- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zagloba
aktív tag
Sziasztok!
A igényeim a következők a tablettel kapcsolatban:
Kamionban akarom használni napi kb. 8 órát menne! Tehát az akkumulátor nem lényeges! Hol szikrázó napsütésben hol pedig sötétben! Egyedül csak Vanced és Netflix lejátszására használnám! Nyelvtanulásra! Nincs játék nincs semmi más!Van mellette egy 6,4" telefon amin élem az életem!
Minimum 10" kijelző, sim kártya foglalat legyen, Tudja a 4G-t azon belül a B20-at, 3,5 jack csatlakozója legyen! Normálisan szóljon!
Teclast P20HD [Teclast P20HD] 38.000
Alcor Comet O118LR [Alcor Comet O118LR] 45.000
Lenovo Tab M10 [Lenovo Tab M10] 55.000
Huawei Mediapad T5 [Huawei Mediapad T5] 60.000
Alldocube X Neo [Alldocube X Neo] 73.000
Biztos ,hogy a Alldocube-nek a legszebb a kijelzője! De kételyeim vannak a Super Amoled kijelzővel kapcsolatban : nem biztos ,hogy jól tűri az egésznapos nyűstőlést főleg melegben a szélvédő mögött!
Én ezeket találtam az általam elfogadható árkategóriában!
Mondjuk örülnék ha e-ink kijelző is lenne rajta az olvasáshoz de ez csak álom ennyi pénzért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest