- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Köztudottam a Samsung alsó- és középkategóriás modelljei rendelkeznek a legrosszabb ár/érték aránnyal, tudásukhoz képest jelentősen túlárazottak. Az LG G Pad 10 gyakorlatilag egy az egyben T530, csak épp 20e forinttal olcsóbban.
Ez az Atom meg nem az az Atom (ilyenek vannak az olcsóbb Windows 8.1-es tabletekben, meg lehet nézni mennyire lassúak és használhatatlanok), hozzá sem lehet hasonlítani, és éppen, hogy az az erősebb, ráadásul nem is kicsivel.
90e forintért az az ASUS 1000x jobb vétel egy T530-as Samsungnál, de én nem fogok senkit sem rábeszélni erre vagy arra, mindenki el tudja dönteni maga mi a legjobb számára. -
tjb007
nagyúr
A keret max. 95-100e forint volt, amit meg írtam jelen pillanatban 90e forint, tehát belefér.
Amúgy neked most 3G-s modell kell ? Mert itt a felsoroltak között van vegyesen minden, Wi-Fi only és 3G-s is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest