Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulcsi
tag
válasz
tjb007
üzenetére
na valami ilyesmi lett
Én
Elméletileg ebben az eszközben 1200 mhzes processzor van, de android alatt minden cpu néző program 900mhz ír ez így rendben van?
Asus
Elnézését, de mi nem adtunk meg olyan adatot a készülékről, hogy abban 1,2 Ghz-es CPU lenne.https://www.asus.com/Tablets/ASUS_ZenPad_10_Z300C/specifications/
Hol találta meg ezt az információt?
Én
Ahol vettem ott is 1200mhz írnak illetve majdnem mindenhol azt írják annyit tud, azt láttam Intel oldalán hogy up to 1200, csak akkor ne azt írják az eladói oldalakon hanem amennyire be van állítva.http://m.edigital.hu/wifi-tablet/asus-zenpad-z300c-1b047a-16gb-wifi-tablet-white-android-p492407.html
Asus
Köszönjük, hogy az ASUShoz fordult! Megpróbálunk a lehető legpontosabb válaszokkal segíteni Önnek.Ellenőrizze az órajelet terhelés alatt is. Ha változatlanul a leírtakat tapasztalja, akkor kérem hivatkozzon arra, hogy Önt félretájékoztatták és kérjen cserét egy másik típusra.
A készülék nem hibás.
Ennyi a készülék nem hibás, ezt én is tudtam csak a sok ember azt hiszi 1200as a proci de mindegy
ez nem lényeg tehát 900Mhz es ez a gép de lehet van 1ghz meg 1.1es és talán 1.2es is
, ráadásul az Asus nem is írja sehol milyen van benne találja ki az eladó viccesMondjuk nekem csak filmezésre és netezésre kell arra tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi belépő szinten
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ráadásul az Asus nem is írja sehol milyen van benne találja ki az eladó vicces
Dr.NX