- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Látom nem ment át a lényeg.
Én nem meggyőzni akarlak, csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy sajnos vannak gyártók, akik addig "optimalizálják" a szoftverüket, hogy a világ minden RAM-ja kevés lesz.
Ezért hoztam példának a saját telefonomat. Ha valaki most a kezembe adta volna így, 9-es Miui-val, akkor azt mondom, hogy tényleg semmire sem elég a 2 Gbyte RAM. Viszont mivel több mint 4 éve (!) meg van a cucc (nem vagyok az a konzumidióta, aki 4-6 havonta cserélgeti a telefonját) látom, tudom, hogy mit tudott ugyanez a HW 5-ös Miui-val és egy másik, jobban optimalizált rendszerrel.
Egyébként FYI: a Chrome-nál nem sok memória / tárhely zabálóbb böngésző van. -
cidalain
veterán
2 eve hasznalom az aktualis telomat. Egyszeruen olyan problema nincs amiket irsz. Minden porog szuperul, 2 ev utan is. Nem volt sose factory reset, semmi.
Persze a vilag osszes 2 gigas keszuleket nem hasznaltam meg, igy beismerem tenyleg lehet olyan, amelyik hulladek. Es nyilvan ami hulladek, azt nem is ajanlja senki. Amelyik meg jo, azt igen.Csak akkor tenyleg azt nem ertem, miert kertek tanacsot? Vegyetek azt amelyikben a legtobb a ram, azt csokolom.
Tabbol regebbi 1 gigas van. Ennel tenyleg akadnak mar memoria gondok, itt ervenyes az egyszerre 1 max 2 app futtatas. De nem ez volt most a tema.
(#74378) wing_hun
Felejtsd el a T1-est mar vagy 3 eves gep. Mar a T3 szeria van. Lenovobol is van tab4, igy a jo valasztas ezek kozul kerul ki
Lenovo tab4 8
Huawei Mediapad T3 8
Lenovo tab3 csak indokolt esetben nagyon olcson erdemes, mondjuk 35-ert ujonnan. Dragabban nem erdemes, mert 40 kornyeken mar kapni a tab4-est is, mert akorul van az akcios ara. -
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
mert nem nekem kell hanem apámnak és úgyse használná ki a drágábbat a lényeg akadás mentesen menjen rajta ezek fb és youtube és pár társasjáték
a másik pedig akármilyet veszek az aksija 1 évnél tovább nem fogja bírni szerintem mert hiába mondom neki ne tartsa mindig a töltőbe amikor nem használja o mindig töltőbe rakja hogy ha használni akarja teljesen fel legyen töltődve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged