- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Orionk #69297 üzenetére
Nem a legjobb a Gmail alkalmazás mostanában, erre én is rájöttem. Múltkor kaptam egy e-mailt, aminél ugyan ott volt a Beérkezett üzenetek címke, de ott mégse jelent meg, csak az Összes levél nézetben. Ezen okból nem is kaptam értesítést róla. Az egy szerencsém az volt, hogy a jelenlétemben küldték el, tehát tudtam, hogy keresnem kell.
-
Orionk
senior tag
válasz
Freddycom #69261 üzenetére
(#69263) atosan és (#69261) Freddycom
Frissítettem a Gmail alkalmazást, de továbbra sem akar magától frissíteni.
Küldök saját magamnak egy mail üzenetet és a számítógépemen a figyelő rögtön jelez, hogy jött új levél. Viszont a telefon egyáltalán nem jelez a frissített Gmail alkalmazással sem.Bele kell, hogy lépjek a Gmail alkalmazásba és csak akkor.
A Rendszerbeállításoknál is megkerestem a Google fiókot és minden jól van beállítva, hogy frissítenie kellene. Az utolsó frissítés Dec. 30án volt.
Itt a Rendszerbeállításoknál a Google fióknál hiába nyomom meg,hogy szinkronizálás most, még akkor sem szinkronizál és marad a Dec. 30ai utolsó szinkron dátum.
Másnak volt ez a probléma ? Mi lehet a gond ?
köszi
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna leírást vagy linket adni, hogy a fejlesztői lehetőségek menüben a beállítások pontosan mit is takarnak (elsősorban az érdekelne, hogy a beállításnak milyen hatása van az akksi-ra). Persze jó néhány dolog egyértelmű, de van jó pár opció amiről lövésem sincs.
Köszönöm. -
vicze
félisten
válasz
aizen92 #69289 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
A átlátszó status bar a 4.4-gyel jött és leginkább a launchertől függ, hogy engedi-e. Mindegyik Google alkalmazás színezi a status bart, amennyiben olyan launcher van, ami ezt támogatja.
Sense esetén (4.4) pl. ki is kapcsolható az egész a fenébe, szerencsére. -
aizen92
addikt
Valaki segítene elmagyarázni valamit?
Már megint az történik ami a 4.4 KitKatnél. ( és figyelembe véve azt, hogy milyen rossz az 5.0 startja, rettentő lassú az elterjedés sokkal kevesebb androidos eszköz veszi át mint 4.4-et start elsőő hónapjaiban stb..... ez amit felvázolok most hatványozottan rosszabb lesz mint kitkatnél volt. )Már régóta elindult az 5.0 (Lollipop) frissítések kiadása, android is kiadta a maga 5.0 támogató alkalmazásait.
És mi van? Megint 1 darab fejlesztő alkalmazásával találkoztam aki kihasználja a featureöket a lollipopból. És ez nem más mint Szincsák Tamás féle Menetrend. Még a google saját alkalmazásai nem babrálnak a nav és statuszbar színével egyszerre, nem hogy több színt is ..... Szincsáknál kb minden járat, menetrend, funkció váltogatja a színét a szivárvány pompáiban.
Egyszerűen nem értem mire jó ez, hogy kidobják a frissítést, és 1000 fejlesztőből belerakja 5-10..... És mindezt úgy, hogy még csodával határos módon a google legalább rávette magát ha már kitkatnél nem sikerült, de most 5.0 igen, hogy a statusbar színét változtassa..... WoW.Számomra totál érthetetlen, hogy 1 ember képes erre, több tucat fejlesztőt foglalkoztató kis cégek vagy óriás fejlesztőbrigádok meg "f@ckthis", nem csináljuk meg, minek.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #69282 üzenetére
Az érthető, hogy épületen belül nem talál hódot. De ahol talál, ott nem kéne küldözgesse a szervernek a pozíciót? Az Avast -nak azt is meg tudom adni a pozíció kérő utasításban, hogy milyen időközönként küldje a friss adatokat. Hol tud ez elakadni egy Apu által fejlesztett rendszeralkalmazásnál?
-
LonGleY
veterán
Nem ér semmit az Android nyomkövetés. Hiába van bekapcsolva a net, meg a GPS és minden kutyafüle, ha épületben van a telefon – jó eséllyel sohasem talál jelet. Ezzel tolvajt meg aztán végképp nem fogsz meg soha.
Egyedüli értelme lehet az Android eszközkezelőnek, hogy meg tudod csörgetni a telefonod, ha tudod, hogy az fent van neten, és valahol a környékeden lapul (bár itt is három tesztből kettőnél meg sem szólal, annál az egynél pedig jó későn).
-
assemble
addikt
-
g_g_g
őstag
válasz
FrankMonzano #69259 üzenetére
[link] egyszerű mint a faék, és szinkronizál rendesen.
-
petipetya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #69273 üzenetére
Chrome / beállítások / lapok és alkalmazások egyesítése. Persze Lollipopra is szükség lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Chrome-ban hogyan tudom visszaállítani az eredeti lollipopos tabkezelést? Amikor olyan mintha külön alkalmazások lennének megnyitva. Sehol sem találom és eléggé idegesítő hogy a tagok nem működnek. Egyszer sikerült kikapcsolása, most viszont csak egy tabot jelez ki, ráadásul nincs kiírva rá a honlap neve/címe, a + Tab is eltűnt. (tablet mód)
Köszönöm előre is!
Mi a szar? Remélem érthető, autocorrect.
-
air
nagyúr
Android eszközkezelő:
Egy készüléken bekapcsoltam a tartózkodási hely jelentését, és a helyelőzményeket.
A GPS nagyon pontos módra van állítva, és folyamatos a mobilnet. A szinkronizálásnál csak a böngésző van kikapcsolva.
A webes felületen viszont csak egy kék kört látok. Pontos hely nuku.
És hol van a nyomkövetés? -
Def26
félisten
Üdv.
Tudtok nekem olyan app. -ot mondani aminek ha megadok egy youtube playlist linket akkor az összes videót letölti?
-
-
FrankMonzano
őstag
Udv ! Visszakerestem,de eleg vegyes infok voltak. Melyik naptar alkalmazas ajanlot,ami megbizhatoan is szinkronizal,Google naptar?
-
Bozek
nagyúr
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami jó kamera appot ajánlani ? (Nem baj ha fizetős)
(CM11 KitKat Galaxy Ace 3)
-
TheProb
veterán
Hát ez az ADBlock Plus semmit se ér... Azt írták, hogy root nélkül is blokkol, de semmi
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A Facebook app miért nem küld nekem értesítést az Android telómra, ha jött üzenetem? A beállításokban pipa van mellette, ha megnyitom az app-ot, látszik is, hogy van új üzenetem (kis piros ikon), de az app-tól értesítés nem jön...
-
LonGleY
veterán
Angolul se kutya: Fast and secure in an extraordinary way.
Ha a Clean Masterből indulok ki, akkor ez annyit tesz, hogy extra ordenáré módon minden adatod hazaküldi, miközben szénné promótálja a saját védelmi szoftverét akkor is, ha már harmadjára megvásároltad. Utána még ijesztget kicsit, hogy vigyázzzz, nem vagy biztonságban (és az minket nem érdekel, hogy csak takarítani jöttél, FÉLJ!).
Briliáns elmék, seggem lukát...
-
stampedli
tag
válasz
batai15 #69234 üzenetére
Úgy tűnik, csak belépve látszik nálam, a saját appok között, bocsesz. Másik böngészőből nem lelem, a fejlesztő alkalmazásai között se látszik. Hasonló kínait találtam, ami talán ugyanezt tudja, de nem próbáltam:
link(#69236) vadászcsiga: Kösz, h felhívtad rá a figyelmem.
-
teo77
őstag
Én is ezt hittem! PhilZ alatt van egy új rendszer telepitese előtti full wipe. Ezt elinditva lestem, hogy miket csinált. Wipe data, cache, system. Ennek ellenére mégis ott maradt az ext0/clockworkmod/backup-ban a nandroid backup. Persze ennek örültem, hisz tudtam visszaállítani.
De, hogy ez a nan. backup honnan is jött elő, az csak később tudatosult bennem.
Ahogy az is, hogy ezek szerint érdekes egy data wipe-ot csinált a PhilZ! Jó lenne tudni, hogy mi is ez a data, mit csinál! De főleg a fentebbi dolog érdekel, hogy hogyan lehet megcsinalni.
-
batai15
félisten
válasz
vadászcsiga #69236 üzenetére
Ja igen.
Más launcher témába :ha launcher akkor csak Nova v apex -
air
nagyúr
"Clean Mastert létrehozó briliáns elméktől!"
De jó hogy már löncserük is van. Bár ha a CM-ből indulok ki, akkor ez nem indító, hanem inkább gátló lehet."LETISZTULT - 100%-kal felgyorsítja az indítási sebességet! Tedd appok betöltését gyorsabbá, keress a nagyobb sebességgel a interneten, és használd ki teljes mértékben a telefonod képességeit.
BIZTONSÁGOS - Magában foglalja a világelső víruskereső motort, amely megvédi személyes adataid és app adataidat, valamint blokkolja a vírusokat és a rosszindulatú programokat.
INTELLIGENS - Felhasználási szokásaid alapján automatikusan intelligens mappákba rendezi appjaidat, és a környékeden lévő emberek körében népszerű alkalmazásokat javasol neked."Ilyen bullshit generátor nekem is kell néhány munkahelyi prezentáció gyártásához.
-
Bozek
nagyúr
válasz
batai15 #69231 üzenetére
Úgy értettem, mint például e-mail esetében, hogy kiírja, van 2 eseményed mára.
(#69232) MaTMaN: SeriesGuide vagy SeriesAddict
-
mttssz
senior tag
Sziasztok,
sorozat airdate követő alkalmazást keresek, nem kell tudnia hogy kövesse a látott részeket, csak küldjön értesítést ha aznap/következő nap van a figyelt sorozataimból új rész. Nem hátrány ha van webes felülete is, esetleg Chrome app.
-
stampedli
tag
válasz
batai15 #69220 üzenetére
Helló! Nem tuti, hogy minden telón működik, de a Lenovo gyári naptára ilyen, és szerintem egész jól használható, ill. normálisan néz ki.
-
Breki
veterán
válasz
zeusz55 #69214 üzenetére
Mármint a Launcherre gondolsz. :-)
Mint már írtam alap Launcher (Home gomb) legalábbis nálam, vagy lehet váltogatni launcher switcher programokkal is.
Ha jól gondolom az EZ Launchert telepítetted.
Most ha kevés a memóriád kipróbálhatod ezeket is hátha jobbak ebből a szempontbólCM Launcher
Növeld meg100%-kal az indítás sebességét és optimalizáld a készülék teljesítményt- az #1 app, a Clean Mastert létrehozó briliáns elméktől!
JELLEMZŐK
KICSI - Csupán csak 1MB, CM Launcher drámai mértékben feljavítja a készüléked, annak ellenére, hogy a világ legkisebb méretű alkalmazásindítója, maga mögé utasítja az APUS-t, a GO Launchert, a Nova Launchert stb.LETISZTULT - 100%-kal felgyorsítja az indítási sebességet! Tedd appok betöltését gyorsabbá, keress a nagyobb sebességgel a interneten, és használd ki teljes mértékben a telefonod képességeit.
BIZTONSÁGOS - Magában foglalja a világelső víruskereső motort, amely megvédi személyes adataid és app adataidat, valamint blokkolja a vírusokat és a rosszindulatú programokat.
INTELLIGENS - Felhasználási szokásaid alapján automatikusan intelligens mappákba rendezi appjaidat, és a környékeden lévő emberek körében népszerű alkalmazásokat javasol neked.
Persze ennek fele reklámszöveg, de egy próbát megér !
Lehet fent több Launcher is egyszerre (nekem kb öt van most tesztelési céllal), de esetedben ajánlott egynél
maradni a gyárin kívül azt hiszem.Widgetek ugye vannak alap widgetek meg telepített alkalmazások widgetjei.
Azt tudni kell, hogy ezek is sok memóriát fogyaszthatnak ! Hosszan nyomva a képernyőn ki lehet választani őket. Az aktuális Launchernek is lehetnek saját widgetjei. Gyári téma widgetjét, kinézetét nem biztos, hogy az adott Launcherben ki tudod rakni, de azért általában lehet találni hasonlót vagy esetleg jobbat is.Clean Master, itt sokan szidják érdemes beírni a keresőbe és elolvasni, a google play-en meg dicsérik.
Szerintem jó program, csak tudni kell megfelelően kezelni erre is volt itt leírás korábban, pl. automata kilövés ne stb.....Ezt érdemes elolvasni róla pro és kontra és eszerint is használni.
-
agoka07
senior tag
Üdv!
Melyik a legjobb alkalmazás arra, hogy mp3-ba tudjak letölteni YouTube-ról?Szinte biztos vagyok benne, hogy már feltettèk a kèrdèst. Viszont telefonon nyűgös visszakeresni.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Szeretnék totál gyalut úgy, hogy a telepítő zip és a PhilZ maradjon meg. Lehetséges?
A minap azt hittem, hogy ilyet csináltam, aztán kiderült, mégsem.
Ha jelenlegi rendszeren csinálok egy factory resetet, majd letöltöm a telepítőt, bootolok PhilZ-be, csinálok egy "New image install" wipe-ot (cache, data, majd cache dalvik), ezután a telepítő ott marad nekem és a telepítőt és a PhilZ-t leszamitva full új, gyalult rendszerem lesz? Köszönöm! -
dokee78
félisten
Miért nem tudok skypon kitenni profil képet?
Semmit nem enged. -
-
zeusz55
senior tag
Noh lecseréltem a skint, újra kellett állítanom mindent, de faszán működik. Ramból eddig 500 volt foglalt a ~750 ből most meg 650. Minden beállításnál kérdezett valami kikapcsolást vagy törlést, az gondolom az lenne amit irtatok hogy a régi alapot leállította. Ezt hol tudom megnézni esetleg visszaállítani!? + még egy azokat a widgeteket amik az előzőben voltak a témával együtt kilőtte!? Mert itt az alkalmazások gombnál csak alkalmazásokat hoz fel és widgeteket nem. (csak mert a zseblámpám is ilyen widben volt és eltűnt)
Még egy költői, ezt a CCleanert, meg a Cleaner mastert érdemes használni, és is valamit vagy csak a nooboknak csináltak szép mozgóképes látványos ramtakaritó progit!?
-
batai15
félisten
Sziasztok! Van olyan naptár app aminek elő az ikonja? Lg g2 gyári rendszeren az ikon él így nem kell widget . Cm et szeretnék használni kicsit, csak e miatt se nagyon akarok váltani.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #69202 üzenetére
Ja, és a Classic mutatja, hogy rákattintottál a lapozóra, vagy valamilyen linkelt cuccra. Ez a visszajelzés nekem nagyon hiányzik az újakból. Arról nem is beszélve, hogy a Classic-ban van a legjobban lekezelve a pontatlan kattintás: ha két egymás közeli dologra böksz, és nem tudja eldönteni, hogy melyik legyen, akkor rendesen belenagyít a kérdéses részbe. Rémlik valami hasonló az új Operából is, de ott már közel sem ennyire használható, mint a nagy öregnél.
-
LonGleY
veterán
Akkor a tipikus gyári se lenne jobb. Fórumozni én az Opera Classic-ot használom.
Az egyik legjobb benne pl, hogy a text input field-ekre hosszan kattintva egyből másolható, vágható a bennük rejlő szöveg. Sokkal jobban kezelhető, mint a többi. Még mindig... És ez igaz minden régebbi, egyszerűbb html-es oldalra benne.
A többire (Facebook, Google-cuccok stb.) meg ott az új Opera - klasszikus nézetre állítva. Nekem a Chrome nagyon idegen (hiába ugyanúgy Blink motoros, mint az új Opera). Egy érdekesség - bár tudom, égő -, hogy most jöttem rá pár hete, hogy úgy lehet a legtöbb modern appban nagyítani, hogy duplán kattintok a felületre, a második érintést el nem engedve pedig föl-le húzgálom a képernyőn az ujjam. Ez az új Operában is egy baromi nagy segítség az egykezes használathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gitáros topic
- Fujifilm X
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest