- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Segítséget kérnék, mégpedig lock screen, azaz záróképernyő témában.Alcatel Idol4 a telóm, nincs mókolva, minden gyári benne.
Múltkor jött egy értesítés, hogy új rendszerfrissítés érhető el, rámentem, és valami joy lock screen akármi volt az. Felraktam, ment, de nem tetszett, ezért megpróbáltam eltávolítani, ami nem volt egyszerű. Vissza akartam állni a megszokott gyári lock screenre, de az már valahogy nem üzemel, nem tudom előhozni sehogy sem.
A beállítások menüben a kezdőképernyőre menve beadja a onetouch launcher-t, ami előtt zöld a kijelölés, azaz aktív, és nem is tudom kivenni onnan a pöttyöt.
Próbaképp töltöttem le az áruházból több lock screen progit is, de egyik sem az igazi, ha pedig törlöm, akkor nincs semmilyen lock screen, a gyárit nem tudom újra aktívvá tenni.Van valami okosság a problémámra, vagy csak egy visszaállítás segíthet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ASUS TUF A15 FA507RE-HN054
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged