- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyasmadar
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam rengeteg előző kommentet, de még nem sikerült döntenem vásárlás ügyben, így szívesen fogadnék további tanácsot.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10"+
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Külföldi beszerzés is opció.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Alapvetően szülők számára keresek, játékon kívül mindenes célra.
Internezetés, közösségi média, chatprogramok, film, online videóközvetítések, videochat, fotózás.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
50-70e Ft.
A külföldi beszerzési lehetőség tetszett a leírtak alapján (banggood), de a magyar nyelvű rendszer elérhetősége fontos lenne. Ennek elérhetőségét az egyes modelleknél tudom valahogy ellenőrizni vagy ezek a termékek (Alldocube, Teclast, Chuwi) kiesnek emiatt?A videochat/fotók miatt jobb felbontású kameráknak is örülnék, de ahogy láttam ez néhány itt ajánlott modellnél sem túl erős (pl. iPlay 20 Pro -> 2&3 MP).
Elsőre ezeket néztem:
Chuwi HiPad X [link]
Alldocube X MT8176 [link] 8.1 Android
Teclast T30 MTK [link] 9.0 AndroidA fentiek alapján mennyire jók a linkelt modellek vagy van esetleg más javaslatotok?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest