- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #86992 üzenetére
MP3-at már kukáztam, inkább MP4, de az is FLAC-ből konvertálva (vagy iTunes-ról megvéve). Most meg már inkább csak FLAC, mert elfér a 128 GB-os SD-n.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #86971 üzenetére
Hát, ez se váltja le a PowerAMP-ot. Próbáltál Te már FLAC-et lejátszani vele? Egy nagy sustorgás az egész, márpedig ha azt nem tudja, akkor nem sokat ér. Azért nem kérem vissza a pénzem, később még lehet jobb is.
-
Dávcy
csendes tag
Üdv...
Vettem egy Selfie botot a kíváncsiság kedvéért...
Nem tudom milyen gyártmány,de felcsillant a szemem mikor megláttam,hogy elég olcsó,és wireless távirányító is jár hozzá!
Előtte elolvastam, hogy egy applikációt kell letölteni hozzá : snap remote
Azt nemtudtam h milyen kapcsolattal kommunikálhat a program és a táv.gomb!
Nos ha jól látom akkor ez egy irda kapcsolat lehet,amivel tökéletesen működik a dolog, de közel sem készít olyan képet az applikáció, mint a gyári selfie mód!
Kérdésem az lenne ,tudnám e használni valami úton-módon keresztül ezt a funkciót ,a gyári alkalmazáshoz?köszi előre is!
Galaxy S6 Edge
-
zeon.hu
nagyúr
App sales másnál se megy?
Folyamatosan azt írja, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot.
(Most is arról írok, szóval az ok) -
Mzombi
aktív tag
Egyszerű képszerkesztő app-ra lenne szükségem, amiben szövegdobozokat (buborék, gondolatfelhő..., stb.) lehet beszúrni pl. Anno kerestem, de csak iPhone-okra találtam olyat, ami jó lett volna.
-
Csak elvileg...
Meg lehetne csinálni, hogy az S3-ast factory resetelem, és utána mindennek megtiltom a frissítését és csak kézzel engedem? A reset után a két évvel ezelőtti verziókkal indul?
Úgy belassult, hogyha rászánom magam az újra belakásra, akkor nem akarom, hogy újra belassuljon.
A programok nem annyira zavarnak csak a normál telefonálás és névjegyek, stb. Épp csak arra nem lehet használni amire való. -
pikszel
addikt
válasz
liquidgold #86975 üzenetére
A szenzort nem hinném, hogy jelentősen öregítené, viszont az akkut biztosan csócsálgatja.
-
liquidgold
tag
Üdv. Feltettem egy képernyő feloldö alkalmazás (WTN) Mennyire gáz hogy lezárt képernyőnél "ébren tartja" a közelség érz. szenzort? Csőkkenhetba szenzor élettartama? Köszi
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #86971 üzenetére
Én is így vagyok vele. Na meg még egy MoneyWiz 2 is befigyelhet a mai nap.
-
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Messenger app esetében az alábbi jelenséget tapasztalom egyre gyakrabban, holott korábban nem volt ilyen baja: az aktív ismerősök pont megtekintésénél a "kapcsolatok betöltése..." kiírás és folyamatos homokórázás történik, az aktív ismerősöket nem tölti be. Ez valamilyen másnál is jelentkező app hiba vagy telefonspecifikus bug lehet? A mobilnet hibátlan, más alkalmazások vígan mennek.
-
mobilizmo
Topikgazda
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata használható szülői felügyeletet megvalósító ingyenes (vagy olcsó) app-al? A play-en én is megnéztem ami található, de azok a leírás alapján elég gagyik, legtöbbször csak valami launcher. Ami tökéletes megoldást nyújt, az Eset Parental Control, de az keményen fizetős 6000/év.
Ami fontos lenne, ne csak az appok futtatását korlátozza, hanem a gyereknek nem való internetes tartalmaktól is védjen. Ami ezen felül van (időkorlát, használati időszakok beállítása, statisztikák, engedély kérés szülőtől telefonon, stb..) az már csak a jó lenne kategória. KK-s tablet-ról van szó, ha esetleg az android adta lehetőségekről van valakinek tapasztalata, azt is megköszönném. -
Bozek
nagyúr
válasz
Ricardo128 #86958 üzenetére
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy olyan alkalmazásra lenne szükségem, ami webes rádióról vesz fel (vagy adott url-en elérhető streamet vagy a rádió alkalmazásán keresztül lejátszott tartalmat), kb 2 órás felvétel lenne.
Nem rootolt 5.0.1-es rendszer.Mit tudnátok ajánlani?
-
hanemmost
csendes tag
Sziasztok!
Használok egy Tv showtime nevű alkalmazást ami a sorozatokat amiket nézek tartja nyilván, hogy mit néztem, azokban hol tartok. Nagyon szeretem mert hasonló sorozatokat ajánl is. Na most ennek az alkalmazásnak a párját keresem ami az általam olvasott könyveket tartja nyilván amiket olvastam és esetleg még javasol az olvasott témákban írókat könyveket. Néztem már a playt, de nem találtam nekem megfelelőt. Bízom abban, hogy valaki már használ ilyet vagy tudok ajánlani. -
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb topicban teszem fel a kérdést, átnéztem az összefoglalót, használtam a keresőt is, bár így hajnalban nem igazán vagyok részletes. Max. átirányítotok egy másik témába. Szóval, kollégával készítünk egy androidos játékot, amit ingyenesre tervezünk, de lenne benne fizetős rész is (különböző karakterek, speciális képességek, stb). Ha erről valaki tudna írni nekem néhány sort, hogy ez hogyan és miként valósítható meg, vagy tudna linkelni akár magyar, akár angol nyelvű fórumot, azt megköszönném.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #86950 üzenetére
Egyről beszélünk. Webes és SMB megosztással tudsz streamelni. A Hotspot nem csak külső internet elérést jelent. A Hotspotot adó eszköz egy access pointot hoz létre. Ugyanúgy, mint egy router. A többi eszköznek oszt ki IP -ket. Ha a másik teló IP -je mondjuk 192.168.43.2, akkor a hotspotot adó IP -je 192.168.43.1. Ha azon a telón futtatsz egy webszervert, mondjuk a 8080 -as porton, akkor a másik teló böngészőjébe, ha bepötyögöd a 192.168.43.1:8080 -at, akkor máris a másik telónak azt a mappáját látod, amit a szerverben gyökér könyvtárnak megadtál. Minden egyéb külső eszköz, vagy internet elérés nélkül. Ez egy belső háló.
-
StPadre82
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Az autóriasztóm mellé kerül egy GSM modul. Ez annyit tesz, hogy amikor riaszt a kocsi a modul felhív. Alkalmazást keresek arra, hogy beállítani egy telefonszámot ami mindig hangosan csörög, függetlenül attól hogy a telefon milyen állapotban van (néma,rezgő). Elnézést ha volt már hasonló, lövésem nem volt hogy keressek rá, ezért kérdeztem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#79335424 #86949 üzenetére
köszi!de nekem úgy kellene hogy ne igényeljen internetet,hanem a wifi direct vagy hot-spot hoz hasonló módon müködjön
tehát ne file másolás legyen két eszkőz közt,hanem közvetlen stream...mindezt úgy hogy nincs külön wifi hálózat,csak a két telefon közt van közvetlen kapcsolat.
Lehet hogy nem érthető...ezért bocsi
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #86948 üzenetére
Webszerverrel tudsz csinálni médiastreamet. Hotspot -tal megosztod a neted, futtatod a webszervert, a másik telóval pedig csatlakozol a netet adó teló belső IP -jéhez. Sokszor csináltam. Servers Ultimate -et használok a webszerverhez (de, lehet SMB megosztás is).
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Olyan app létezik-e ami két mobiltelefon közt lehetővé teszi a media streamet wifi directhez hasonló módon.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Van egy asus tabletem 5.0, és használok egy cyanognmod 4.4.4 es telefont is sg s3.
Az lenne a kérdésem, hogy adott egy (gondolom) asus specifikus app amit a linken úgy ír, hogy automata indítás.[link] (kinyert apk nem indul el)Ezzel azt tudom csinálni, hogy megmondom, hogy melyik app indulhat el magától háttérben, melyik lehet ott tartva és melyik nem. (Magyarul a kellő de nem sűrűn használt alkalmazások ne használjanak ramot mikor 2 hetente nyitom meg..)
Erre szeretnék nem specifikus alternatívát találni, ami nem egy egyszerű task manager, hogy ha elindul kilövi és ez megy amíg meg nem unja, hanem instantba tiltja az automata indulást, de manuálisan indul mint általában!
Tud valaki valami jó programot erre?
root jog cyanogenmod 4.4.4 ből fakadóan van! Nem akadály ha kell!
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #86945 üzenetére
Igen és az mindig kap áramot, hiszen ha kikapcsolnád este 10-kor a telefont, akkor reggel bekapcsoláskor még mindig este 10-et mutatna.
Ha már a PC-s szálat idehoztad, ott is van egy külön elem erre a célra (igaz, annak még más funkciója is van).
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #86943 üzenetére
RSS olvasónak ott a gReader, az letölti a teljes cikket, ha azt szeretnéd. Én egyébként WiFi-n leszinkronizálom, amikor otthon vagyok és elolvasom a buszon. Legalább nem a mobilnetem megy vele.
De ha jó az online RSS is, akkor még ott lehet a Press (RSS Reader) vagy a Flipboard. Ez utóbbit nem sokáig próbáltam, de esztétikus a megjelenítése.
Külön RSS csatornát nem hiszem, hogy találnál ezekhez a témákhoz, főleg olyat nem, ami jó is.
-
dokee78
félisten
Tudtok valami jó és napra kész magyar rss csatornát a terror és háborús hírekhez?
Hozzá még kellene egy akku barát rss olvasó.
De olyan ami megjeleníti a teljes cikket is nem pedig a böngészőben nyitja meg. -
válasz
nyuszi123456 #86939 üzenetére
Csak akkor tud ébreszteni egy telefon kikapcsolt állapotban is, hogyha van erre dedikált áramkör benne, ami a telefon kikapcsolt állapotában is bekapcsolva marad. A legtöbb droidos telefonban nincs ilyen. A rádióhoz meg kell valami antenna, ami fogja az adást, és ez jellemzően a fülhallgató maga szokott lenni. Ha a nélkül is szól a rádió az csak azért van, mert van beépített rádióantenna (vagy valami má alkatrész, amit erre is használnak) a mobilban. Ennyi. Mindkettő hardveres, és köze nincs a szoftverhez vagy valamilyen apphoz.
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #86936 üzenetére
A link nem neked szólt, hanem annak, akinek a hsz-ére válaszoltam.
Neked az szólt, amit a te hsz-es azonosítója és a neved után írtam.
Én ugyanis nem írok 2 hsz-t 5 percen belül (mint ahogyan azt a szabályzat is előírja), hanem egyben válaszolok többre. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #86939 üzenetére
az mtk az eleve másmilyen droid.
Saját sdk rendszer van hozzá,rengeteg dolog máshogy van megoldva -
nyuszi123456
aktív tag
Bármily meglepő lehet, ébreszt a Windows asztali gép. Van hozzá exe file. Kiválóan működik!
Csak áramkimaradás vethet gátat neki. De az az elemes ébresztőórának is.Ébreszt a Vodafone Smart 4 Mini is. Kikapcsolva is. MTK. (Fülhallgató sem kell a rádiójához, mely szépen szól.) A többi droid miért nem? Hiszen az óra tovább ketyeg kikapcsolva, akku nélkül is (bár épp a Vodafone Smart 4 Mini akku nélkül nem működteti az órát).
Némelyik Huawei nagyon jó. Mind ébreszt kikapcsolva?
-
ux1
addikt
válasz
nyuszi123456 #86937 üzenetére
Az asztali számítógéped ébreszt kikapcsolt állapotban? Na ugye...
Esetleg vegyél Huaweit, az tudja...
-
nyuszi123456
aktív tag
Az E51-esem még megvan. Izzítsam be? Torrentezni is jól tud. Skypozni is. Whatsapp is van rajta. Teljes office. Youtube. Wifi, azzal használom a torrentet. Szédülnek lefelé a fájlok. Csak 32GB memóriát kezelt, de mindjárt kipróbálom az 1terabájtossal. Lehet, hogy csak lassul.
-
nyuszi123456
aktív tag
-
Deck
titán
válasz
aprokaroka87 #86934 üzenetére
A facebook appé meg az idő szerinti rendezés.. Vicc amit csinálnak.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
vadászcsiga #86919 üzenetére
szerintem a kijelentkezés lesz a facebook messenger következő nagy innovációja
azé elég gáz hogy erre nem figyelnek oda...
-
kaciokos
őstag
válasz
vadászcsiga #86927 üzenetére
Esetleg alkalmazás adatainak törlése, akkor olyan állapotba kerül, mint ha most telepítetted volna. Brutál megoldás, tudom, de még mindig jobb, mint a leszedés és újra felrakás.
Bár, ha rám hallgatsz, a megoldás a leszedés és a soha fel nem installálás. Én mondom, az az ördög találmánya.
-
hurrikan
addikt
Sziasztok.
Tud valaki olyan billentyűzet alkalmazást, amiben megjelennek a magyar ékezetes betűk?
Emellett fontos hogy legyen benne online szinkronizáció.valamint az sem baj ha nyíl billentyűk is kitehetők esetleg.
Próbáltam már párat de pl. az
-AnySoftKeybord bazi ronda, instabil és megbízhatatlan.
-A Swfitkey Keyboardban nem tehetők ki ékezetes karakterek önálló gombként, kár érte, mert az egyik legjobb alternatíva.
-Az eddigi legjobb talán az Xperia billentyűzet, sőt szerintem a legjobb androidos bill. Csak a baj, hogy nem Sonyra kellene.és bár rá lehet tenni egyéb telefonokra, de ebben az esetben nincs szinkronizáció. Hiszen nincsen Sony fiók.
-Swype keyboard, csak 3 db ékezetes betűt jelenít meg így ez sem teljes....Köszönöm előre is az ötleteket. Válaszokat.
Ja és fontos lenne, hogy root nélkül menjen.
-
lacuska74
tag
Olyan alkalmazást tud valaki ajánlani, amivel egy képen ki tudom cserélni a hátteret?
Pl. egy selfie és mögötte legyen az Eiffel torony vagy Taj Mahal stb. -
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #86922 üzenetére
Igen, vagy fagyasztani, vagy amit írtam... kérdés mi a célod?
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok. Cm browser akksi fogyasztásáról vannak tapasztalaitok? Nálam elèg èhes, ô az elsô fogyasztó mèg a kijelzőt is fölözi, lètezhet ilyen?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #86919 üzenetére
Nem lehet belőle kilépni!
:-)Ha az állapotod állandó megjelenítését akarod benne kikapcsolni, akkor a súgóban benne van a megoldás:
"Nyisd meg a Messenger alkalmazást.
Koppints a ikonra.
Koppints az Aktív fülre.
A képernyő tetején található kapcsolóval kapcsolható be vagy ki a chat.
Megjegyzés: A chat kikapcsolása esetén továbbra is megkapod az üzeneteidet, de a chatben az emberek nem fogják látni a neved mellett a ikont, és nem fogsz látszani az alkalmazás Aktív lapján." -
vadászcsiga
félisten
Hol lehet kijelentkezni ebből az atkozott fb messengerbol?
-
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
Kicsi és egyszerű (full screen caller) alkalmazást keresnék. Mit tudtok ajánlani. Régebben voltak kicsi egyszerű progik de azok új rendszeren már nem futnak.
Régen az EzAnswert meg a SmartCallerId-t használtam.
A lényeg az lenne,hogy legyen egy teljes képernyős kép a hívóról. Fent lehetne a név,telefonszám. Esetleg még pár extra infó. Alul meg egy csúszka. De swipe jobbra felvétel,balra lerakás is megtenné.Köszi előre is,ha valaki tudna ilyet.
-
törölt tag
-
w.miki
veterán
válasz
geryboro #86913 üzenetére
Launcherből, én NovaLauncher-t használom, egyszerű, de sok beállítási lehetősége van.
Háttérképnek pedig csakis az Időjárás XL. -
geryboro
senior tag
válasz
géeles #86912 üzenetére
az alábbiakhoz keresek progikat, fizetős/free mindegy csak amit ajánlani tudtok.
Android TV Box-hoz 1920*1080 felbontáshoz fektetett launchert, ami kicsit hajazna a win-re, vagy szépen személyre szabható.
Wi-Fi-n keresztűli Remote Control progit, amivel androidos device-ról tudnám irányítani a TV Box-ot.
anno használtam egy böngészőt, ami nem volt teljesképernyős, méretezhető ablak, és háttérbe tolható, mint a facebook popup fejek.
Milyen élő háttérképet ajánlatok? csak színes legyen és gyönyörű, ja meg azért mozogjon is.
bocs, nem válasz lett volna.
-
géeles
aktív tag
válasz
kmarci25 #86900 üzenetére
Ezt próbáltad már?
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.greenfish.humap&hl=hu
http://navigyurci.hu/2012/11/06/egy-ujabb-offline-terkep-androidra-humap/
Nekem nagyon bejön.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87 #86908 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ignisz #86907 üzenetére
valószinű hogy elcseszték
ugyanis hiányzik a a raw-hu könytvár az apk-bólés gondolom a a raw-ban talállható index.html a telefon nyelve alapján töltödik be...a raw-en-ben viszont ott van az index.html,így tettem egy próbát
esetleg megtennéd hogy kiírod a play store kommentjeibe a megoldást,ha megkérhetlek,nekem nincs G+-om,köszi
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87 #86906 üzenetére
Régebben csak telepítettem a playről és rögtön tudtam használni, magyarul. Lehet, hogy ez az utolsó frissítésük miatt van.
-
ignisz
senior tag
válasz
aprokaroka87 #86899 üzenetére
Az adobe kezdeti lépésein? Közben megcsináltam és tényleg működik. A jutalmad egy virtuális válveregetés.
-
darvinya
titán
Ma kaptam @-ben:
Az Opera Link 2015 decemberében bezár.
Ezt megelőzően át kell másolnia könyvjelzőit az új szinkronizálási szolgáltatásunkba.
Az Opera Link továbbra is használható marad, de december után az Opera Link már nem fog működni.
Ne késlekedjen! Könyvjelzőit az Opera Link webhelyről mindaddig olyan gyakran átmásolhatja, amilyen gyakran csak szeretné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest