- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Emberek, vettünk mi egy olcsó táblagépet az asszonynak, hogy ne gyilkolja le, sorban a hatodik telója akkuját a sok videó és filmnézés miatt. Ha csak arra kell, biztos jó lesz, mondom én. A keresőben nem sok találat van, lényegében semmi, gondoltam, hogy hozzászólok a témához, hátha jól jön majd valakinek.
Ez egy iGET W102 típusú ketyere, Szovákiában vettem 104 euróért. Nem is vészesen lassú, nem is néz ki gagyinak, sőt, már egy hete fagyás és lassulás nélkül megy. A hátlap is jópofa, először azt hittem, alu, fémcsiszolt éllel, de rájöttem, hogy csak a futárnál fázott szegény, ezért csapott be majdnem
Mindenesetre jól összepakolták, a kijelző se rossz, bár nem a legjobb IPS, ez tény. Na, de a hang! Kérem, 2020-ban ilyet a világra ereszteni... talán tizen valahány éve hallottam utoljára ilyet egy régi mobilomnál. Sztereó létére halk, és 70 százaléktól felfelé recseg. Szóval a terv befuccsolt, bár kár érte, mert higyjétek el, tök jó lenne egyébként ezért a pénzért. Szóval aki használni akarja egy tablet beépített hangszóróit, az ne vegyen ilyet ettől a gyártótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest