Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
miksza63 #62919 üzenetére
Ez is OK, csak te ugye 7 hüvelyket írtál.
(#62921) csendes
Én sem ismerem, de a B-tel azért egy kicsit ismertebb és régebb óta is létezik (közel 20 éve). Ettől függetlenül mindenki ott vásárol ahol szeretne.
(#62923) Victoryus
Most már én sem értek egyet. Ennyire mélyen nem ismer(t)em az Androidot, korábbi tapasztalatok alapján írtam azt amit, de most utánaolvastam és már tiszta a dolog.
A szóban forgó XML fájl a framework-res.apk-ban található, amit előbb vissza kell fejteni. Ez után meg lehet nyitni ezt az XML fájlt, át lehet írni a kapacitásra vonatkozó részt. A továbbiakban két mód van: újrafordítod az egészet, vagy csak ezt az egy darab fájlt cseréled ki. Utóbbi esetben annyit kell csak tenni, hogy ezt az apk-t megnyitod a 7zip-ben, törlöd az eredeti power_profile.xml-t és hozzáadod az átírtat, utána pedig a tableten lévő apk-t kicseréled erre a módosítottra. Természetesen rootolt rendszer szükségeltetik ehhez a mutatványhoz.(#62927) Alabástrom
Sokkal olcsóbb (ME176CX 16GB 25 vs 40-43 ezer Ft), főleg azok, amiket már rég nem forgalmaznak (Nexus 7 pl.). Megesik ez ugyanúgy a vadonatújakkal is, de eldönti mindenki majd maga megér-e neki ez ekkora "kockázatot".
(#62929) MikaVejneGI
Feltételezem Tab E 9.6 akart az a 9.7 lenni. Ebben az esetben Huawei MediaPad T1 10 az ajánlottabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Marvel Snap
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Subaru topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest