- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-PLevi- #74888 üzenetére
Sokszor használom és nem csak egyszerű mentés/visszaállításra. Dalvik és Art között ne használd! Sőt! Igazából, ha romokat akarsz próbálgatni, akkor sztem fontos a minél tisztább környezet. A lényeges és bonyolult alapprogramokban (launcher, médialejátszó, fájlkezelő, böngésző, stb.) van saját mentés/visszaállítási lehetőség. Én ezekből csinálnék mentést, összeraknám egy mappába (többnyire a mentésnél választható a mappa, de sajnos, nem mindegyiknél) és ezt vinném át a másik rom -ra. A programot Play -ről telepíteném, a beállításait meg a mentésből. Nem kell minden rom -nál külön menteni, használhatod ugyanazt a mentést. Titaniummal pedig csak azt, amit nagyon muszáj. Ez persze kicsit nehézkesebb, mint a Titaniumos, de ha cserélgetsz, akkor úgysem lakod be a romokat, csak egy "alapkészletet" dobsz fel.
Oldman2:
Tényleg nem olcsó, de az ingyenes verzió kb. semmire se jó. Viszont a fizetős nagy királyság (mármint annak, akit érdekel az ilyen customizálás). -
Oldman2
nagyúr
Xposed Additions Pro leárazás!
-33% (elvileg, nekem kissé soknak tűnik a HUF ár)
-
Hadr0n
csendes tag
sziasztok
A galaxy S 4 emet lefrissítettem 5.0.1 es lollipop androidra , csak egy a baj , hogy a menü meg a beállításoknak ez az idióta színe van.
Ezt hogy lehet átváltani pl feketére ? -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Két egyszerű kérdéssel jöttem:1) iCsekk
Használja valaki? Mennyire megbízható? Posta saját alkalmazása ez? Néhány csekken kipróbáltam ebben a hónapban és nagyon megtetszett, megkönnyíti "csekkbefizetősdit".2) Offline magyar-angol ill. magyar-német szótárt keresek melyek viszonylag nagy adatbázissal rendelkeznek, és nem futnak a háttérben...
-
Flind
senior tag
válasz
Tav-Csoves #74876 üzenetére
Eszerint a (desktop) Chrome és az IE is sebezhető.
-
törölt tag
Tud valaki ajánlani olyan screenshot appot ami egy adott telefonállapotnál nem csak a kijelzön látszó részt menti, hanem a teljes oldalt? Igazából nem csak böngészőre kellene, hanem mondjuk például a beállítások akkumulátor alatti látványt is le lehessen menteni vele.
Természetesen root nélkül.
Az sem baj ha pc+usb kábel kell hozzá mint a recordable free-hez.
Külön előny ha megbízható helyről jön. (Play, Amazon, ilyesmi...)
Előre is köszi. -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
K-9 kliensben 3 fiókot állítottam be. Az elsődleges Gmail, a másik kettő saját szolgáltató. Az a problémám, hogy csak a Gmail leveleit kapom meg rögtön. A beállítások egyformák.
-
oncsi
őstag
válasz
kenny123 #74880 üzenetére
Pl a Be-On-Road
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Androidra létezik olyan navigációs app, ami mobilinternet / WiFi nélkül képes csupán GPS-szel navigálni, Európa szinten? Mit ajánlanátok ilyesmi célra?
Köszi
-
goom
senior tag
A hétvégén újratelepítettem a telefonom (Factory Reset, HTC One M7). Azóta nem fogadott hívás, SMS, email, stb. esetén hangos értesítő jelzést kapok. És amíg nem reagálok rá, folyamatosan ismétli ezt, kb. tíz másodpercenként. Nagyon zavar, és keresem a megoldást, de eddig nem sikerült megtalálnom - sem az adott alkalmazásokban, sem az androidos beállításoknál. Külön értesítő app meg nincs a telefonomon.
Tudtok segíteni? -
Tav-Csoves
őstag
Az UC böngésző még mindig többszörösen sebezhető! https://freakattack.com/
Igazoló kép -
vicze
félisten
válasz
vizimento #74864 üzenetére
RFID-s a chip minden estben, ami állatba kerül. Mivel az NFC az RFID leszármazottja, így elméletben lehetne, de gyakorlatba, az RFID-ból nagyon sok szabvány létezik sok különböző frekvencián főleg(az állatjelölőkből is különböző szabványok vannak), többnyire 100 kHz környékén működnek, az NFC pedig fix 13.56Mhz, így korábbi keresgélésből kiindulva nem tudod kiolvasni telefonnal.
De ha ki is tudnád olvasni a központi adatbázishoz való hozzáférés nélkül csak egy számsort kapsz, ami semmire se jó ahogy a többek is írták. -
golyós
addikt
Erre valaki?
[link]Samu Grand 2 gyári rom 4.4.2
-
Jabby
őstag
Nem kell a kutya hátára ragasztani, a kutya nyakörvére kell applikálni.
Tessék, 70 Ft/db áron vízálló biléta!Kutya chip kiolvasók ára 30 ezernél kezdődik, s 100 ezer amelyik már pl. több szabványt olvas (pl. országkódot is), számítógépen tárolja az adatokat, stb.
Egyébként a chip működése hasonló, mint az NFC tag-é, áramforrást nem tartalmaz, saját antennával rendelkezik csak.
De a kiolvasott adat is csak (európai szabvány szerint) egy 15 számjegyű kódot tartalmaz, tehát rendelkezni kell még egy a tulajdonos azonosítására szolgáló adatbázissal is.
Az NFC tag viszont egy mindenki számára értelmezhető karaktersorozatot tartalmazhat!
-
Debilon
addikt
-
vizimento
senior tag
A kutyákba milyen elven működő chipet ültetnek? Azt nem lehet valahogy telefonnal kiolvasni?
-
darvinya
titán
válasz
#79335424 #74859 üzenetére
Nem igazán, mivel így használom.
Felvetés volt, hogy gyárilag jó lenne, ha így működne.
Anno W8m 6.5-n úgy volt ahogy írtam, hogy az volt amit használtam.
Volt egy gomb, ami átváltott régen használ alk.ra.
Igaz ezt nem lehetet üríteni, de nem is használtam ezt, mert ez nem volt fontos.(#74857) Viktor0610
Hát nagyon nem erről volt szó, de mind1…
Nem ikon/widget van ilyenre, hanem mint egy értesítés lenne. -
Daemos
tag
Szia. Ne haragudj, csak most tudtam net kozelbe lenni. Ki probalom, mert ahogy frissítik, úgy egyre többször fagy le... :/
Viszont adtak most egy telcsit ami le merül. Rá tettem a wake lock detectort és ezt kaptam eredményként. :S Utana neztem es a play áruházra utaltak. A gyarit vissza tettem es megis ugyan ugy ebreszti..
Ti mit lattok vagy szerintetek mi lehet a problema? :S -
válasz
darvinya #74855 üzenetére
Hát úgy jött ide, hogy azt szeretted volna, hogy gyorsabban távolíthasd el a kártyát.
Az általam leírt javaslat pont ezt adja meg: egy kattal belépsz a tárhely beállításai közé, egy másik kattal meg eltávolítod a külső SD-kártyát vagy az OTG-pendrive-ot.(Nálam, ZTE V5 gyári ROM alatt nincs semmi ikon vagy kapcsoló, hogy gyorsan el tudjam távolítani a készülékre csatlakoztatott pendrive-ot.
)
-
-
darvinya
titán
válasz
#79335424 #74851 üzenetére
Én egyszerűbben megoldom.
Mikor előre láthatóan hosszabb időre leteszem a telot, gyári alk. váltóból kidobok mindent az All close button-nal.(#74849) Viktor0610
Ez most hogy jött ide?????
Amúgy OTG-n gyárilag van lehetőség ilyen értesítésekben, mintha gyors gomb lenne. -
-
unravel
őstag
Van valami lehetőség az egész rendszer backupolására és ha belassul akkor visszaállítani?
-
golyós
addikt
Lehet, hogy béna vagyok de nem sikerül a teljes képernyős hivókép a telefonon.
Se a Full screen caller se Xposed modul nem csinál semmit, nincs változás a gyárihoz képest.
Lehetséges, hogy Samsungon nem lehet felülirni a gyárit? -
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Van-e olyan alkalmazás ami valamilyen kapcsolóval eltudja távolitani a külső SD kártyát?hogy ne kelljen a beállitásokba bemenni.
Power Toogles és Tasker van azokban nem találtam erre opciót. -
kmisi99
addikt
Olyan dokumentum olvasó programot keresek amiben van szótár funkció is, egy könyvet olvasok angolul, és könnyű lenne ha ráböknék az adott szóra akkor az lefordítaná nekem.
-
Probert75
addikt
Sziasztok! Egyik haverom szemezget egy Samsung Galaxy A3-mal. És van vele egy kis problémája. Nincs értesítési led rajta. Régen nekem Samsung Galaxy Ace 1-en működött a BLN nevű progi, ami villogtatta az érintő gombokat. Esetleg erre valami hasonló programot tudtok ajánlani?
-
-
darvinya
titán
-
törölt tag
válasz
petipetya #74827 üzenetére
Egyáltalán nem gúnynak szántam. Inkább csak kíváncsiság. Sztem nincs unalmasabb egy normális embernél, úgyhogy én abszolút vevő vagyok a legelvetemültebb ötletekre is. De ennek nem látom értelmét. Engem legalábbis zavarna, ha egy ekkora kijelzőn állandóan látszanának az ikonok. Helypazarlás. Az jobban tetszene, ha a fókuszban levő alkalmazás activity -je fölött, egy behívható, floating felületen jelennének meg a nemrég használt alkalmazások. De ilyenre tengernyi megoldás van. Oldalról behúzható menü, rolóról kezelhető, stb.
Régi Samukon hosszú home -ra jött, aztán az újabbakon arra a multitasking indul és még a Google is csavart egyet a dolgon, mert hosszú home -ra dedikálta a keresést. Nekem meg rootom van és Xposed Addition prom, úgyhogy bármilyen funkciót rendelhetek bármelyik gombhoz. -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Most vettem észre egy Sony telefonon egy eddig nekem ismeretlen problémát.
Névjegyek közt kutakodva, ha rákattintok a névre, csak egy kattanás hallatszik, hívás nem.
Híváslistárol igen, meg kedvencekből is. Listáról csak a fényképre kattintva jön elő egy "menű " ahol lehet hívni, űzenetet küldeni. (Gyári ICS) Asszony Xperia M-je is csinál ilyet, de nem mindig. Mi lehet az oka? -
David75
őstag
válasz
#79335424 #74825 üzenetére
Task changer-re vagy task switcher-re gondoltam nem igazán tudom, hogy melyik a neve. Az a cucc ami a futó alkalmazásokat mutatja és tudsz köztük vele váltani, illetve ki is lőheted őket vele. Flyme-on ez így néz ki.(az alsó feketés sáv) Na ilyenből kénehasonló kinézetü mint ami windows phone-on van. (Lásd:link)
-
David75
őstag
Heloka. Tud valaki olyan stílusú alkalmazás váltót ami hasonlít a windows phone-éra? Igazából az előnézet a fontos.
-
paolinho
őstag
válasz
helixP #74675 üzenetére
Nem tudom aktuális-e még ez a probléma nálad, nekem hasonló esetben EZ volt a megoldás erre a gondra.
-
puma72
tag
Sziasztok
Facebook app-ot tud valaki Magyart?
Azért elég gusztustalan, hogy a mi nyelvünkre sosem készülnek dolgok...
Értem ezt más alkalmazásokon is... -
törölt tag
válasz
mzsolty #74807 üzenetére
GDrive.
1. Webes felületen belépsz a GDrive -odba. Készítesz egy publikus mappát és beállítod úgy a jogosultságait, hogy a tartalmához vagy bárki hozzáférhet (megjelenik a Google keresésekben is), vagy úgy, hogy csak a link birtokában. Aztán kilépsz. GDrive -ot is kezelő Androidos fájlkezelővel (én SolidExplorer -t használok) belépsz a fiókodba és felmásolod a videót a publikus mappádba. Aztán kimásolod az elérési útját, ami kb. így néz ki:https://docs.google.com/file/d/fájlazonosító_kód/edit?usp=drivesdk
Ebből kimásolod a fájlazonosító_kódot és beilleszted ebbe:
https://drive.google.com/uc?export=download&id=fájlazonosító_kód
Ezt a linket mellékeled az e-mail -hez. Amikor a fogadó rábök, akkor megnézheti, vagy letöltheti a filmet. Ha tömörített állományként töltöd fel, akkor csak a letölteni tudja.
2. Ez az infó nem teljesen pontos, mert csak kaptam ilyet, a küldéséről csak olvastam. De biztos találsz hozzá kismillió leírást, tutorial -t. A GDrive -hoz létezik egy API (ha jól tudom, akkor a Chrome -hoz és talán a GDrive klienshez is van ilyen plugin), ami feltöltés után ad egy linket. Ezt mellékletként használva, ha a fogadó oldal is tudja kezelni (Chrome, vagy Androidos GMail kliens), akkor a mail csatolmánynál megjelenik egy "letöltés" és egy "mentés GDrive -ba" lehetőség. Az első egyértelmű, a másodikkal bemásolhatja a sajátjába közvetlenül a tiedből, letöltés nélkül. Mivel egy videóról van szó, lehet, hogy a Te drive -odból, közvetlenül is streamelheti. Ekkor egy Youtube lejátszó felület jelenik meg és már nézheti is a videót. Ha a publikus mappád elérését adod meg neki, akkor abból, webes felületen is lehetősége van a letöltésre, saját drive -jába másolásra és a streamelésre is. Ha a sajátjába másolja, akkor Te maradsz a tulaj. Ahhoz, hogy Ő legyen a tulaj, a saját drive -ján belül másolatot kell készítenie, majd az eredetit törölni.
Amit leírtam, azt csak fájlokhoz használd, mert a mappákkal csúnyán megszopatod. Ha mappaszerkezetes állományod van, akkor zip -peld be és úgy töltsd fel! -
S e t h
nagyúr
válasz
galaxys80 #74805 üzenetére
Haver múltkor szívott vele, aztán talált vmi alkalmazást, ami megoldotta a problémáját.Csak saccolom, hogy ez volt az, viszont ha nem, akkor vmi hasonló.
Calendar Sync for Facebook -
kátú
őstag
Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani valami appot amivel videót tudok csinálni a Cinema FV5 ön kívül? mert nekem az nem működik
Fontos lenne. Válaszotokat és ötleteiteket előre is köszönöm! -
mzsolty
tag
Sziasztok. Létezik olyan applikáció amivel telefonon keresztül lehet nagy méretű videót küldeni e-mailben? Sajnos az androidra írt citromail app-ban nincs benne a nagyméretű csatolmány feltöltésének lehetősége.
-
Daemos
tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani valami facebook alternatívát?
Az eredeti sokat foglal meg sokat is fogyaszt mostanaba.
A bongeszos megoldast ha lehet hanyagolnam.Koszi
-
galaxys80
veterán
Van köztetek, olyan aki korábban exportálta a FB-ról a születésnapokat a google naptárba?
Nekem egyik napról a másikra eltűnt a naptárból.
Asztalin is megnéztem és ott sincsen meg.
Ráadásul most már a FB-on sem találok lehetőséget az exportálásra. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #74803 üzenetére
Rajtuk is és a SOC -ok gyártóin is. Arról van szó, hogy a Google által kiadott SDK -ban (Software Development Kit) nincs rá lehetőség. De a Playen sok olyan alkalmazás (és segédalkalmazás, pl. Tasker plugin) van, ami nem, vagy nem csak az Android SDK -t használja. A Mediateket azért írtam, mert annak is van egy SDK -ja, ami publikus. Értsd úgy, hogy az Androidul kiadott utasítást minden Androidos teló érti, az MTK -ul kiadottat meg csak az MTK -k. Az MTK -nál meg bármit kapcsolgathatsz a hálózati módok és a dual SIM -opciók közül és nem hiszem, hogy ezen az MTK változtatna csak azért, mert a Google -nek megint elgurult a gyógyszere. Már csak az kell, hogy vki írjon az Android SDK -val egy alkalmazást, ami az MTK SDK -n keresztül utasít. Persze az igazi az lenne, ha ez nem csak bökdöséssel működne, hanem automatizálóból is. Gondolhatod, hogy nem én találtam fel a spanyolviaszt! DualSIM Control.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #74801 üzenetére
Bocsi, ezt nem értem! Mi frissül a miben és mitől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux kezdőknek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest