Új hozzászólás Aktív témák

• Pantok

aktív tag

Volt szerencsém ma a mediamarktban megnyomogatni egy Iconia a500-at és egy Asus Transformert+dokkolót.
    Szerény véleményem:
    Használhatatlan. Hatalmas, nehéz, marhanagy keret, a transformer még kényelmetlen is az élei miatt. Nagyon menő a honeycomb (bár remélném hogy az android gombokat átlehet tenni benne a jobb oldalra) meg jónak tűnik minden, de szerintem ezek a 10"-es méretek teljesen alkalmatlanná teszik kézbentartós használatra 10 percnél tovább.

Míg ott álltam kipróbálni azon kaptam magam hogy letámasztottam a kezeimet a derékmagasságú pulthoz...
    Ennyi pénzért, akármennyire is almagyűlölő vagyok, akkor már ipad2. Milliószor kényelmesebb, kissebb, könnyebb és a képerány is sokkal barátságosabb formát nyújt ebben a méretben.

Elkell fogadnom hogy akármennyire is vonzana a nagy kijelző a 10-es készülékeken, amíg nem tudják a keretet legalább csúnyán lefaragni, addig szóba se jöhet, de azért a súlyra is rádolgozhatnának.

PS: Transformer+dokkoló: önvédelmi fegyvernek se rossz ezzel a mérettel és súllyal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés