- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
Tudom, volt már róla szó, de most így hirtelen nem találtam. Létezik olyan progi aminek segítségével nyomon tudom követni, hogy merre jár egy másik androidos mobil?
-
attilav2
őstag
Üdv mindenkinek, és boldog outdoor karácsonyt!
Most teszteltem a mavericket, hát egy darab gpx fájlba rögzíti a trackeket, a ma rögzített tracket is a tegnapi gpxbe írta, waypointokat nemtudom hogy belerakja e a gpxbe úgy tűnik hogy külön kmlbe vezeti, de majd ha hazaértem megnézem. A térképen vastag kék vonallal jelzi a rögzített útvonalat,
és szaggatott zölddel a légvonalbeli útvonalat. Sajnos a rögzítést szüneteltetni nem lehet csak leállítani, bár ez talán nem számít hiszen úgy tűnik több tracket egy gpxbe rak, de új track előtt érdemes
áthelyezni a gpxet máshová és akkor újat kezd. A Mobacban lehet generálni maverick formátumú atlast.
Működik is. Csak a
le nem töltött szelvényeket és zoomleveleket online pótolja, szerintem ez nem zavaró. Az app elég gyors, locushoz viszonyítva mindenképp. A trekbuddyt is teszteltem tegnap előtt, nos itt lehet pauseolni a rögzítést és külön gpxbe rak minden tracket, a waypointokat nem rakja bele a gpxbe hanem külön fileba gyűjti. Vannak hülyeségei amikor pl egy hibaüzenettel végtelen ciklusba kerül és csak erőszakkal lehet bezárni. Néztem a Locus free-t, már lehet útvonalat rögzíteni és a waypointokat is a gpxbe rakja, de rögzítés után az útvonalat külön ki kell exportálni hogy legyen gpx. Memória igénye nagy, fél giga ramos telón nagyon lassú. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
S e t h #67687 üzenetére
A Launcher fejlesztők viszont annyira nem tettek ki magukért:
Személy szerint engem ez a kettő érdekelne, de az első nem akciózik, a másiknak meg most annyi az ára, mint amit reálisnak tartanék körülbelül akció nélkül
50%-os akcióban van ráadásul. Na meg ha azt vesszük, hogy a NOVA még akció nélkül is 900 Ft-ba kerül, akkor bár lehet, ez szebb, de tényleg kemény a 4+k-s ér.
-
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #67681 üzenetére
Egy kép róla. jó féle
Szerk: AZ ES File Explorer kb feleslegessé is vált ezzel
Szerk2: (#67677) S e t h : Egyébként tényleg köszi, mert mindennap megkapom az értesítést az AppSales applikációtól, amit át is futok, ezúttal is így tettem, és láttam is a nevét, de nem keltette fel a figyelmemet, szóval ha nem hívod fel a figyelmemet, lemaradok róla. Köszi
-
törölt tag
válasz
S e t h #67677 üzenetére
Miben jobb mint az ES File Explorer File Manager?
-
S e t h
nagyúr
Aki esetleg vágyott a Solid Explorerre, de az ára tartotta vissza.
Vagy esetleg más akciós appra.
AppSales -
LonGleY
veterán
válasz
tankraid #67672 üzenetére
Wakelock Detector, de KitKat-on és fölötte már nem működik.
De egy
Task Manager is sokat segíthet.
-
törölt tag
válasz
tomy86 #67519 üzenetére
Igen ez így van, a régit én is töröltem már, mert felesleges volt, és duplán kaptam az értesítést:
Többe került pár Ft-tal az upgrade mint akciósban az első verzió, viszont a második két nap alatt kétszer kapott frissítést
Ami viszont érdekes működött nála: A Skype előfizetési fordulónapot be akartam írni havonta ismétlődőre. Elvileg megcsinálta, de nem adott visszaigazolást, hogy igen, és nem is jelent meg a naptárban azon a napon amikor meg kellett volna, minden következő hónapban. Ha nem állítottam be, hogy hetenként ismétlődik, akkor az adott napra beírta. Az első verzióval ilyen gondom nem volt.
Aztán az asztali Chrome naptár alkalmazásában, megcsináltam, ekkor meg már megjelent a Calendar PRO2 -ben végzett is, ráadásul többszörösen, mivel táblán párszor próbálkoztam vele, nem írta ki egyszer sem, hogy mentette volna. Szóval az asztalival töröltem a Calendar PRO 2-vel elvégzetteket, és létrehoztam az asztaliban, így már szinkronizálás után látszott a BC2-ben is.
-
LonGleY
veterán
válasz
tankraid #67669 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy nincs benne automatika, nem fut a háttérben, tehát nem terheli fölöslegesen a készüléket. Van widgetje, amit ha megnyomsz, lefut a tisztítás.
A memóriát pedig nincs mitől "tisztítani". Van valami ilyesmi a CCleaner-ben (a bepipálható cuccoknál látszik: Processes, de ha tippelnem kéne, akkor pont az olyan júzerek miatt került be, akik azt hiszik, van értelme). Használj normális appokat, amik nem futnak fölöslegesen a háttérben (lásd ugye: takarítóprogram...), használd a recent app listet és húzd ki onnan a fölösleget, illetve indítsd újra heti egyszer a telód. Ennyi a normális Android használat.
-
tankraid
aktív tag
(#67666) LonGleY. Thx. Van benne automata ellenőrzés is? Meg memory clean is?
(#67667) Somatom Igen, beállítások között van ilyen opció!
-
canniball
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #67627 üzenetére
Még root-tal sem egyszerű, anélkül pedig kb. lehetetlen.
-
LonGleY
veterán
válasz
tankraid #67665 üzenetére
A Clean Master és a védelmei fölöslegesek, az app maga meg hulladék amiatt, mert mindent akar. Nincs szükséged rá, az Androidra pedig nem kell védelem, csak egy kis odafigyelés, hogy ne telepíts hülyeséget.
Ha normális takarítóprogi kell, akkor
CCleaner vagy
SD Maid. Az előbbi egyszerűbb és ingyenes; egyik sem fut a háttérben. A CCleaner ajánlott beállításai (a híváslistánál kiválasztható, hogy hány héttel korábbiakat törölje, azért van kipipálva):
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Cleanmaster-ben is van teló védelem. Ér az anyit még mint egy thrustgo? Illetve thrustgo helyet mit tudtok ajánlani ami hasonlóan jó de nem zabálja annyira az erőforrásokat?
A segítséget előre is köszönöm!
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan megbízható (lehetőleg magyar nyelvű) alkalmazást ajánlani, ami bizonyos meghatározott RAM % fölött automatikusan leállítja a felesleges appokat?
-
Krystal_s
addikt
Így nem próbáltad?
"You can capture screenshots by pressing the Home key and the Power/Lock key on your device simultaneously until a white border flashes around the edges of the screen. The screenshot will be copied to the clipboard and saved to the Screenshots folder in the Gallery."
Állítólag a mozgás gesztusoknál is be lehet állítani... -
oncsi
őstag
SG Tab S 10.5 höz kellene e screenshot app. (Nincs root) ötlete valakinek?
-
oncsi
őstag
Nem oldja meg csak a storage/extSDcard/android/data meglévő mappába (ami megvan 4.4 alatt is) elhelyez egy total commander mappát. Abban van egy files almappa, ami látszólag egy extSD kártya r/w tehát írható.
Igy lesz egy virtuális 3. SD kártya a gépben ami a valóságban a 2. Kártya területén van, képet, videót az alap 4.4 droid is tehet az extSD kártyára. Filmeket meg így szoktam rá másolni.
De az alap fájlkezelő is írja a kártyát. Csak a külső programoknak nem ad jogot íráshoz. -
Krystal_s
addikt
Szeretném újra feltenni a Wifi Analyzert, de ilyeneket írnak hozzá.
"Király! Vírusos, De meglehet tisztítani."
"Valaki szedje már le azt a vírust"Szerintetek ez igaz lehet? Létezik még valami hasonló kis free App, ami pontosan kijelzi az aktuális wifi erősség értékeket?
-
Wolfskin
őstag
válasz
quailstorm #67650 üzenetére
olvasni meg tanulj meg
most miért...?letöltöttem, mindjárt próbálom...
a bulidre kattintgattam, de van egy olyan beállítás, hogy 3 koppintásra nagyít a képernyőn, szal semmi mást nem csinált, mint nagyította meg kicsinyítette a képet. igaz, közben kiírta, hogy "ön mostantól fejlesztő..." -
quailstorm
félisten
válasz
Wolfskin #67649 üzenetére
itt kell letölteni a framarootot
a playen semmi fontos nincs fenn
olvasni meg tanulj megdeveloper options a névjegy/build szám-ra 7-9 kattintás után nyílik ki
-
Wolfskin
őstag
az előbb nem vettem észre, de most rákrestem és ezt találtam...DEVELOPPER DONATION
megvettem, telepítettem, futtattam, de csak annyit csinált, hogy megköszönték a támogatást. szívesen... xD (tudsz adni valami másik linket...?)@jonnyjoker01 developper options... az mi is?
@punky 10: á, semmi ilyen nincs... megdöbbennél, hogy mennyire kevés állítási lehetőség van. a Q4 telefongombjai hogy működnek? ugyanez, hogy android gombok befestve?
@ quailstorm: nem hiszem, egy root checker azt írta ki, hogy egyáltalán nem rootolt. mindenesetre az eddigi programok nem találtak fogást rajta...
amúgy én el is vinném, feltéve, hogy merre rendelsz. de elég lehetetlennek tűnik a feladat? vagy találjak ki valami nehezítést? -
quailstorm
félisten
Akkor ezek szerint wolfskin készüléke nem gyárilag rootolt. Erre egy elég bonyolult megoldást talált haverom, azt most inkább nem írom le hogy integrálta az Alcor táblába a rootot, de megy. Maradtak ezek az exploitos cuccok egyelőre, aztán majd utána beszélgetünk.
@wolfskin, hozzám hozhatnád, hirdetem is magam, de csak lehetetlennel kerestek eddig, mint brickelt ZTE Grand x IN, széttört S3-ra kijelző OLCSÓN vagy nagyon hamis nagyon kínai.
-
Wolfskin
őstag
válasz
quailstorm #67641 üzenetére
na várj, azokat már futtattam, azokról írtam is itt: #67636
idézem:Root checker: "... this device has not root acces."
SuperSU : "nincs SU bináris telepítve és ez probléma"
Super User: Hiba történt...utoljára azt írtad: "Clockworkmod rootot telepítsd, nyisd meg, su binárist telepítsd..."
basszus, oké, ott a pont, nem olvastam el, hogy a progi szerzője a clockwordmod... ezt már telepettem, de az csak azt írja ki, hogy :
"Hiba törént a SU telepítésekor. Kérjük küldje el a hibanaplót... bla, bla"
OK
"Jelenleg még nincs beállítva rendszergazdai jogosultság egyetlen alkalmazáshoz sem."szóval nem jutottam előrébb vele.
egyébként szívesen elvinném valakihez, még fizetnék is érte, de nincs ilyen, meg egy kicsit érdekel is... igazából tegnap kezdtem foglalkozni vele...a HD2 tényleg jó lehetett, mondjuk a nokia C6-on azt nagyon utáltam, hogy spórolásból a piros gomb volt a kikapcsoló is egyben... hányszor kellett visszakapcsolnom emiatt...
-
Wolfskin
őstag
szia, van de az a képernyőt kacsolja ki, hogy ne világítsa meg a fejem annyira, ha este vezetésközben telefonálok. kihangosítón van (auto speaker), kézben tartom, váltanom úgysem kell, mert automata, de de úgy világít, hogy semmit nem látok, a rendőrök meg engem annál jobban...
megszoktam még nokiás koromból,bennem van a mozdulat... -
quailstorm
félisten
válasz
Wolfskin #67639 üzenetére
rohadtul nem az, itt linkeltem
magyarázni meg nem kezdem el, nem vagy tech érdeklődésű, felesleges
inkább vidd el valakihez a kívánságaid, sorold el, hagyd ott, menj vissza, fizesd ki, és használd, egyszerűbbtanulj meg érintős fost használni, nekem két éve van már és még mindig nem megy, sok sikert
biztos meg lehet oldani, csak én nem kerestem a módját, havert az X8-on jobban izgatta, annál jobb droidja meg még nem volt, azaz volt, csak azon volt ződ meg piros telefon (HTC HD2)
-
Bozek
nagyúr
válasz
Wolfskin #67639 üzenetére
"egyetlen ok miatt: 100-ból 99-szer nem tudom letenni, megszakítani a hívást"
Beállítások - Kisegítő lehetőségek-nél nincs olyan, hogy a kikapcsológomb befejezi a hívást? Mindjárt kevesebb gondod lenne.
Root-hoz meg keresd meg a Framaroot.apk-t, telepítsd fel és próbáld meg azzal. A Zgpax S5 órához azt írták, talán megy az S9-es telefonnal is.
-
Wolfskin
őstag
válasz
quailstorm #67630 üzenetére
"hűha"....? melyik??
ezt minden fapados telefon tudta 10 évvel ezelőtt!!!
kezdem kicsit furán érezni magam... mintha egy időutazó lennék, aki belecsöppen a jövőben a gépkocsi - na ja, ami akkor lesz - index kapcsolásra írt program fejlesztésébe: " és akkor erre az ikonra klikkelek, belépek, ebből a menüből kiválasztom... oké, akkor lefut a szimuláció... igen... leokézom... és... ez az!!! indexel! mire én... őőő... annak idején erre volt egy kis kar, és azzal... mire ők: -hagyd, teljesen hülye...!
szerintem ha már van rajta zöld gomb meg piros gomb, fizikailag, hardveresen ott figyelnek, mint egy igazi telefonon, szerintem nem olyan fura igény akkor igazi telefonként használni, nem...?
valahogy úgy, hogy a zöld gombbal felveszem, a pirossal leteszem. csak van valami megoldás, hogy az ezekhez rendelt androidos funkciókat lecseréljem telefonosra...lehet hogy vicces, de a note3-t minden hívás után kedvem lenne földhöz csapni, vagy kidobni a kocsi ablakon, mégpedig egyetlen ok miatt: 100-ból 99-szer nem tudom letenni, megszakítani a hívást. mindig azt kell elemezni, vajon milyen szituációba bonyolódott a telefon, épp mi fut rajta, abból hogyan keveredek ki, aztán mire végre valahova kattintanák, addigra épp lejár egy időkorlát (elsötétül, képernyőzárra vált, csak úgy elugrik egy máik képernyőre stb.), úgyhogy 100-ból 99-szer a partner bontja a vonalat addigra. ilyenkor rendszeresn elmormolok egy k..anyádat (a telefonra) és megfogadom, hogyha kiszállok a kocsiból, végre a sarkamra állok- de előbb aláteszem ezt a szart. egy szó mint száz, rettenetesen utálom és telefonálásra teljesen alkalmatlanak tartom. de ezzel valószínűleg csak én vagyok így, mert az emberek ált. meg vannak győződve ennek az ellenkezőjéről. bocs az offért...
kérdés:
a Clockworkmod az ez?
az SU bináris az mi, mert már hiányolták az SU progik is, de igy nem találtam.
többi azt hiszem megvan...köszi egyelőre!
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #67624 üzenetére
szia,
én is azt használom, de csak a home gomb rövid másodszori funkcióját lehet beállítani (azaz hova ugorjon a főképernyő után, ami baromi idegesítő, mert mindig elugrik, meg amikor visszatér a screen egyből oda ugrik.), meg a menő gomb (züld) hosszan lenyomott funkcióját.
most már látom, hogy ez lesz az út, hogy telefont faragjak a készülékből...ahhoz viszont úgy látom rootolni kell a telót...
Root checker: "... this device has not root acces."
SuperSU : "nincs SU bináris telepítve és ez probléma"
Super User: Hiba történt...vagyis nincs rootolva, és mindkettő progi valami bánáris valamit hiányolt... itt akadt el egyelőre a dolog...
-
quailstorm
félisten
válasz
Wolfskin #67612 üzenetére
olyanokat írsz, hogy hűha
ha meg is lehet valósítani, akkor se javallott
zárképernyő feloldása után nem dob vissza homera amúgy sem
Xperia X8-on CM7-ben meg lett csinálva, az opciók gomb felvesz, vissza letesz, de engem sose izgatott, meg az hardvergombClockworkmod rootot telepítsd, nyisd meg, su binárist telepítsd, újraindít, majd xposedet indítsd, klasszikus telepítés, újraindít, pipát ellenőriz, ha nincs benn, berakod, újraindít, és használod.
-
törölt tag
válasz
Hunork #67626 üzenetére
Nézd! Ez egy ismert hiányossága a KK -nek. Előbb kérdezni, tájékozódni kell, aztán vásárolni. Tudom, hogy az egyik legfontosabb alkalmazásom, a Google újabb, agybeteg partizánakciói miatt, nem stabil Lollipopón. Ezért telóvásárlásnál odafigyeltem, nehogy Lolli legyen a telón. Látod? Mindenki azért a frissítésért nyavajog. Én meg pont le...rom. Azért vannak a különböző droidos kütyük, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Csak utána kell nézni.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Tudok ilyan programit, ami root nélkül, és buherálatlan gyári romon kikapcsolhatóak a reklámok? Köszönöm! -
Hunork
veterán
Hát teljesen el vagyok keseredve. Mert így mi a frászért gyártanak le ilyen telefonokat, minek raknak bele SD kártyahelyet?
Röhej... És akkor az egyszerű user szinte programozzon, hogy arra használja a terméket, amire szeretné...Szánalom, ez a szó jut eszembe. Mindegy, fiam most nem túl heppi, majd megoldom, ha tudom, ha meg nem, majd egy boltos majd csak segít, persze némi jutalomért cserébe.
Én meg maradok a Nokia 630-nál, ott ilyen nincs, csak egy kérdés: "Hová szeretné menteni a játékokat/letöltéseket/zenéket/videókat....stb?" Oszt akkor nagyjából-egészéből a véleményem adott is... -
harry3
őstag
Az üzemidőbe mennyire szól bele? Már hetek óta gondolkodom a megvételén. Nézegetem a többi appot is, egy-kettő nem rossz, de vannak hiányosságok(félig magyar, alig testreszabható, nem túl esztétikus widget). Hónapok óta várok, hogy talán valamelyiknél lesz változás, de nem, szóval szerintem nem várok, ha jól bánik az energiával és a memóriával is.
(#67624) punky10: Láttam, hogy a Novánál a prime nem a komplett launcher: Telepíteni kell azt, illetve sima verziót kell letölteni és utána tudni fogja, hogy nekem prime van? Utána ugye nem kell bizonyos időközönként online ellenőriznie a licenszet? Várom, hogy az ünnepek alatt hátha ez is akciós lesz.
-
törölt tag
Hú, még jobban megszerettem a Dolphin-t! SGS2 -n is bejött, de egész más így, 5,5", 1080p, LTE -n, 3GB rammal. Csak úgy pattognak az oldalak!
-
air
nagyúr
válasz
stickermajom #67620 üzenetére
Ellenőrzés. Majd visszakapod.
A réginél is biztosan volt ilyen. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Most, hogy a lejart bankkartyam helyett megadtam az uj szamat a Play Store mire is vont le 300 forintot?
A reginel mikor megadtam nem emlekszem ilyenre.. Ez levasarolhato, vagy mi a szosz?
Udv
-
tybsen
addikt
Akciós a Machinarium és két Rayman!
-
Wolfskin
őstag
válasz
punky10 #67601 üzenetére
szia,
semmi gond, köszi, hogy segítesz.
most ott tartunk, hogy a GB és az installer fenn vannak, és megpróbálom a két SU valamelyikét. hátha... remélem rootolt. azt honnan lehet egyébként biztosan megállapítani, hogy rootolt-e?
remélem sikerül a telefonos funkciókat kitenni a fizikai billentyűkre. egyébként olyan app nincs, ami az utoljára használt programokat listázza? amit a home gomb hosszan nyomva tartásával kapsz meg? mert akkor arra a pozícióra máris tehetnék egy gyakrabban használt funkciót.
remélem a GB-vel sikerül beüzemelnem a piros (back) gombot is, legalább egyszeri meg hosszan nyomva tartásra, az két plusz funkció...
az lenne szép, ha kikapcsolt screen mellett is le tudná tenni a hívást... egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy telefonáláshoz nem kell többé vakarásznom a képernyőt és rá se kell néznem a telefonra. úgy kezelem, mint profi fotós a gépét: vakon. (vagy mint egy nokia 5800-t...
)
és akkor már csak az kéne, hogy a home gomb, ha feléleszti a screent ne tegye egyből főképernyőre: gondolj bele, olvasol valamit, kikapcsol a screen, visszahozod, aztán matathatsz, hogy hol van... agyatlan funkció.
egyébként piackutatás és ergonómia. mindkettő elég komoly tudomány. nagyon érződött a Nokia-n az a 15-20 év tapasztalat...
-
Hunork
veterán
Üdv Szakértők!
Biztos volt már kérdés, ezért előre elnézést kérek, hogy nem olvasok vissza ezer hsz-t, nézzétek el nekem az ünnepekre való tekintettel.
Szóval: én windows telós vagyok, tehát amatőr androidban. A konkurenciánál nincs az a probléma, ami itt, és azt is tudom, hogy ismert. Kérlek benneteket, hogy minél érthetőbben írjátok meg nekem, hogyan lehet SD kártyára menteni, telepíteni játékokat. A fiam kapja karira, és most az van, hogy a memóriakártya szinte üres (alig valamit mozgat csak át) , és nem lehet rá telepíteni.Ezt nem értem, miért van, mert így tök értelmetlen az SD kártya léte... Ha jól tudom, a root segít, ha ezt valaki megírja érhetően, megcsinálom, nem vagyok járatlan informatikai területen, csak ezt még nem csináltam.
Előre is köszönöm szakértő segítségeteket.SD card: 16 GB Class10
UI: az átmozgatás, amit eddig olvastam több helyen, nem megy. Jelenleg 1GB szabad hely van a telefonon, így eléggé korlátozottak a letöltési paraméterek...
-
fdisk
őstag
válasz
Gedeon31 #67566 üzenetére
Én a Beautiful Widgets Pro-t használom.
10 megát fogyaszt.
Nekem ez vált be. -
Wolfskin
őstag
válasz
quailstorm #67595 üzenetére
Mellesleg az Xposedet nem elég csak úgy felrakni apk-ból
ok, akkor hogyan? van benne egy opció, hogy "keretrendszer/telepítés módja"
itt 3 lehetőség van:
• klasszikus (systemre írás),
• Recovery (automatikus zip flashelés) és
• Recovery (zip flashelés és kiírás SD kártyára, manuális flashelés)
más olyan opciót nem találtam, ami alapjaiban befolyásolhatja a működését.
mi legyen? -
Általában nem egyszerre frissülnek az appok mindenkinek, lehetnek akár hetes eltérések is. Viszont, ha uninstallálod, akkor utána elvileg a legfrissebb verziónak kell felmennie (már ha újra installálod). Persze csak akkor érdemes kipróbálni, ha el tudod menteni a beállításait.
-
goom
senior tag
Apex Launcher Pro-t használok, és látom (írtátok is), hogy frissült. Az enyém nem (2.3.0) - és nem sikerül manuálisan sem. Pontosabban: nem találok ilyen opciót. A PlayStore-ból meg hiába próbálom, úgy sem megy.
Van megoldási javaslatotok? -
punky10
addikt
válasz
Wolfskin #67596 üzenetére
Bocs, megint én nem voltam pontos.Bár valamelyik HSZ-bená utaltam a rendszergazda státusra, de nem írtam egyértelműen, hogy rootolni kell...Nálam alap, és(sajnos...) mindig ebből indulok ki...
Tehát root...
Esetleg nyisd meg a feltelepített SU-t, és adj engedélyt az -sednek és a GravityBoxnak.Más ötletem nincs, nálam simán megy...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11