- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacizone
csendes tag
Bárki aki Teclast P20 HD-n gondolkozik... ne tegye!
Sajnos ez a tablet egy hulladék.
Kislányomnak vettem, és bár szép a képernyője, de egyfolytában fagy, pl. Spotify lejátszás közben vagy simán mezei videó lejátszáskor. Crash loop-ba kerül és néhányszor reboot után összeszedi magát, elindul... de utána kezdődik az egész előlről. Ha nem használom egy ideig, akkor egy ideig jó (érezhetően nem melegszik), de valamennyi használat után szinte mindig ugyanide jutunk.
Jah, alig van pár dolog felinstallálva (játék zéró!). A home office-ban a Teams-et is képtelen fagyás / reboot nélkül futtatni.
Már a többedik kínai tablettel járom meg (Cube, Teclast, sőt még egy LG is rövid életű volt), néhány évente mindig úgy vagyok vele hogy adjunk nekik egy újabb esélyt, hátha már jobbak... de sajnos nem. Fosok ezek mind, hogy az zéró szoftverfrissítést már ne is említsem.
Szóval ez a 30-40 ezres kategória olcsó ugyan, de sajnos itt maximálisan igaz az "olcsó húsnak híg a leve".
A 6 éves iPad Air2-m még mindig kap szoftverfrisssítést és hibátlanul működik folyamatos napi használat mellett... szóval inkább egy használt vagy új alap iPad, soha többet ezek a noname kínai szarok! Ja, nem, nem vagyok Apple hívő, de tabletben ezt látom az egyetlen hosszútávon is életképes alternatívának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest