- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
nagypasztor #86320 üzenetére
Én nagyon vártam már a Pad 5-öt. Korábban Huawei T3 10 majd T5 10, aztán Alldocube X Neo, s most a Pad 5 van. Egyik korábbi sem csúcs SOC, nem nehéz elérni a határait, de konkrétan a Pad 5-öt nem tudtam megfektetni semmivel. Számomra nem fontos sem a jack, sem a gps, sem a sim foglalat (ezeket szokták negatívumaként felhozni), korábbi gépeken sem használtam egyiket sem.
Az EU verzió bloatware mentes, semmilyen saját miuis alkalmazásban nincs reklám (szemben a xiaomi telefonjaival), nem kell mókolni; a widevine L1 nagy fegyvertény a tömegben, a hangszóró pedig igazán élvezetessé teszi a füles nélküli használatot.
A kijelző kategóriájában elég jó (pikniken talán kevésbé használható), de ha korábban amoledes géped volt, idő lesz megszokni.Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok vele; nekem erős SOC, jó kép és hang kell, ezt maradéktalanul teljesíti; amire használom, egy Tab S7-től is ezt kapnám. Jó opció a pen és bill.tok bővíthetőség, ha ez szempont, de árban húzós (akkor már talán akcióban egy S7).
Az előrendelős áron ajándék volt, a jelenleg ~150k esetén inkább maradnék a ziksz Neon, vagy ha nagyon cserélni kellene, feljebb mennék droid vonalon, mert tablettában droid kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fogyjunk le!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest