- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eduardo89
aktív tag
válasz
tjb007 #51948 üzenetére
Üdv!
Közben egy harmadik (HTC telefon) töltővel életre kelt és feltöltődött 100%ra.
A gyári beállítások visszaállítása meg volt, egyenlőre hibamentesen (kopp-kopp) üzemel.
Az egyetlen dolog ami feltűnt, hogy továbbra is viszonylag gyorsan merül.
50%os fényerő mellett, wifis netezés közben egy szűk óra alatt vesztett 20%ot a töltöttség.A kérdés, hogyan tovább? Akkut 12ezer ft körüli áron találtam hozzá, ha azt még szervízben is kell berakatni lassan meg van egy új ára.
Ki tudom én cserélni házilag az akksit?Köszi!
-
Eduardo89
aktív tag
Üdv!
Kellene nekem egy kis segítség.
Van egy Alcatel OneTouch Evo7 tabom. A probléma az vele, hogy az utóbbi időben egyre gyorsabban lemerült és nehezen is töltődött fel, nem akart 100%osra feltöltődni.
Jelenleg a készülék nem kapcsol be, a bekapcs.gombra csak kidobia az üres akku jelet majd eltűnik. Töltőre csatlakoztatva nem reagál, se a saját sem másik töltővel.
A kérdés az, hogy ez vajon csak akksi probléma vagy egyéb hardveres pl az aljzat rossz?
Illetve az akksi cserélhető ebben? Ha igen hol lehet beszerezni és megoldható-e a cseréje álltalam vagy szakszervíz szükséges?
Köszönöm! -
Eduardo89
aktív tag
Üdv!
ASUS MeMO Pad 7 ME70C-1A004A 7" -ról kellene nekem vélemény.
Vagy esetleg 30-35ezer Ft-os árkategóriában kellene alternatíva.
A követelmény annyi, hogy GPS, elő és hátlapi kamera, Wifi, kártyaolvasó, G szenzor legyen benne és legalább 32Gb-ig bővíthető legyen.Köszönöm!
-
Eduardo89
aktív tag
Üdv!
Van egy BluePanther Voyager GT tabom és usb csati gondom akadt.
Az eszköz új kora óta beépített billentyűzetes tokkal volt használva (cirka 1.5éves) és a csati annyira kikopott, hogy csak lötyög benne a töltő és a billentyüzet dugasza is. A legkisebb érintéstől is kimozdul....
A kérdés az, hogy lehet-e cserélni az usb aljzatot rajta illetve tudtok-e megbízható szakit ajánlani esetleg?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest