Új hozzászólás Aktív témák

• Almacska

csendes tag

Szervusztok!
    Gondoltam felteszem itt a kérdésemet mert a másik topicban nem nagyon van szemelőt. Jelenleg van egy Huawei Mediapad T5 a birtokomban, de mivel van egy jó laptopom nem nagyon használom.
    Viszont az egyetemen képbe került, hogy jó dolog volna ha a az olyan óráimon ahol nem szöveget kell jegyzetelni, hanem képleteket levezetéseket (kémia, matek, fizika) akkor lecserélném a jó öreg tollat és a tabletra folytatnám a jegyzetelést. Sajnos mint kiderült számomra a T5 az pont nem képes az M-Pen kezelésére, ezért ennek a lecserélése már biztossá vált.
    Ugyanakkor a típus amire váltanék még kicsit képlékeny.
    Apple termékek kizárva a sorból, egyrészt az ára miatt másrészt mert egy életre megutáltam a márkát.
    A limit kb 100.000 forint volna de ez alatt maradni és minnél alacsonyabb összegből kihozni jó volna, hisz csóringer egyetemista vagyok. Használt terméket vásárolnék nem újat az 100%.
    Ami fontos számomra, hogy jegyzetelés jól működjön rajta.
    Konkrét elképzelésem van Huawei Mediapad M5 lite volna az ami tetszik, de kimondottan csak olyan teszteket látok ahol rajzolnak rá. Magáról a jegyzetelésről nem esik szó. Kb egy videót találtam, ahol egy samsungon csinált a faszi matematikai levezetést de az is 4 éves videó. Persze redditen is kerestem a témában de konkrétan nem találtam rá választ hogy a mediapad M5 lite az jó volna-e számomra. Amit mindenki veszetül preferál az maga a samsung galaxy tab s6 de hát annak is eléggé húzós ára van használtan.

Bármi ötlet, esetleg tapasztalat? Kinek mi vált be, esetleg ti mit javasoltok?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés