Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
válasz
Brain75
üzenetére
Örülök neki, használd egészséggel.
Ezek szerint elképzelhető, hogy az én mini USB OTG adapterem nem jó (mondjuk kipróbálni nem tudom, így vakon elhiszem). Akkor visszatértem az alapproblémámhoz, hogy honnan tudok ilyet Mo-on beszerezni, ami tuti működik is?Engem mondjuk egyre jobban zavar ezek után, hogy egy 1,10 USD/db áron postaköltséggel beszerezhető tartozék hiányában a gép nem használható teljes értékűként.
Kb. most így értékelnék 5-ös skálán:
Wayteq XPAD 70 - 4,5
Wayteq support - 1,5 (korábbi e-mailes érdeklődésemre legalább válaszoltak, bár a megoldáshoz való közelítés 0).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezek szerint elképzelhető, hogy az én mini USB OTG adapterem nem jó (mondjuk kipróbálni nem tudom, így vakon elhiszem). Akkor visszatértem az alapproblémámhoz, hogy honnan tudok ilyet Mo-on beszerezni, ami tuti működik is?
Dr.NX