- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Először is bocs mert nem tudom mennyire ide való téma de érdekelne. Cm10-en az alkalmazásváltóba be lehet valahogy állítani, hogy néhány általam kiválasztott alkalmazást ne töröljön ha rányomok az összes eltávolítása gombra? A telefon galaxy s2 ha ez fontos. Ja és persze nem csak Cm10-en érdekel! Kösz előre is!
-
saelin
veterán
válasz
Imi1981 #76894 üzenetére
Igen, az új API óta vannak ilyen gondok, de nem feltétlen a régi youtubeal, hanem az újabbal is. Android 4.2 alatt jelentkezik a legtöbb bug (akadozik a videó, összevissza állítgatja a felbontást, belaggol az egész app), míg 4.4-en csak a felbontást állítja rosszra, ami a 3-4. videónál meg is jegyez. Persze ha kilépek, majd vissza, akkor kezdi előröl.
A böngészőben meg nincs felbontás állítás, az asztali nézet pedig rosszul működik a boat browserben, úgyhogy inkább azt hanyagolom. (De tudnék még pár kényelmi tényezőt sorolni, csak nincs kedvem annyit írni telóról.)
-
-
saelin
veterán
Valaki tud egy régebbi, de sokkal bugmentesebb youtube verziót? Az újjal rengeteg bajom (4.2 és 4.4 android ) van.
-
meone
tag
Sziasztok!
Olyan feladatot kaptam, hogy keressek olyan appot ami letárolja a:
- Sebességet
- GPS pozíciót
- Iránytű irányát.
Adott idő intervallumon belül folyamatosan loggolja.
Majd a folyamat végén az értékeket lelehet menteni egy txt fájlban.Találkozott már valaki ilyen alkalmazással?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Meone.
-
darvinya
titán
1 app miatt töltsem le 32kbps net-en az fw-t?
[Ha érdekel az app] -
zeorsdfd
senior tag
válasz
dokee78 #76873 üzenetére
Nem biztos, hogy pont ugyanerről szól ez a több száz hozzászólásos bug tracker https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=9974, de a probléma eléggé súlyos és talán nem is appfüggő és egyelőre nincs megoldás, bár random.
Jakuu: A gond, hogy ilyenkor nem biztos, hogy ébreszt!; erről szól a linkelt topic is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
scream #76866 üzenetére
Olcsóbb egy router-el megoldani a dolgot. Több is van, ami gyakorlatilag NAS-ként is használható. Én most egy TP-Link WDR3600-asra várok, csak múlt héten nem volt az üzletben. Azon van két 2.0-ás USB port, tudja a 2,4 és az 5 GHz-et és szerencsére ebben már a hardver se olyan gyenge, mint a 842ND-ben (ott a torrentet nem bírta a kevés memória miatt).
-
air
nagyúr
válasz
dokee78 #76869 üzenetére
Köszönöm.
(#76870) Somatom
Naná!(#76871) vicze1
T, OTP, Speckó SIM: OK
De mi az a speciális API támogatás? Tudtommal JB 4.2 a minimális feltétel, ez megvan. Gondolom a működés során már nem ellenőrzi, hogy eredeti T-s rom van-e a készülékemen, ez csak a letöltésnél feltétel. -
dokee78
félisten
Volt korábban egy ilyan gondom,hogy annyira mély alvásba került a telóm,hogy képernyő feloldás után ugrott az óra a helyes időre.
Azt hittem készülék/rendszer hiba,de most,hogy új készülékem van arra jöttem rá valamelyik app okozza.
Aki ráér és ért hozzá/segítene mely app jogosult mély alvó állapotba küldeni a telót?
Ha nem,akkor tudtok olyan appot,amelyik a telepített appok jogosultságát tudja megmutatni,akár szűrőkkel is szűkíti a kört?Pl.: beállítom,hogy azokat mutassa,amelyek jogosultak "mély alvásba" kerülni.
Ezek voltak/vannak mindkét telón:
Árfolyamok: http://market.android.com/details?id=net.xelnaga.exchanger
Cerberus
Dolphin
Endomondo
Facebook
Fordító
GPS Státusz
IMDb
K-9 Mail
Keep
FB Messenger
Moon+ Reader
MX Player
OfficeSuite
Opera Mini
PicSay Pro
Pocket
Poweramp
Poweramp Full Version Unlocker
QR Droid Private
QuickPic
Root Explorer
SD Maid
SD Maid Pro - Unlocker
SeriesGuide
Shutdown Start Remote
SoundHound ∞
SuperBeam
SwiftKey billentyűzet
TeamViewer
Telekom
Total Commander
TotalBox plugin for Total Commander
TubeMate
TV24
Viccek: http://market.android.com/details?id=com.megabytebomb.viccek
Viral lite
Wikipédia
Zedge -
dokee78
félisten
Mobiltárca még forró
-
air
nagyúr
Valaki le tudná tölteni nekem a MobilTárca alkalmazást?
Sajna apk downloaderrel sem megy. A készülékem pedig hiába lenne kompatibilis, mivel nem gyári firmware van rajta, így nem engedi.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
scream #76866 üzenetére
+1
De ahhoz router is kell, mert egy fingilingi nem fogja bírni Wifivel a rajta lógó eszközöket. Gyanítom, hogy itt is az a probléma, hogy az adatátvitelben szereplő mindkét eszköz ugyanazon a wifi frekvencián próbál kommunikálni. Ha a NAS Lanon lenne, az egyik teló 2,4, a másik meg 5GHz -en, akkor mindjárt más lenne az eredmény. Mélyebb zseb esetén pedig a következő lépés egy AC -s router és akkor esetleg a NAS kihagyható. -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Két tablet, két telefon, és 1 PC között kellene adatokat (főleg filmeket, zenéket, könyveket) mozgatnom WiFi-n.
eddig azt csináltam, hogy az egyik tab-ra FTP szerver, a többin meg TC amivel csatlakozni szoktam.
Működik a dolog rendesen, csak lassú (max 1200Kb/s kb mint egy USB1.1)
mivel lehetne gyorsítani egy picit?
És ezzel a megoldással még az is a baj, hogy nem látom a szerver gép memória foglaltságát (16GB+64GB SD)
Köszönöm az ötleteket ha lesz. -
-
unravel
őstag
válasz
Viktor0610 #76859 üzenetére
ahha, akár ez is lehet.
keresek changelogot.korábban az androidosba is volt normalization?! nem emlékszel?
-
-
unravel
őstag
Helóka
Van ötletetek miért halkak a zeneszámok Spotifyon amik felhőből vannak?
Van pár saját szám amit én importáltam bele, azok valamivel hangosabbak.
Pedig az Equalizer programomban is maximumra van tolva a hangerő felerősítés. Ez korábban működött egy másik készülékkel. -
-
golyós
addikt
válasz
szuladam #76817 üzenetére
Minek apk?
Nekem is 3 google fiók van a telefonomon: privát, céges, és egy régebbi céges.Mindegyik külön tartalmazza az oda rakott telefonszámokat és elérhetőségeket. Mutatja egyben is ha akarom illetve külön-külön is.A telefonkönyv tetején ráböksz, hogy melyiket akarod látni és azt mutatja csak.Gyakorlatilag több telefonkönyved van egyszerre.
Ez így nem jó? -
dokee78
félisten
Miért nem pushol a k-9 mail?
Xperia L-en alap beállításon működött a push.
Ascend G620s 4.4.4-en hébe hóba működik.
Pedig be van téve a "védett alkalmazások" közé. -
junkpod
veterán
Létezik olyan app amivel a status bar ikonoknak színt lehetne adni?
-
vicze
félisten
Az én is mert, hogy nincs az is biztos.
Google-nek volt egy Filed Test nevű appja(többnyire Nexuson, de 1-1 készüléken működött), de az már rég nem működik. Esetileg 1-1 gyártó átvette de 99%-ban nem megy sehol. Samsungokon az egyik kódos menüben elvileg ott van, talán a *#301279# nem vagyok biztos benne. -
t181
senior tag
válasz
grafikus17 #76787 üzenetére
22 évesen nem akarok belemagyarázni, de beszélj vele. Az Én húgom, 13 éves, Karácsonyra kapott egy okostelefont. Újdonság volt, persze, hogy nyomkodta egész nap, játszott, örült. De ez az egész napos nyomkodás úgy maradt. Szüleim egyszer-kétszer rászóltak, néha sírás is lett a vége (nem a telefon miatt, hanem rosszul esett neki), aztán ennyi. Most már közel nem nyomkodja annyit. Annak idején velem is volt hasonló. Tizen-x évvel ezelőtt, amikor kezdtek jönni a számítógépes játékok(hozzánk legalábbis), újabb gépünk lett, fater Doom1-2-3-mal, Heretic-kel, Wolfeinstein3D-vel és hasonlókkal játszott. Én még nem játszhattam velük, nem nekem való volt. Aztán nagyobb lettem, nyár volt, szüleim dolgoztak, Én meg egész nap (reggeltől estig) ott ültem. És akkor bejött a szabály, hogy minden nap 1 órát ülhetek ott. Akkor nyilván nem örültem neki, de visszagondolva teljesen jogos döntés volt.
Régen Én is, és most húgom is mindig félrerakja a mamáktól kapott pénzt. Igazából nem is nagyon jutott eszembe rögtön elkölteni, csak örültem, hogy van. Inkább az egészet költöttem el egyben biciklire.
szerk.: bocsánat a hosszú offért. :| -
draco31
veterán
Futáshoz keresek programot, olyat, ami nem használ netet. Xperia SP az alany.
-
tutis
őstag
5 colon mi most a best buy? Umi Hammer-el szemezgetek, de a fényképező része nem győzött meg, az az egyik főszempont nálam.
-
KTU
addikt
Olyan alkalmazást keresek ami megmutatja hogy az adott készülék milyen rádiófrekvenciákat képes használni
GSM, WCDMA és LTE hálózatokon,
ha lehet soc független legyen!Mobileuncle MTK Tools tud ilyet, de csak mtk-s soc.
ilyesmire gondolok:
-
air
nagyúr
Köszi, de ahogy látom, a normálisabb funkciók fizetősek.
Ennyit nem ér nekem. -
laabom
tag
Sziasztok. Biztos volt már ilyen kérdés de ti milyen facebook alkalmazást használtok? A mostani az katasztrófa állandóan visszadobál oldalakra. Sajnos a webes az nekem nagyon nem jön be. Ha valaki tudna ajánlani régebbi de stabil alkalmazást megköszönném.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!Kerdeznem hogy a skype app tud olyat hogy ertesitsen ha szoveges uzenetem jott ugy mintha jon egy hivas ? Mert amit talaltam beallitast azzal felteszi a skypot a fenti savba es nem a hatterben fut mint pl a viber. Van errr vmi mod? A hivast tudja igy. Koszi
-
air
nagyúr
-
xemelon
tag
válasz
dokee78 #76823 üzenetére
Nem lesz jó sajnos egyikkel sem, én már mindent kipróbáltam, teljesen véletlenszerűen vannak néha jó pillanatai, de sokszor így ugrál, meg kihagy szakaszokat. Akkor jó, ha töltőn van, de ugye ez nem megoldás, ha sportoláshoz használnád. Most fogom majd más rommal kpróbálni, remélem az segít. Külföldi fórumokon azt írják, hogy az új B256 firmware-vel már jó, de ez meg még nem jött ki telekomos készülékeklre, gondlom neked is az lehet.
-
Pocee
senior tag
Vannak ilyen lehetőségek,és mindent ki is töröltem,kezdőlapot alapértelmezettre állítom és mutatja,hogy google.com de mégsem az nyílik meg,a parancsikon nem gondolnám,hogy lecserélődött mert a böngésző jön be csak ezzel a gané accuweather-rel indul,és nem lehet kilépni belőle,csak úgy ha megnyomom a menügombot és rányomok a kezdőlapra,tudom,hogy nem lenne bonyolult,de apám túl kényelmes,hogy neki ne a google nyíljon meg és szerintem se normális,hogy ezt nem tudom eltüntetni.
Mailware mennyire van már androidon? mert attól független,hogy ez többnyire hivatalos app szerintem,villog az "ön nyert" gomb meg még valami. -
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Egy költségvetés kezelő alkalmazást keresek, amellyel külön tudnám kezelni a bankkártya egyenlegét és a KP-t is. Tud esetleg valaki ajánlani? A Koin-t használom jelenleg, de ezzel az a problémám, hogy egyben van az összes kiadás, így nem teljesen áttekinthető.
Előre is köszönöm.
-
vicze
félisten
válasz
St3ven #76818 üzenetére
Mivel maga az Opera Mini csak egy GUI és a motorháztető alatt nemigazán van bármi is, így igen csak a felület lett drasztikusan átszabva, most már egységes mindegyik verzió. Én nem látom, hogy lenne "régi" mini, csak odaraktak egy new-t az ikonba az jó van.
Maga a GUI amúgy lehet gyorsabb azért érzed annak.@dokee78: Mivel az adatokat API-n keresztül kérdezi le a HW-tól, így mindegy hogy milyen alkalmazás ugyan azt az értéket fogja kapni. Max. a rendszerbe lehet belepiszkálni. Amúgy egyszerűen megnézed egy GPS test progival hogy A készülék milyen fix-et kap és B készülék milyen fix-et kap akkor látod a pontosságot.
-
St3ven
addikt
Az új Opera Mini (8.xxxxxxx) miben különbözik a régebbi verzióktól (6.5.x)?
Azt látom, hogy a felület eléggé át lett szabva, és új alkalmazásként tették fel a Playre, de arra gondolok, történt-e valami a "motorháztető alatt".
Valamiért mintha jobbnak tűnne az új verzió, de ez lehet, hogy csak a placebo-hatás miatt van.
-
szuladam
aktív tag
Udv. Valaki tud ajánlani egy appot ahol a munkahelyi telefonszámokat külön, a magán számoktól lehet tárolni és hívást is indítani ebből az appbol? (5.1 es android)
-
darvinya
titán
Link2SD-nél a linkelés hoz valami hely felszabadítást?
Vagy ahhoz mozgatás kell egy partíció létrehozására? -
darvinya
titán
Link2SD működőképes Xperia SP 4.3-nál?
oncsi
Ha rendszer engedi akkor van, az LP-n elvileg már támogatja.
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Képes a droid RAW fotok készitésére? Van ilyen fényképező alkalmazás?
-
vicze
félisten
Már nagyon rég 2óra a visszafizetés. De ezenkívül az app tulajdonosának is lehet írni, ha normális hozzászállású akkor visszaadhatja ezután is.
szerk: LOL oldalváltás...
-
Tav-Csoves
őstag
darvinya
Köszönöm szépen!! -
junkpod
veterán
Felraktam az itt ajánlott Nine Exchange client appot és annyira jó, hogy marad is. Csak ajánlani tudom.
-
golyós
addikt
válasz
Tav-Csoves #76807 üzenetére
Igaz!
-
darvinya
titán
válasz
Tav-Csoves #76807 üzenetére
3G Watchdog
Másik:
Ez csak akkor van, ha hagyják. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #76746 üzenetére
Mellesleg hozzászólva a gyermeknevelési témához:
Mint leendő tanár kijelenthetem, hogy 8 éves kor után már a társadalom/osztályközösség neveli.
Pont. -
zseko
veterán
válasz
grafikus17 #76787 üzenetére
amíg van addig költ. Utána a mi telefonunkon telefonál
Miért hagyod?
Le lehet zárni kóddal a telefonokat...
-
jonnyjoker01
veterán
Ez a visszautalásos dolog ugye Telekom dominó kártyával való kapcsolat esetén is működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest