- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
pckownz #7068 üzenetére
Igen, a Skype az kényes dolog a táblákon, de a minőségi gépeken megy. Az olcsóbb gépeken meg én is reménykedek, hogy lesz értelmes alternatíva, mint pl. a Google Talk videótelefonálás része.
Office nézegetésére ott a Documents To Go, meg egyéb gyártók alkalmazása,pl. a Huawei office programja, szerkesztésre meg Google Docs. Bár a Google Docs még talán igényel netkapcsolatot, de ha jól emlékszem akkor olyat olvastam, hogy megoldják ezt a HTML5 offline funkciójával.
Az én véleményem szerint, amit egy táblával meg lehet valósítani, azt már most tudja. Értelemszerűen munkára nem alkalmas, vagy legalábbis elég korlátozottan, mert egy ilyen gépen kinek lenne türelme akár Photoshop-hoz, videóvágáshoz, animáláshoz. Lehet, hogy jó lesz a Windows 8 (bár VirtualBox-ban kipróbálva nekem nem jött be a mostani verzió), lehet, hogy még jobban elterjed miatta a táblaPC, de szerintem érdemben nem tudja növelni a használhatóságot. A sok mag is jó dolog, mint pl. a Tegra 3, de aki játszani akar, az szerintem nem egy 150 000 Ft-os táblát fog venni, hanem egy XBox-ot vagy egy PS3-at.
szerk.: Rendszergazdáknak hasznukra lehet munka kategórián belül az SSH kliens vagy a távoli asztal kliens. Ezen kívül sok munkával kapcsolatos dologra nem tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest