- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Frissítettem egy programot a Play Áruházban, és ahogy az lenni szokott, egy órás kepesztés után jött csak össze. November óta csak 29-es API szinten lehet feltölteni/frissíteni, és így generáltak nekem (mint mezei programozónak) egy jó kis feladványt. Kezdődött azzal, hogy [alkalmazásom]>Éles verzió, és ott az Új kiadás létrehozása gomb szürke maradt. Az üzenetek között észrevettem, hogy nyilatkozni kell, hogy a program nem hírcsatorna, ezt megtettem, de továbbra is szürke maradt. Stack Overflow olvasgatás, majd Éles verzió>Kiadások>Kiadás részleteinek megtekintése>Kiadás részleteinek szerkesztése, na és ide van eldugva a feltöltős oldal. Feltöltöttem az app-ot, de nem volt jó, mert mint fent említettem, minimum 29-es API kell neki! Átállítottam a Gradle-ben a 28-at 29-re, aztán vörösbe borult minden:
implementation 'com.android.support:appcompat-v7:28.0.0'
implementation 'com.android.support:support-v4:28.0.0'
implementation 'com.android.support:recyclerview-v7:28.0.0'
implementation 'com.android.support:cardview-v7:28.0.0'
próbáltam 29-es verziót keresni, de nincs, mert ez a formátum így megszünt! Megint Stack Overflow olvasgatás, majd jobb klikk, Refactor>Migrate to androidX, és lett ez:
implementation 'androidx.appcompat:appcompat:1.0.0'
implementation 'androidx.legacy:legacy-support-v4:1.0.0'
implementation 'androidx.recyclerview:recyclerview:1.0.0'
implementation 'androidx.cardview:cardview:1.0.0'
na ezt már elfogadta, nyomtam egy éles verzió gombot, és várom hogy elbírálják. Ha most belépek a Console-ba, már minden a régi, vagyis az Új verzió létrehozása gomb újra aktív. Még egy érdekesség, hogy a compileSdkVersion/targetSdkVersion 29 lett, de a telefonom Android Pie (28), mégis gond nélkül felment a telefonra is az új verzió, régebben ezt szerintem nem engedte meg. Remélem volt akinek tudtam segíteni.
Üdv: -domel
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest