Illetve legyen rajta éjszakai mód (utálom a fehér hátteret). Továbbá jó lenne ha tudna minden mást is olvasni, de erre jöhet egy másik office-hoz hasonló app is.
Tudnátok ehhez hasonlókat ajánlani? -
darvinya
titán
válasz
holozis_HUN #87707 üzenetére
Ugyanaz, mivel ez lett beállítva alapértelmezetnek.
-
air
nagyúr
Én is megértem, ha nagyon akarom.
De ez nem változtat azon, hogy nem értelmesen fogalmaz, hanem zagyvál.
Nem véletlenül van benne az alapszabályban jó tanácsként, hogy:
"Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra." -
pok.tom
aktív tag
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #87716 üzenetére
hm na még ilyet
volt egy mentésem droboxon a 2.2.5-ről és láss csodát jó lettde furcsamód a 2.2.6-os t használtam kb 1.5 hónapja és 6 nappal ezelött is jó volt...hiába ez egy okostelefon kérem
-
ForgoLajos
csendes tag
Sziasztok,
Lehet off , és ha igen, akkor bocsi.
Hol tudok kérdezni, segítséget kérni Asus Memo Pad HD 7 , android újra telepítése témában?
Előre is köszönöm a válaszokat,
Üdv, Lajos -
kisspall
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #87706 üzenetére
aprokaroka87
A Tubemate miatt még nem mertem ajánlani, de most megemlítem, hogy érdemes lenne szerintem egy gyári visszaállítást megfontolni. El van ott babrálódva valami és nem biztos hogy kiderül, mi az. -
anonymus89
addikt
válasz
holozis_HUN #87704 üzenetére
Sajnos ez nem segít hiába minden.
-
junkpod
veterán
Hát szerintem neked régi fajta email kliensed van és talán a szerver verzió is régi, ekkor szokott ilyen tartományok hulyesegeket kérni. De ha egyszer beallitottad és működik akkor írd le magadnak a beállításokat.
Vagy használj másik Exchange klienst: nine email a legjobb.
A szinkronizalassal max negyedoran belül már minden adatoknak meg kell lennie: naptár, mail, telefonkönyv. -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #87709 üzenetére
Ejjjj, de meg kéne már tanulni magyarul beszélni, és az ember gondolatait értelmesen megfogalmazni, hogy azt mások is megértsék, pláne ha valaki segítséget kér.
Össze-vissza hadoválásból nehéz a lényeget kihámozni. -
törölt tag
válasz
holozis_HUN #87702 üzenetére
Sztem jobbat is tudok. Telepítsd a BSplayer -t! Állítsd be a preferált YT felbontást! A beágyazott videó tetején szokott lenni a cím, ami egyben a link. Azon hosszan nyomás -> megosztás -> BSplayer. Egyébként, a Dolphin beállításaiban meg tudod adni, hogy egyes link típusokat mivel nyisson meg. A Firefox megosztási menüjében pedig van a BSplayer -hez gyorsgomb.
-
air
nagyúr
válasz
holozis_HUN #87707 üzenetére
Milyen az a böngészős YouTube?
-
aprokaroka87
nagyúr
én nem tudom hogy ezzel a Play Store-al mivan
De a 6.0.5-ös verzió is ugyanazt csinálja mint a 6.0.0...bizonyos alkalmazások frissitése esetén letölti...de nem telepitiezt tette pl a shareit és a Solid explorer esetén....
vajon mi lehet a bibi? -
darvinya
titán
válasz
holozis_HUN #87702 üzenetére
Mindíg böngészős Chrome jön be
Ez van beállítva, azért indítja el.
Töröld alapértelmezését és akkor app-ot is felajánlja. -
holozis_HUN
addikt
válasz
anonymus89 #87703 üzenetére
Gyári visszaállítás szerintem. De akkor minden telefonon (nem sd kártyán) tárolt adat elvész.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy Alcatel idol 2S-t ami mintha kéretlen reklámok által bombázva lenne, állandóan kiír felhoz hirdetéseket meg ugyi nélküli lányokat hoz fel.....
Mit tudnék ezzel kezdeni, hogy eltűnjön róla ez a sok frányaság? -
holozis_HUN
addikt
Hali! Tudtok olyan böngészőt a Chromeon kívül, amiben ha YouTube linket nyitunk meg, akkor a YouTube appban nyílik meg? Operában és Dolphon broswerben ez nem jó. Mindíg böngészős Chrome jön be...
Mondjuk ebben a Dolphinban laggol, ahogy írok, a legutóbbi frissítés a Chromnak betett (chrome frissült, belaggolt az egész). Esetleg egy Firefoxot még tesztelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged