- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
pixelmester. #65226 üzenetére
Én is így vagyok ezzel. Macbook van, iPad 2 van, de a leváltására valahogy nem iPad-ot keresek...szintén az iOS korlátoltsága miatt.
Nálam most a Huawei M2 és az Asus Memo Pad 8 ME581CL van képben. Egy ideig gondolkodtam az X2-n is, de az nekem már kicsi lenne. Nem egy nagy telefont keresek, hanem egy kis tabletet...bár lehet hogy ezekkel a 8-asokkal is lehet telefonálni.
A Huawei M2-ből a Vodafonos-t néztem ki. Legkisebb vagy közepes net csomaggal. 24 hónapi részletre 24 ezres előleggel, összesen olyan 96 ezer Ft lenne a tablet.
Az Asus meg Edigital-os 80.000Ft.
Gyakorlatilag +16 ezer az M2.
Ami + az a jobb hangzás, külön audiochip jobb hangszorók, ráadásul kétoldalt, vagyis filmnézéshez ideálisabb.
3GB RAM vs 2GB, a Kirin 930 vs Atom valami cpu-gpu részben még nem mélyedtem el. Az M2 full fémburkolatos és számomra a színválaszték is jobb. Mindkettő sanos csak 16GB-os, az SD kártya méret támogatása még ismeretlen.Kár hogy nincs mondjuk egy Asus Zenpad S 8.0-ból, vagy Xiaomi Mipad 2 8-ból LTE verzió.
Néztem LTE nélküli tableteket is, hasonló paraméterekkel, de nem sok van és nem is sokkal olcsóbbak.
Külföldről vásárolva meg nem vágnék bele egy noname kínai tabletbe, érvényesíthető garancia nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Óra topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest