- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
nagypasztor #86320 üzenetére
Én nagyon vártam már a Pad 5-öt. Korábban Huawei T3 10 majd T5 10, aztán Alldocube X Neo, s most a Pad 5 van. Egyik korábbi sem csúcs SOC, nem nehéz elérni a határait, de konkrétan a Pad 5-öt nem tudtam megfektetni semmivel. Számomra nem fontos sem a jack, sem a gps, sem a sim foglalat (ezeket szokták negatívumaként felhozni), korábbi gépeken sem használtam egyiket sem.
Az EU verzió bloatware mentes, semmilyen saját miuis alkalmazásban nincs reklám (szemben a xiaomi telefonjaival), nem kell mókolni; a widevine L1 nagy fegyvertény a tömegben, a hangszóró pedig igazán élvezetessé teszi a füles nélküli használatot.
A kijelző kategóriájában elég jó (pikniken talán kevésbé használható), de ha korábban amoledes géped volt, idő lesz megszokni.Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok vele; nekem erős SOC, jó kép és hang kell, ezt maradéktalanul teljesíti; amire használom, egy Tab S7-től is ezt kapnám. Jó opció a pen és bill.tok bővíthetőség, ha ez szempont, de árban húzós (akkor már talán akcióban egy S7).
Az előrendelős áron ajándék volt, a jelenleg ~150k esetén inkább maradnék a ziksz Neon, vagy ha nagyon cserélni kellene, feljebb mennék droid vonalon, mert tablettában droid kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest