Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtomasz81
tag
válasz #37391872 #76023 üzenetére
Sziasztok! Van egy régebbi samsung galaxy tab 2 10.1, ami egyik napról a másikra megadta magát. Nem kapcsol be. Már kipróbáltam mindent több mint fél percig nyomtam a bekapcsoló gombot, kipróbáltam a bekapcsoló + hangerő fel, le eggyütte nyomását. Kipróbáltam, hogy fél percig nyomtam a bekapcsolót és akkor dugtam rá a töltőt, úgy sem. Próbáltam azt is hogy akksit lehúztam egy időre és utána próbáltam, de úgy sem. Az akksi jó mert rá mértem. A töltést is megkapja, mikor rá van dugva. Szerintetek?
-
anadroid
senior tag
válasz #37391872 #76219 üzenetére
Mikor rendelted, illetve mikor adták fel? Az enyém utolsó bejegyzése Hongkong 04. 05.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz #37391872 #76225 üzenetére
Az enyémet 28-án adták fel, és éjjel 11-kor volt Hinckleyben, csütörtökre jelzik (ami valószínűleg szerda lesz).
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz #37391872 #76320 üzenetére
52 ezer (~200 dollár) a születésnapi akcióban volt a Gearbesten. Most 273 dollár. Kb. egy hete még 220 volt.
A Banggoodon most is 220 (~57 ezer) holnap reggel 8-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Futás, futópályák
- Napelem
- Gitáros topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest