Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulcsi
tag
válasz
tjb007
üzenetére
na valami ilyesmi lett
Én
Elméletileg ebben az eszközben 1200 mhzes processzor van, de android alatt minden cpu néző program 900mhz ír ez így rendben van?
Asus
Elnézését, de mi nem adtunk meg olyan adatot a készülékről, hogy abban 1,2 Ghz-es CPU lenne.https://www.asus.com/Tablets/ASUS_ZenPad_10_Z300C/specifications/
Hol találta meg ezt az információt?
Én
Ahol vettem ott is 1200mhz írnak illetve majdnem mindenhol azt írják annyit tud, azt láttam Intel oldalán hogy up to 1200, csak akkor ne azt írják az eladói oldalakon hanem amennyire be van állítva.http://m.edigital.hu/wifi-tablet/asus-zenpad-z300c-1b047a-16gb-wifi-tablet-white-android-p492407.html
Asus
Köszönjük, hogy az ASUShoz fordult! Megpróbálunk a lehető legpontosabb válaszokkal segíteni Önnek.Ellenőrizze az órajelet terhelés alatt is. Ha változatlanul a leírtakat tapasztalja, akkor kérem hivatkozzon arra, hogy Önt félretájékoztatták és kérjen cserét egy másik típusra.
A készülék nem hibás.
Ennyi a készülék nem hibás, ezt én is tudtam csak a sok ember azt hiszi 1200as a proci de mindegy
ez nem lényeg tehát 900Mhz es ez a gép de lehet van 1ghz meg 1.1es és talán 1.2es is
, ráadásul az Asus nem is írja sehol milyen van benne találja ki az eladó viccesMondjuk nekem csak filmezésre és netezésre kell arra tuti
-
pulcsi
tag
de ha jó akkor miért ír ki nekem 900mhzet? 1200asnak kéne lennie kicsit furcsa, írtam asusnak hátha van valami oka
-
pulcsi
tag
Vettem egy tabot amiben elméletileg ez a proci van 1.2GHz Intel Atom x3-C3200 de az össze cpu néző progi azt írja 900mhz es ez csak amiatt van h nem ismerik fel a progik? mert ezt vettem https://www.asus.com/Tablets/ASUS_ZenPad_10_Z300C/specifications/ és a regisztrációnál is azt írja nem hamis

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux kezdőknek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, ráadásul az Asus nem is írja sehol milyen van benne találja ki az eladó vicces
Dr.NX