Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadmaau5
tag
Hali!
Van egy Koobe S7 Easy tablet - em és nem tudom bekapcsolni.
Kb. 2-3 éve kaptam, de már jó 1 éve nem használtam hát most elővettem és bekapcsolom és azt írja hogy "Túl sok mintarajzolási próbálkozás". Google fiókommal nem enged be. Olvastam itt-ott hogy elvileg azért mert wifi ki van kapcsolva rajta.Nyomtam Kikapcs. gomb + Hangerő felfele és egy eldőlt android jött be felkiáltó jellel:
Az se lenne baj ha nem maradna meg rajta semmi mert főleg járékra használtam, sőt csak arra + messenger.
Valaki segítsen, nem nagyon vagyok otthon tablet témában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX