Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
válasz tjb007 #52032 üzenetére
Szó sincs rábeszélésről, csak érdeklődök + vannak régi beidegződések (pl. Atommal szemben )
LG G Pad 10 is teljesen jó lenne, csak szerintem nincs a kínálatban.
Azt nem említettem, hogy vállalati célra kéne és kb. 30db-ot kellene venni.Az én listámból tehát semmi nem ajánlott?
Köszi!
-
djg
aktív tag
válasz tjb007 #52005 üzenetére
Aha, akkor azért olcsóbb az edigitalba, amit linkeltél, mert abba nincs 3G. Furcsálltam is, mert a bemutatóterem ált. lényegesen olcsóbb. A beszerzés valószínűleg onnan lenne, ez a nagy választékuk ellenére kicsit lelimitálja, hogy miből választhatok.
Egyébként nincs szükség a 3G-re, csak mindegyiket az említett oldalról néztem és nem is figyeltem erre a paraméterre.
De a billentyűzetre sincs szükség.Miért ajánlod ezt annyira mondjuk egy t530-as samsunggal szemben? Ráadásul ebbe az asus-ba intel atom van. Az nem sokkal gyengébb? Régebben volt asus eee pc-m, abban volt atom, nagyon lassú volt.
De nem értek hozzá, csak kérdezek. Gondolom a billentyűzet is drágítja és ha így is csak 90k, akkor nem tudom hogy mennyire lehet jó. A hp közepesre sikerült gépe, a split x2 is alsó hangon 250k.Ne érts félre kérlek, nem vitatkozok, csak érdeklődök.
-
djg
aktív tag
válasz tjb007 #51948 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ajánlást, de ez már egy kicsit több, mint a megszabott keret:
http://www.bemutatoterem.net/Termek/asus-tf103cg-1a015a-16gb-3g-fekete-p148468.html
Tudnál esetleg ajánlani azok közül is, amiket én irtam? Az mind belefér még a keretbe.
A Transformerpad "csak" annyival tud többet, hogy van hozzá alapból billentyűzet, tehát laptopnak is használható? Mert ha "csak" ennyi, akkor erre a pluszra most nincs szükségem.Tehát a lista:
Samsung T530 Galaxy TAB4 10.1 16GB (fekete)
Samsung P 5110 Galaxy Tab 2 10.1" 16GB WiFi (ezüst)
Samsung T535 Galaxy TAB4 10.1 3G 16GB (fekete) (ez már kicsit túllő a kereten, jobb annyival?)
Toshiba Excite AT10-A-104 Tab 10.1" 16GB WiFi
LG G-pad 10.1 V700 (fekete) 3G
Lenovo IdeaTab S6000 16GB 3GKöszi!
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
válasz tjb007 #51979 üzenetére
Hali!
Tesztet olvastam rola, azt irja hogy eleg alacsony a fnyereje, a kameraja ratyi, a hangszoroja torzit.
Raadasul csak 8GB belso tarhely van hozza, amit hondolom jol lehuz a kitkat.viszont egy 4 magos snapdragon proci van benne, ez annyival jobb az asus megoldasanal, hogy ezek ellenere is megeri ezt venni?
-
nobela
senior tag
válasz tjb007 #51979 üzenetére
"Amúgy egészen pontosan mely modellekről van szó ?"
Navon Predator 7, a másik meg valami Overmax.
1 Gb az alkalmazásoknak eszméletlenül kevés! Néhány nagyobb app és már tele is van...
AZ ÉV AJÁNLATA! Szinte új Sennheiser HD650 ezüstözött KáCSa szimmetrikus kábellel eladó: 109.900.-
-
Eduardo89
aktív tag
válasz tjb007 #51948 üzenetére
Üdv!
Közben egy harmadik (HTC telefon) töltővel életre kelt és feltöltődött 100%ra.
A gyári beállítások visszaállítása meg volt, egyenlőre hibamentesen (kopp-kopp) üzemel.
Az egyetlen dolog ami feltűnt, hogy továbbra is viszonylag gyorsan merül.
50%os fényerő mellett, wifis netezés közben egy szűk óra alatt vesztett 20%ot a töltöttség.A kérdés, hogyan tovább? Akkut 12ezer ft körüli áron találtam hozzá, ha azt még szervízben is kell berakatni lassan meg van egy új ára.
Ki tudom én cserélni házilag az akksit?Köszi!
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/parkolas_nas_tapasztalat_eduardo89.html
-
Frod
addikt
válasz tjb007 #51840 üzenetére
Köszönöm, nekem már a te megerősítésed is sokat számít, akkor most már tudom, hogy nem nyúlhatnak bele rosszba. Egyébként nagyon nagy eséllyel, valószínűleg ezt fogják vásárolni: LG G-Pad 10.1' 16 Gb Black
Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz tjb007 #51821 üzenetére
Valóban.... hát most utánakérdeztem, nagyon 10'-ben gondolkodnak mivel ami jelenleg feljön náluk jelöltként az az LG G-Pad 10.1 és az Asus MemoPad 10, de inkább hallgatok itt a szakértőkre!
Gondolom ilyen méretű képernyőn már jó a filmezés - persze ha lehet akkor nagy felbontás, és minőségi kijelző mellett![ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tjb007 #51758 üzenetére
Elvileg nincs hozzá frissebb szoft, az van ami rajta van. Esetleg érdemes volna rá újra felhúzni azt, feltéve ha még elérhető valahol?
Annál egy root talán egyszerűbb menet volna. Viszont sajnos az sem 100%, hogy megoldja, mint xda-n is írták, ez mondhatni típushiba.
Viszont, root-olni nem szeretnénk, ha nem muszáj, de ezek alapján lehet, hogy csak az lesz a vége, ha nincs más megoldás.
Körbenézek, hogy esetleg van-e valami olyan app, amivel lehet "rendszerappot" jegelni root nélkül, hátha.
Véleményem szubjektív...
-
Bahama
aktív tag
válasz tjb007 #51758 üzenetére
Erről még nem hallottam, de szimpatikus.
De ehhez gondolom mind két készüleknek wifi képesnek kell lennie.
Nálam sajnos a TV nem ennyire új. Lehet hogy ez lesz a kizáró ok.[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Bahama
aktív tag
válasz tjb007 #51743 üzenetére
Köszi a tippet.
Nekem is szimpatikus még az lg 7.
Viszont azt nem tudom hogy megoldható az valamelyiknél, hogy a képét mondjuk TV-re kirakni? Van valamelyiken esetleg HDMI csatlakozó, vagy amivel ez áthidalható?Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tjb007 #51739 üzenetére
Rákérdeztem, próbálták már ADW-vel, Nova-val, mindkettővel összeomlott.
Android 4.0.4 fut rajta.
Ezek alapján, marad a Root és a gyári launcher fagyasztása?
Esetleg van bármiféle alternatíva, hogy ezt root nélkül ki lehessen próbálni?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bostone
addikt
válasz tjb007 #51732 üzenetére
Tehát a jelen állás szerint, aki játékos tabletben gondolkodik, rá kell szánnia minimum 60, de inkább 80 ezer körüli összeget.
@JohnyLong:
Nem tudom milyen rendszerrel áldották meg a tabletedet. 4.4.2-től sajnos nehézségbe ütközik a kártyára való másolás. Rootolt készüléknél az es explorer, totalcommander megoldja a problémákat. Play áruházban ingyenes elérhető bármelyik. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tjb007 #51739 üzenetére
Még nem került kipróbálásra a masina, csak felmerült ez a gond, és gondoltam rákérdezek, hogy milyen ötletek vannak az esetleges megoldásra.
Ebben az esetben, ha kiváltásra kerül a gyári launcher az elég lehet?
Itt azt említik, hogy érdemes volna fagyasztani, mert különben ugyan úgy fut.
Mindenképp kipróbáljuk, hátha megoldja ezt a gondot egy sima csere.
Köszi!
Véleményem szubjektív...
-
MadKet
tag
válasz tjb007 #51718 üzenetére
Úgy nézem közben kiveséztétek a dolgot az olcso G Pad 8.3-al kapcsolatban, tényleg nagyon esélyes hogy elírás.
Közben néztem h a Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 azert erosebb hardverrel szerelt, és 2 boltnál latok 71ert es 81ert árgépen. Mik a tapasztalatok ezzel, érdemes inkább ezt választani, illetve továbbra is kérdezném hogy 100 alatt van e még valami ajanlott legalább 8.3 méretű tab.
Tudom h nem android, de 120ert ipad airt is latni már.Köszi a segítséget.
-
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #51690 üzenetére
Nekem van YooBao, nem valami jok benne az aksik, talan a fele kapacitast tudja, ami ra van irva, sajnos. (Kiszedtem, es leteszteletem. Osszeraktam Sony aksival, ugy jobb lett.)
Sajnos azt nem tudom, mi a jo, mert olyat meg nem talaltam.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
lenox
veterán
válasz tjb007 #51668 üzenetére
Mennyi kompatibilitasi gond szokott lenni intel procival? Valahol azt olvastam, hogy elfordul.
Amugy 2012-es Nexus 7-hez kepest a 7 collos g pad majdnem dupla annyi ideig birja egy feltoltessel, legalabbis az en Nexus 7-em kb. 6 ora utan merult le, az lg meg 10 ora felett birja, igen elegedett vagyok vele.
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tjb007 #51603 üzenetére
Még egy utolsó kérdés, ami eszembe jutott: van arra bármi esély, hogy ezek a tabletek közül bármelyik megkapja majd az Android L-t? Vagy ilyenbe ne is reménykedjek, mert ha ilyet akarok akkor várjunk az ősszel megjelenő készülékekre?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tjb007 #51596 üzenetére
Igényben, ahogy korábban is írtam játékot kivéve szinte minden (ebook (bár tudom nem a legideálisabb), net, zenelejátszás, egyszerűbb filmek (10" alatt meg aztán ugye végképp nem érdekes a fullHD) és elképzelhető a GPSkénti használat), 3G nem kell, és ne legyen használhatatlanul lassú 2 hét után (illetve előny, ha nem lilul/színeződik el a képernyő, ha apum megfogja a kezébe a cuccost).
7 és 10 hüvelykesre akkor megvan, hogy mit ajánlok édesapámnak (Wayteq xTAB-7X Quad, Lenovo IdeaTab S6000L),8 hüvelykesre tudnál esetleg még két ajánlást tenni (GPS és GPS nélkülit)?
Lehet ez szentségtörés ebben a topikban, de gondolom androidon kívül nagyon más alternatíva nincs ebben az árkategóriában, ugye?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tjb007 #51567 üzenetére
Köszönöm a tippet. Ha esetleg árban lejjebb kéne menni, akkor a kijelző méretéből kellene lefaragni? (elsőre 30k körül akartak, de mar akkor sejtettem, hogy ennyiért nem lesz ertelmes 10"-os )
-
anonym1s
őstag
válasz tjb007 #51483 üzenetére
Na es ha a fenykepezes/videozast kiveszem?
Ez a gep a paromnak lesz, es nala a kamera nem annyira fonyos, mint az hogy gyors legyen a gep. Gyorsan induljanak a programok, gyorsan toltodjenek be az oldalak a bongeszoben, ne legyen "nem tamogatott alkalmazas" uzenet, es igy tovabb. -
lenox
veterán
válasz tjb007 #51317 üzenetére
Az első generációs Nexus 7 mondjuk 16-os és gyorsabb is, csak épp nem bővíthető. Gondolom ez is kizáró ok.
Nem feltetlenul, ugy ertem, hogy 16-osnal mar eleg lenne nekem a sajat tar, 8-asnal valoszinuleg rossz lenne, ha meg bovitheto sem lenne. Mindenesetre ha azt mondod, hogy nem talalok jobbat, az nekem eleg jo info, koszi, azt akartam elkerulni, hogy ilyet veszek, kozben 5k-ert dragabban van ugyanez a hw 16 gb-tal, vagy valami mas ok miatt sokkal jobb megoldas, de ezek szerint az lg g pad 7 az egy ajanlott tab jelenleg, ugye?
-
-
kicsi kecske
tag
válasz tjb007 #51192 üzenetére
Hmm, akkor nem egyszerű a döntés
Nem feltétlen ragaszkodom a 2GB RAMhoz, csak gondoltam azzal nem nagyon fordulhat elő az ilyen általános akadás, mint pl az 1GBosoknál.
Ami nem 4:3as az 16:9es? Mert pl arukeresőnél kb a felbontások 80%-a ami nem 4:3 az nem 16:9 hanem 16:10 nek felel meg..
A 4:3as felbontás azért nem ajánlott játékra, mert torzít a képen és csúnya lesz rajta a játék+romlik az élmény?Nézegettem most a TABPRO 10.1et ami ugye 130nál kezdődik, de találtam egy szinte újat 100 alatt, aminek a ppi-je 300, 2G, 2560 x 1600, bővíthető stb.. ha inkább rádobok egy kis pénzt és átlépem a keretet, akkor szted mennyire éri meg a TABPRO 10.1et választani?
Tudom, hogy andorid forum, de mi a helyzet a win 8.1es gépekkel, ott jobb a választék ilyen téren?
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
St3ven
addikt
válasz tjb007 #51183 üzenetére
Az ASUS MeMO Pad 8-ra én is gondoltam , illetve még a Lenovo Yoga Tablet 8 jött szóba, nem tudom, azt merjem-e ajánlani.
szerk.:
Illetve most nézem, az ASUS-ban nincs GPS?[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Dalzarus
tag
válasz tjb007 #51131 üzenetére
Ma megtapiztam párat. Igazából a legfontosabb ami kikristályosodott, hogy nem kell 8"-nél nagyobb képernyő, az is untig elég. 80k-s árig mi a bestbuy 8" tablet filmnézésre meg netre meg egy kis játékra? Illetve ha úgy döntenék, hogy kellene a 3G, de nem szeretnék nagy teljesítménycsökkenést, akkor mennyivel kéne emelnem a keretet és akkor mi lenne a best buy?
-
sbazsi
veterán
válasz tjb007 #51137 üzenetére
Én most Androidos tabletet nem vennék, inkább a Windows felé kacsintgatok,
Jelengleg épp egy ipadem van, és a váltás egyik oka, hogy nem akarok egy programot kétszer megvenni
de ha vennék is várnék még pár hónapot, hogy nagyobb legyen a kínálat és ki legyenek küszöbölve a kezdeti gyermekbetegségek
Van az évnek olyan szakasza, amikor nem érdemes várni néhány hónapot, mert jön ez, vagy az?!
-
Bee75
csendes tag
válasz tjb007 #51145 üzenetére
Húha,hát végülis volna jópár dolog
pl
-ez is tele van gondolom szemetelve Samsungos "extrákkal",fogja-e nagyon a ramot?
-wifije jó-e?Angol oldalakon szidták..
-elég -e az a 4800-as akksi?
-akadozik-e a rendszer (2gb ramon is láttam már csodát negatív értelemben)?
-milyen minőségű a kijelző?
-hogyan birkózik meg a nagyobb méretű mkv file-okkal,újabb játékokkal?
-jobb-e ,mint a G pad 8.3?
Elnézést a sok kérdésért . Most ennyi jutott eszembe Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest