Új hozzászólás Aktív témák

• grigo

őstag

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
    Igazából nem tudom. Soha nem volt tabletem, nem tudom mi az ami már túl nagy. De összességében egy 5 éves fogja a legtöbbet forgatni. Én valami arany-középútra gondoltam.

Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    újat szeretnék vásárolni garanciával, és leginkább új akkumlátorral, de ha közel új bontott elérhető akkor megfontolom amennyiben az ár tükrözi ezt.

■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
    Itthon, amazon esetleg Ali

■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
    böngészés, filmnézés (nem kizárt hogy streamer szolgáltató is) de leginkább szeretnék egy pár fejlesztő, nyelvtanuló alkalmazást rá.
    ■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
    Nem tudom. 50 alatt nem látom értelmét, de 100 fölé nem szívesen mennék, főleg, ha átgondolom, hogy a leejtés és összetörés bármikor benne van a pakliban. Ha viszont veszek valamit akkor nem szeretném, ha akadna, fagyna és küszködne.
    A márka nem számít ezekre a célokra az apple is ugyanúgy megfelel, mint egy kínai, mert a rendszer szolgáltatásait nagyon kevéssé fogom használni. Felrakok pár alkalmazást, meg youtube és ennyi.

Köszönöm, ha tudok ajánlani valami jó ár érték arányú, stabil eszközt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés