Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Köztudottam a Samsung alsó- és középkategóriás modelljei rendelkeznek a legrosszabb ár/érték aránnyal, tudásukhoz képest jelentősen túlárazottak. Az LG G Pad 10 gyakorlatilag egy az egyben T530, csak épp 20e forinttal olcsóbban.
Ez az Atom meg nem az az Atom (ilyenek vannak az olcsóbb Windows 8.1-es tabletekben, meg lehet nézni mennyire lassúak és használhatatlanok), hozzá sem lehet hasonlítani, és éppen, hogy az az erősebb, ráadásul nem is kicsivel.
90e forintért az az ASUS 1000x jobb vétel egy T530-as Samsungnál, de én nem fogok senkit sem rábeszélni erre vagy arra, mindenki el tudja dönteni maga mi a legjobb számára. -
tjb007
nagyúr
A keret max. 95-100e forint volt, amit meg írtam jelen pillanatban 90e forint, tehát belefér.
Amúgy neked most 3G-s modell kell ? Mert itt a felsoroltak között van vegyesen minden, Wi-Fi only és 3G-s is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mini PC
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX