- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Itthon felejtos a mobipnetes 10-es 50-ert.
Kulfoldrol is necces, mert pont ennyiert vannak kb, de plusz posta + afa ha nem EU raktarbol jon
Teclast P98, Teclast X98 3G, Onda V919, Cube T9. Van koztuk sima androidos, dualos vegyesen, akar egy tipuson belulbis van ilyen es olyan is. Jellemzoen 170-200 dollar kozott vannak. -
OddMan
őstag
Ma megjott az Asus tf103c-m. Sok idom meg nem volt nyomkodni. Akinek van kerdese ne tartsa magaban.
Szia EczkE!
Én is most akarok berendelni egy ilyet, de egyelőre még nem mertem. Érdekelne, hogy neked mik a tapasztalataid ezzel a készülékkel?
Normál USB-s egeret lehet a dokkolóhoz csatlakoztatni? Tudom van rajta tapi pad, de otthon egérrel használnám. A dokkoló billentyűzete mennyire használható? Az intel atom gpu-ja képes lejátszani az 1080p videókat? Esetleg még játékra is használható valamelyest?
Előre is köszi az infókat. -
tjb007
nagyúr
Az árának csökkenése miatt (kb. -15000 Ft) már mondhatni, hogy jó vételnek számít, főleg ha azt is hozzánézzük mit ad ennyiért a konkurencia (mondjuk a Samsung).
Nexus 10-et meg már nem igazán érdemes venni.(#51930) -=Libria=-
Az LG G Pad 8.0 pont nem fér bele a keretbe, pedig ezekre tökéletes választás lenne.
Az FNF iFive Mini 4-gyel konkrétan nem tudom mi a helyzet, de az RK3288-as modell zöme jelen állapotában pont olyan, amilyet te nem szeretnél.(#51931) TeebyKay
Mekkora kijelzőt szeretne az ismerősöd ?
(#51933) randras_83
Ha elég a 7 hüvelykes kijelző, és fontos a naprakész rendszer, akkor Nexus 7; ha viszont nagyobb kijelző kell, akkor kizárásos alapon G Pad 8.3.
(#51935) Eduardo89
Hardveres hibának tűnik, érdemes lenne megnézetni egy szervizben.
(#51937) djg
ASUS Transformer Pad TF103C
(#51938) antibes2000
Igen, a szolgáltatófüggetlen példányokra pár hónapja már elérhető. Hogy a szolgáltatói példányokkal mi a helyzet már egy másik történet, érdemes lenne utánakérdezni a topikjában is.
(#51940) Sordoran
Igen, megéri.
(#51945) GGenius
LG G Pad 7.0 (frissebb rendszer, takarékosabb SoC, szebb kijelző)
-
mike1334
veterán
Ha pénz nem számít, akkor a legújabb Transformer.
Bár annak nem tudom milyen gyerekbetegségei vannak, érdemes a fórumján szétnézni.
Jah és ha ki akar váltani vele laptopot, akkor vmi win8as-at ajánlok, nekem, hangsúlyozom nekem, nem elég az android nem tudja kiváltani a windowst, okostelefonból is inkább olyat fogok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest