Új hozzászólás Aktív témák

• ÖregMackó

tag

Na, hosszú vívódás után végre megflasheltem a tabletemet (Alldocube iPlay 50pro) májusban kaptam kézhez, március 14.-i firmware volt rajta azóta nem jött illetve nem kaptam egy frissítést sem, pedig kiadtak vagy 6 módosítást. Most a 0814-es (az utólsó) rendszert töltöttem rá. Végigment a Flashtools gond nélkül, bekapcsolás után egy új beállítást kért mintha új lett volna a gép.
    A felület semmit sem változott ugyanaz a 4*4-es ikon beosztás és a kezdőoldalon a semmire sem jó Google segéd sáv a dátummal és az időjárással ami itt nem működik, semmit sem csinál bárhogy tapizom. Megjelenik egy Preferenciák felirat ha ráteszem a kezem, belelehet menni egy felsorolásba ami kapcsolókkal engedélyezhető vagy nem, de bármit állítok semmi nem változik legközelebb megint minden be van kapcsolva. Innen lehetne inditani a naptárt vagy az időjárást de ez sem működik. De eltakarítani sem lehet.
    Viszont jól konfigurálható a képernyő színe, és végra lehet más launchert beállítani alapértelmezettnek. Korábban kb. kétóra használat után, semmilyen videót nem játszott le csak homokórázott most még nem tudom meddig működik de még ez a hiba nem jelentkezett. Néhány képernyőn grafikai hibák voltak pl. a pin kód megadáskor a számok gombjainak az alsó része le volt vágva álló formában, ez most is megvan.
    Sajnos a gost touch nem múlt el, ugyanúgy néha történnek nem kívánt megjelenések...
    Minden hardver jól működik, sim kártya, wifi, bluetooth, gps, hang hála istennek nem tünt el...
    Arra gondoltam először, hogy sorban minden kiadott firmwaret felteszek és kielemzek de már nincs ilyen vágyam, Ha 5 hónap alatt hat módosításnal csak ennyit pluszt tudtak beletenni nem várok többet a korábbiaktól.
    Launchernek a Smart Launcher 3-as pro verzióját használom, ezt megvettem már régen egy Lenovó tablethez és tökéletesen működik ennél is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés